Top 5 georganiseerde rondreizen ArgentiniŽ

La Boca, gekleurde wijk Buenos Aires, Argentinie
La Boca, gekleurde wijk Buenos Aires, Argentinie

De reis naar Argentinië maak je meestal om veel van het land te ontdekken. Dit kan uitstekend tijdens een van de georganiseerde rondreizen die aangeboden worden door Nederlandse reisorganisaties. Omdat er veel mogelijkheden zijn in dit immens grote land hebben wij de top 5 georganiseerde rondreizen voor je op een rijtje gezet. Bij de meeste reizen bezoek je sowieso de hoogtepunten van het land zoals Vuurland, Patagonië, het Andesgebergte, de hoofdstad Buenos Aires en Salta.

Heb je weinig kennis van ArgentiniŽ? Of heb je geen zin om vele uren te zoeken naar je vakantie? En wil je graag onbezorgd op vakantie? Laat je dan gratis adviseren door een reisexpert. We geven je graag een reisadvies op maat waarin we jouw wensen vertalen naar een passende vakantie!
gratis reisadvies

15-daagse luxe boutiquereis 'Dieren van Argentinië'

Avila Reizen is specialist in het aanbieden van (rond)reizen in Latijns-Amerika. Zij bieden vooral boutiquereizen aan: reizen met unieke routes in een prettig tempo en verblijf in sfeervolle accommodaties. En dat geldt ook voor de 15-daagse reis 'Dieren van Argentinië'. Je begint deze reis in Buenos Aires, een prachtige stad die je op het gemak kunt ontdekken. Op dag 3 vlieg je naar Trelew, gelegen aan de Atlantische kust van Noord-Patagonië. Hier bezoek je o.a. het schiereiland Valdéz voor de uitbundige fauna zoals pinguïns, walvissen, zeeleeuwen en wilde lama's. Vervolgens ga je via Buenos Aires naar de moeraslanden van 'Esteros de Ibera' en ontdek je de rijkdom aan vogels, reptielen en landzoogdieren.

Capybara Esteros de Ibera
Capybara Esteros de Ibera

16-daagse Argentinië – Patagonië Ruta 40

De mythische route Ruta 40 loopt van El Calafate naar Bariloche en reisorganisatie Selva Travel heeft deze route als uitgangspunt genomen voor de bijzondere rondreis: Argentinië – Patagonië Ruta 40. Je start deze reis in Buenos Aires maar vliegt al snel door naar El Calafate waar de autoroute begint. Het afwisselende landschap is een unicum op zich, maar daarnaast bezoek je gletsjers, overnacht je op werkende boerderijen (estancias), ontmoet je lokale cowboys (gauchos) op de Pampa’s en ga je het avontuur aan op de Ruta 40. De Ruta 40 moet je absoluut rijden met een 4WD auto, deze is uiteraard inclusief in deze reis.

Ruta 40 Argentinie
Ruta 40 Argentinie
Vraag gratis een offerte aan

19-daagse natuurreis door Argentinië en Chili

Cultuurreizenspecialist SRC combineert Argentinië met Chili, om zo nog meer te genieten van het natuurschoon van Zuid-Amerika. De reis start in Buenos Aires waar je tijd genoeg hebt om de bezienswaardigheden te ontdekken. Daarna vlieg je naar Bariloche wat aan de voet ligt van het Andesgebergte. In deze omgeving breng je o.a. een bezoek aan het zeven merengebied en Nationaal Park Los Arayanes. Vervolgens vlieg je naar El Calafate waar je het Nationaal Park Los Glacieres en Nationaal Park Torres del Paine bezoekt. De laatste dagen van de reis breng je door in Vuurland waar je o.a. een boottocht maakt over het Beaglekanaal en reis je weer terug naar Buenos Aires.

Perito Moreno Los Glacieres
Perito Moreno Los Glacieres

22-daagse exclusieve groepsreis Argentinië (Patagonië)

De specialistische reisorganisatie Típica Reizen organiseert 1x per jaar een exclusieve groepsrondreis door Argentinië. Tijdens deze reis ontdek je Patagonië en Vuurland met een kleine groep. Je overnacht in goede 3* en 4* hotels en er is een Nederlandstalige reisleider aanwezig. De reis begint in Buenos Aires waar je o.a. de beroemde antiekmarkt bezoekt. Vervolgens vlieg je naar El Calafate en bezoek je de Perito Moreno gletsjer. Daarna reis je nog zuidelijker naar Vuurland, met Ushuaia als meest zuidelijke stad ter wereld. Hier ga je o.a. zeilen op het Beaglekanaal. Een paar dagen later ga je aan boord van de Tren Patagonico voor een unieke treinreis door Patagonië. Als je de laatste dag weer in Buenos Aires bent sluit je de reis passend af met een tango-show inclusief beginnersles.

Rondreizen Argentinie
Rondreizen Argentinie

Bouwstenen reis van Argentinië online

Wil je meer vrijheid hebben tijdens de vakantie in Argentinië en zelf bepalen hoe de route van de rondreis wordt dan kun je bij Argentinië online (onderdeel van Riksja Travel) de reis helemaal zelf samenstellen. Zij werken met zogeheten bouwstenen, korte rondreizen die je aan elkaar kunt koppelen. Zo kun je bijvoorbeeld 3 dagen in Peninsula Valdes, 3 dagen Vuurland en 4 dagen in El Calafate aan elkaar koppelen. De reisspecialisten zijn allemaal op de bestemming geweest en kunnen je heel goed helpen met het samenstellen van een rondreis. Ze hebben ook voorbeeldrondreizen van 16 tot 22 dagen op de site staan, dat maakt de keuze wellicht wat makkelijker als je nog niet weet wat je allemaal wilt zien en doen.

Offerteformulier

Vertel ons uw vakantie wensen. Onze reisexperts geven u gratis en vrijblijvend reisadvies op maat.

 Aangesloten bij ANVR,SGR, Calamiteitenfonds
 9,6 in reviews
 Veel kennis en ervaring
 3.879 klanten gingen u voor

Uw gegevens

* = verplicht. Privacy beleid is van toepassing

2 bezoekers beoordeelden dit artikel gemiddeld met een

10,0

Gerelateerde artikelen