Golfvakantie Belek, Turkije

Belek de Golfriviera van Turkije
Belek de Golfriviera van Turkije

Turkije vestigt steeds meer hoop op het golftoerisme. De lokale bevolking speelt niet erg veel golf en daarom richten de clubs zich meer op de toeristen. Er zijn zo'n 18 golfclubs in Turkije te vinden, bijna allemaal in de kustgebieden. Zo kunnen toeristen een strandvakantie combineren met een dag golf. De banen liggen in een prachtige omgeving, wat de toeristen aantrekt. Daarnaast is er een aangenaam klimaat, waardoor je op een prettige manier kunt golfen. We laten je 3 golfclubs zien in de omgeving van Belek, gelegen aan de Mediterraanse Zee.

Belek staat bekend als de Golf Riviera van Turkije met vele hotels praktische direct op de golfbaan. Wist je dat zelfs Tiger Woods hier een balletje slaat? Bekijk het filmpje voor meer informatie!

Patricia 'Wil je op vakantie naar deze bestemming? Vraag dan een gratis reisvoorstel aan en ik help je graag!', Patricia - reisexpert Bodrum gratis reisvoorstel >>

Antalya Golf Club

Het spelen op een grote golfbaan is een leuke uitdaging, maar om op meerdere grote banen te spelen is geweldig. Antalya Golf Club heeft 2 golfbanen: PGA Sultan en The Pasha. Beide liggen in een prachtige omgeving en hebben 18 holes. De PGA Sultan geeft je een geweldige uitdaging op een baan van 6.477 meter. The Pasha heeft 5.731 meter aan speelveld. Als je op de banen bent, lijkt het net alsof je een mooie natuurwandeling maakt. Dit komt door de bosrijke omgeving. Hierdoor kun je nog meer genieten van het spel. Antalya Golf Club heeft een dresscode. Zo zijn sportschoenen en tennisschoenen verboden op het veld en alleen 'Soft Spikes' zijn toegestaan. Daarnaast mag je geen shirts zonder kraag, jeans en badkleding dragen. Ben je een beginnend golfer of wil je wat extra lessen om beter te worden? De club biedt verschillende golflessen aan. Deze kun je individueel of in een groep volgen. Daarnaast kun je kiezen tussen een echte leraar of video coaching. Bij video coaching krijg je instructies via een groot beeldscherm, zodat je ook voorbeelden en oefeningen te zien krijgt. Antalya Golf Club biedt dus golfplezier voor iedereen.

Sueno Golf Club

Sueno Golf Club is een klassieke club, die de aandacht krijgt van zowel lokale als buitenlandse golfliefhebbers. Dankzij het aangename klimaat van Antalya is Sueno Golf Club een echt golfparadijs. Tijdens het golfseizoen zijn er nationale en internationale toernooien, waar je de professionals aan het werk kunt zien. Er zijn 2 banen aanwezig met beide 18 holes: Pines en Dunes. In Sueno Golf Club lopen veel professionele coaches rond, die hun kennis met alle golfliefhebbers willen delen. Of ze nu beginners of gevorderden zijn, het maakt niet uit. De golfacademie biedt de kans om de basis van golf te leren of om je golfspel te verbeteren. De club heeft ook een klein winkelcentrum, waar je van alles kunt kopen. Er zijn leuke souvenirs te vinden, maar ook professionele golfartikelen, zoals clubs en tassen.

Vraag gratis een offerte aan

Gloria Golf Club

Gloria Golf Club heeft het grootste golfgebied van Turkije. Er zijn 3 banen aanwezig: de 'Old Course' en de 'New Course' met beide 18 holes en de 'Vende Course' met 9 holes. De 'Old Course' is in 1997 geopend en heeft een grootte van 772.000 m². Hierin liggen ook een aantal hindernissen, zoals meertjes en zandbunkers. De 'Vende Course' heeft maar 9 holes en ligt in een gebied van 450.000 m². Het veld wordt meestal gebruikt om les te geven of voor mensen die zonder handicap spelen. De 'New Course' is geopend in 2005 en werd bij veel golfers meteen de favoriete baan. Het gebied is 700.000 m² groot. In het clubhuis is van alles te doen. Er zijn vele winkels waar je allerlei golfattributen kunt kopen, kunt genieten op het terras en lekker kunt eten in het restaurant van het clubhuis.

Offerteformulier

Vertel ons uw vakantie wensen. Onze reisexperts geven u gratis en vrijblijvend reisadvies op maat.

 Aangesloten bij ANVR,SGR, Calamiteitenfonds
 9,6 in reviews
 Veel kennis en ervaring
 3.879 klanten gingen u voor

Uw gegevens

* = verplicht. Privacy beleid is van toepassing

1 bezoeker beoordeelde dit artikel gemiddeld met een

6,0

Gerelateerde artikelen