Etihad Airways kondigt vliegende hotelkamers aan

Geschreven op 5 mei 2014 door Anique

The Residence Etihad
The Residence Etihad

De nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten Etihad Airways heeft een nieuw soort dienst aangekondigd. Er zijn namelijk 10 nieuwe A380 vliegtuigen besteld bij Airbus, waarbij in alle vliegtuigen zogenaamde 'residences' worden geplaatst. De residences zijn voorzien van alle luxe die je in een hotel ook tegenkomt.

The Residence

Met The Residence wordt een nieuwe reisklasse geïntroduceerd, waarbij de reizigers de beschikking hebben over een kleine hotelkamer die voorzien is van een woonkamer, slaapkamer met een dubbel bed en een kleine badkamer. Ook heb je de beschikking over een persoonlijke butler. De luxe cabines gaan zich bevinden op het bovendek van het vliegtuig. Het eerste toestel voorzien van de residence moet in de loop van dit jaar geleverd worden.

First Apartments klasse

Als je iets minder te besteden hebt, maar toch nog wilt baden in luxe, kan je kiezen voor de First Apartments klasse. In deze privésuite zit een comfortabele loungestoel, een apart bed, een kledingkast, minibar en een kaptafel. Als Premium passagier kan je bovendien een drankje of hapje doen in de loungebar.

Onderscheiden

De maatschappij wil zich op deze manier onderscheiden van andere luxe aanbieders. Volgens CEO James Hogan bieden de nieuwe cabines de standaard op het hoogste niveau van luxe in de luchtvaart. Volgens hem overtreffen ze alle verwachtingen als het gaat om luxe en comfort.Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen