Nieuwe cruisereizen bij Stip

Geschreven op 16 juli 2018 door Roos

Grand Voyage van Mauritius naar ItaliŽ bij Stip
Grand Voyage van Mauritius naar ItaliŽ bij Stip
Reisorganisatie Stip Reizen heeft twee nieuwe cruisereizen in het aanbod. Het gaat om een 12-daagse cruisereis van Italië naar IJmuiden en een 28-daagse Grand Voyage van Mauritius naar Italië. Beide reizen worden uitgevoerd door Costa Cruises. Wees er wel snel bij, want beide nieuwe reizen zijn eenmalig. 

12-daagse cruise Italië - IJmuiden

Deze 12-daagse cruise met de 4* Costa Mediterranea begint in de kustplaats Savona, Italië en eindigt in IJmuiden, Nederland. De plaatsen die onderweg worden aangedaan zijn opeenvolgend Marseille in Frankrijk, Barcelona en Cádiz in Spanje, Lissabon in Portugal, Vigo en La Coruña in Spanje, Le Havre in Frankrijk en Harwich in Engeland. De reis boek je inclusief vluchten, transfers en fooien en de prijzen beginnen bij €971,- per persoon. De reis vertrekt op woensdag 27 maart 2019.

28-daagse Grand Voyage Mauritius - Italië

De 28-daagse cruise met de 3* Costa Victoria begint in Port Louis, de hoofdstad van Mauritius, en eindigt in het prachtige Venetië. Onderweg komt het cruiseschip langs Victoria op Mahé, Seychellen, Salalah in Oman, Eilat in Israël, Aqaba in Jordanië, Limassol op Cyprus, Heraklion op Kreta, het eiland Santorini, Katakolon op het vaste land van Griekenland, het eiland Corfu en Dubrovnik en Split in Kroatië. Deze reis boek je inclusief vluchten en transfers en prijzen beginnen bij €2.099,- per persoon. De reis begint op vrijdag 15 maart 2019.

Nieuws