Rondreizen zijn meer in trek

Geschreven op 14 april 2009 door de redactie

Rondreizen zijn meer in trek
Rondreizen zijn meer in trek

Tijdens het eerste kwartaal van 2009 zijn er op de website Reisgraag.nl meer rondreizen geboekt t.o.v. dezelfde periode in 2008. Zowel het midden-oosten als AziŽ blijken hiervoor in trek. Rondreizen Van het totaal aantal reizen die in het eerste kwartaal van 2008 werden verkocht werd er in 36% van de gevallen voor een rondreis gekozen. In 2009 is dit aantal gestegen tot maar liefst 50%. Informatie Vanessa van Reisgraag.nl: "Wij zien naast de stijging van het aantal boekingen ook duidelijk meer vraag naar informatie over privť- en groepsrondreizen. Onze bezoekers zijn vooral geÔnteresseerd in de ervaringen van anderen over de betreffende reisorganisatie of rondreis". Bestemmingen Vooral JordaniŽ is een populair land om in rond te reizen. Bij 16% van de rondreizen wordt er gekozen voor dit land in het midden-oosten. India staat met 11% op een goede 2e plaats en China volgt daarna met 9%.

Over Reisgraag.nl

Contact m.b.t. het onderzoek: Thomas Lenting (thomas@reisgraag.nl, 0646218908)

Reisgraag.nl is een ANVR / SGR reisbureau. Op onze website vind je informatie & onafhankelijk gekeurde reviews over bestemmingen en reisorganisaties. Daarnaast houden we regelmatig onderzoek over toeristische onderwerpen.

De informatie op onze website wordt met grote zorgvuldigheid samengesteld en onderhouden. Ondanks onze zorgvuldigheid kan het voorkomen dat u typefouten aantreft. Voor dergelijke fouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Alle informatie op onze websites is dan ook onder voorbehoud van druk- en typefouten.

Reisbureau Reisgraag.nl

Wij hebben service hoog in het vaandel staan. We regelen alles van a tot z, zodat jij onbezorgd op vakantie kunt gaan. Onze klanten geven ons een 9,6 op TrustPilot.

Populaire bestemmingen bij ons zijn o.a. KaapverdiŽ, Malediven, Cuba, Mauritius, Canada, Ijsland, Sri Lanka, Finland, Indonesie en Japan. Maar eigenlijk bieden we ech bijna alles aan.

Kun je onze hulp goed gebruiken? We helpen je graag! Vraag gratis & vrijblijvend een offerte aan. Je krijgt dan een voorstel op maat van een reisexpert.

Andere onderzoeken