Oranjecamping in BraziliŽ en Stip Reizen werken samen

Geschreven op 30 december 2013 door Anique

ZALTBOMMEL – Stip Reizen is een exclusieve samenwerking aangegaan met De Oranjecamping in Brazilië. Het WK 2014 wordt dit jaar namelijk gehouden in het land in Zuid-Amerika, waarbij de camping nabij São Paulo ligt. Bij Stip Reizen zijn unieke arrangementen naar Brazilië te boeken om Oranje naar de finale te kunnen juichen.

Er zijn in totaal vier arrangementen bezoeken, variërend van verblijf tijdens het gehele WK(14 dagen) tot en met verblijf tijdens een deel van de wedstrijden(8 of 9 dagen). De arrangementen zijn te boeken vanaf €2.795. Hierbij zit de vliegreis, eventuele binnenlandse vluchten, transfers, verblijf op de camping, alle maaltijden op de camping, deelname aan de feesten en professionele begeleiding inbegrepen. Ook worden alle wedstrijden uitgezonden op een groot scherm en is er Wifi aanwezig. Eventuele excursies zijn later bij te boeken.

Verblijf tijdens de complete groepsfase is boekbaar vanaf €3.695. Wil je alleen het begin van de groepsfase meemaken en Oranje tegen Spanje en Australië zien voetballen? Of de wedstrijden tegen Australië en Chili zien? Ook dit is mogelijk. Tot slot is er nog het arrangement beschikbaar waarbij je de wedstrijd Chili – Nederland kan bijwonen en de 8e finale.

Mocht je via de Supportersclub Oranje of via OnsOranje geen wedstrijdkaarten toegewezen krijgen, dan kan je de reis tot 28 februari 2014 kosteloos annuleren.

Nieuws