Prijsgarantie riviercruiseschip Stip Reizen

Geschreven op 22 december 2015 door Vanessa

MS Allegro, riviercruiseschip
MS Allegro, riviercruiseschip
Vanaf 2016 krijg je extra voordeel bij Stip Reizen als je vroeg een reis op hun riviercruiseschip boekt. Naast de standaard vroegboekkorting krijg je nu namelijk een prijsgarantie. Dit houdt in dat iedereen profiteert als de prijzen omlaag gaan. Boek jij voor 1 maart 2016 een riviercruise op de MS Allegro en worden de prijzen later verlaagd dan krijg je automatisch een nieuwe factuur thuis waarop de korting wordt verwerkt. Je hoeft hier zelf dus niets voor te doen.

Fred Verlinden, CEO van Stip Reizen:"We hebben lang nagedacht hoe we het concept zouden moeten uitrollen. Uiteindelijk hebben we besloten om het principe heel simpel te houden, zonder kleine lettertjes en moeilijke regeltjes. Gewoon een keiharde prijsgarantie!”

In 2015 hebben al 5.000 gekozen voor een reisje met riviercruiseschip MS Allegro. Ondanks de al goede waardering van een 8,3 is het schip afgelopen winter sterk verbeterd en geheel gerenoveerd. Er zijn tal van interessante routes binnen Nederland, België en Duitsland, variërend van 4 tot 13 dagen. Het schip biedt plaats aan maximaal 140 gasten en is van alle gemakken voorzien. De voordeligste cruise kost slechts 179,- euro.

Nieuws