Royal Adam & Eve Hotel, Heaven on Earth

Royal Adam & Eve Hotel
Royal Adam & Eve Hotel

In het zonnige zuidwesten van Turkije ligt een van de meest populaire badplaatsen van het land: Antalya. Deze kuststad ligt aan de Turkse Rivièra en is daardoor erg geliefd bij toeristen uit binnen- én buitenland. Bovendien heeft Antalya een bijzonder rijke geschiedenis die teruggaat tot ver voor het begin van onze jaartelling.

Patricia '', Patricia - reisexpert Bodrum gratis reisvoorstel >>

Belek in Turkije

Een aan populariteit toenemend district in de provincie Antalya is Belek, dat vooral bekend staat om de grote hoeveelheid golfbanen waarover het beschikt. Anno 2010 zijn er maar liefst 14 golfbanen in gebruik en dit aantal zal in de toekomst alleen maar toenemen. De economische groei is hier dan ook aanzienlijk. Om de grote toeristenstroom nu en in de toekomst te kunnen accommoderen beschikt Belek over verschillende luxe hotels en resorts. Eén van de nieuwste en meest bijzondere in dit rijtje is het Adam & Eve hotel.

Dreams come true

Het in 2006 geopende hotel is de verwezenlijking van de droom van Talha Görgülü, die jarenlang zocht naar vernieuwing in de hotelbranche. Uiteindelijk realiseerde hij zich: 'De meeste hotels proberen mensen zich thuis te laten voelen, maar waarom zouden mensen betalen om thuis te kunnen zijn? Mijn hotel moet beter dan thuis worden'. Deze gedachte speelde dan ook een grote rol bij de ontwikkeling van het project. Het resultaat is een hotel waarin vrijheid centraal staat. De veelal grote, open ruimtes zijn modern en minimalistisch ontworpen en worden versterkt door veelvuldig gebruik van spiegels die het gevoel van oneindige ruimte creëren. De omliggende natuur wordt in iedere hoek weerspiegelt. Vraag gratis een offerte aan

Royal Adam & Eve Hotel, Heaven on Earth

Royal Adam & Eve Hotel beschikt over 469 luxueuze kamers en allerlei uitstekende faciliteiten om het verblijf van haar gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Het hotel heeft maar liefst zeven zwembaden, waaronder een heerlijk rustig zwembad in de uitgebreide Eden Spa. In dit health & wellness centrum kun je terecht voor verschillende massages en behandelingen, of om even te ontspannen in de Finse, Turkse of Russische sauna. Ook kun je in het sportcentrum deelnemen aan diverse individuele- en teamsporten. Om te zorgen dat het haar gasten tijdens hun verblijf aan niets ontbreekt, geeft het hotel iedere bezoeker de beschikking over een zogenaamde Angel. Deze persoonlijke assistentes staan 24 uur per dag klaar om je te assisteren en verzorgen. Voor het diner kun je terecht bij één van de acht À la Carte restaurants, of gewoon aansluiten bij het meterslange buffet. Iedere avond barst het feest los in de langste bar ter wereld (96 meter), waar je kunt genieten van een heerlijke cocktail en spectaculaire dansshows. Het feest zet zich later op de avond voort op één van de vele feestlocaties, zoals de pier, de discotheek en talloze bars.

Een bezoek aan Royal Adam & Eve doet je beseffen dat de droom van Talha Görgülü is uitgekomen. Het hotel geeft je de vrijheid, ruimte en rust om op je eigen manier te kunnen ontspannen. Bezoek Adam & Eve zelf en ervaar 'Heaven on Earth'!

Offerteformulier

Vertel ons uw vakantie wensen. Onze reisexperts geven u gratis en vrijblijvend reisadvies op maat.

 Aangesloten bij ANVR,SGR, Calamiteitenfonds
 9,6 in reviews
 Veel kennis en ervaring
 3.879 klanten gingen u voor

Uw gegevens

* = verplicht. Privacy beleid is van toepassing

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen