Op zoek naar dinosaurussen in Ischigualasto

Ischigualasto rotsformaties, Valle de la Luna
Ischigualasto rotsformaties, Valle de la Luna

Het Parque Natural Provincial Ischigualasto met de Valle de la Luna is een geologisch bekken van meer dan 150 miljoen jaar oud, gelegen in Argentinië. Ischigualasto is een gebied in de provincie San Juan, vertaald ‘vruchtbare vallei’, wordt gekarakteriseerd door zijn natuurschoon.

Heb je weinig kennis van ArgentiniŽ? Of heb je geen zin om vele uren te zoeken naar je vakantie? En wil je graag onbezorgd op vakantie? Laat je dan gratis adviseren door een reisexpert. We geven je graag een reisadvies op maat waarin we jouw wensen vertalen naar een passende vakantie!
gratis reisadvies

Bizarre rotspartijen

Ischigualasto is een geweldig park, geplaatst op de werelderfgoedlijst met een prehistorisch decor. Het Parque Natural Provincial Ischigualasto bezit een landschap van een adembenemende schoonheid met door erosie bizar gevormde rotspartijen. El Gusano (de worm), El Submarino (de onderzeeër) en El Hongo (de paddestoel) kijken op je neer.

Denderende dinosaurussen

Het geeft een ongelooflijk bijzonder en raar gevoel dat het hier ruim 150 miljoen jaar oud is en er verschillende skeletten van diverse dinosaurussen zijn gevonden. Behalve dierenfossielen ligt het park ook vol met versteende resten van afdrukken van bomen en planten. Door de geologische omstandigheden en oerkrachten in de aardkorst is het hier dus rijk aan een prehistorisch verleden. De rots- en zandsteenvormen hebben merkwaardige vormen en kleuren. Vraag gratis een offerte aan

Overnachten in San Agustus de Valle Fertil

Het is een idee om tijdens je vakantie in Argentinië in San Agustus de Valle Fertil te overnachten, om vanuit hier een tour naar Ischigualasto te boeken, maar ook naar Talampaya.

Geschreven door Nanda, Argentinië-liefhebber

Offerteformulier

Vertel ons uw vakantie wensen. Onze reisexperts geven u gratis en vrijblijvend reisadvies op maat.

 Aangesloten bij ANVR,SGR, Calamiteitenfonds
 9,6 in reviews
 Veel kennis en ervaring
 3.879 klanten gingen u voor

Uw gegevens

* = verplicht. Privacy beleid is van toepassing

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen