Bezoekers van Reisgraag.nl: "Baobab is de beste reisorganisatie"

Geschreven op 3 januari 2008 door de redactie

Baobab Reizen is de beste reisorganisatie
Baobab Reizen is de beste reisorganisatie

RAVENSTEIN, In 2007 hebben honderden bezoekers hun ervaring met een reisorganisatie achtergelaten op Reisgraag.nl. Met deze ervaringen kunnen reizigers hun mening kenbaar maken aan anderen. Baobab komt het beste uit de bus met een gemiddelde van 9,3. Op Reisgraag.nl wordt uitgebreide informatie gegeven over de meest bekende reisorganisaties. Ook kan een bezoeker na zijn vakantie zijn eigen ervaring kwijt door het invullen van een formulier. Na controle zal de ervaring te lezen zijn op de site door andere bezoekers waardoor een onafhankelijk beeld ontstaat over de kwaliteit van de reisorganisatie. Iedereen kan een ervaring achterlaten; en ook iedereen kan de ervaringen over reisorganisaties lezen. Dit is dan ook de reden dat reisorganisaties de ervaringen in de gaten houden. Reisgraag.nl heeft regelmatig contact met reisorganisaties die het niet eens zijn met een ervaring of contact willen krijgen met de schrijver van de ervaring. Vanessa van Reisgraag.nl: "Wij controleren elke ervaring die binnenkomt voordat deze te lezen is op de site. We behandelen iedere klacht, van een reiziger en ook de reactie daarop van een organisatie, vanuit een onafhankelijk oogpunt."

Over Reisgraag.nl

Contact m.b.t. het onderzoek: Thomas Lenting (thomas@reisgraag.nl, 0646218908)

Reisgraag.nl is een ANVR / SGR reisbureau. Op onze website vind je informatie & onafhankelijk gekeurde reviews over bestemmingen en reisorganisaties. Daarnaast houden we regelmatig onderzoek over toeristische onderwerpen.

De informatie op onze website wordt met grote zorgvuldigheid samengesteld en onderhouden. Ondanks onze zorgvuldigheid kan het voorkomen dat u typefouten aantreft. Voor dergelijke fouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Alle informatie op onze websites is dan ook onder voorbehoud van druk- en typefouten.

Reisbureau Reisgraag.nl

Wij hebben service hoog in het vaandel staan. We regelen alles van a tot z, zodat jij onbezorgd op vakantie kunt gaan. Onze klanten geven ons een 9,6 op TrustPilot.

Populaire bestemmingen bij ons zijn o.a. Kaapverdië, Malediven, Cuba, Mauritius, Canada, Ijsland, Sri Lanka, Finland, Indonesie en Japan. Maar eigenlijk bieden we ech bijna alles aan.

Kun je onze hulp goed gebruiken? We helpen je graag! Vraag gratis & vrijblijvend een offerte aan. Je krijgt dan een voorstel op maat van een reisexpert.

Andere onderzoeken