Schrijf een ervaring over Baobab en maak kans op mooie prijzen!

Baobab

Url: http://www.baobab.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van Baobab

Baobab organiseert sinds 1972 groepsreizen naar bestemmingen over de hele wereld. Je boekt hier een reis waarbij je het echte land leert kennen. Bij de reizen van Baobab is contact met andere volken erg belangrijk, daarnaast bezoek je de bekende plekken van een bestemming, maar ook hoogtepunten waar niet iedere reisorganisatie langs komt.

De groepsreizen van Baobab zijn met zorg samengesteld. Je reist voor een eerlijke prijs, wordt begeleid door deskundige reisleiders en je hebt bovendien de vrijheid om zelf ook op pad te gaan. De groepen waarin je reist zijn altijd klein, al is dit ook afhankelijk van de reis, accommodatie en het vervoer ter plaatse. Er worden door de reisleiders excursies georganiseerd tijdens de reizen, je mag hierbij zelf bepalen of je daaraan deel wilt nemen. Wat ook hoog in het vaandel staat bij deze organisatie is eerlijk reizen. Zo werkt Baobab zo veel mogelijk samen met de lokale bevolking door bijvoorbeeld voor kleine accommodaties te kiezen. Ook worden er lokale gidsen en vervoersmaatschappijen ingezet. Als reiziger kan je daarnaast ook nog eens meewerken aan lokale projecten indien je daarin interesse hebt.

Er zijn diverse soorten reizen te boeken bij Baobab. Je kan kiezen uit fiets- en wandelvakanties, groepsreizen, singlereizen en familiereizen. Ben je een fietsliefhebber? In samenwerking met Cycletours worden er avontuurlijke fietsreizen binnen Europa georganiseerd, die zowel geschikt zijn voor stellen, families als singles. Bij de groepsreizen draait het om de hele wereld ontdekken, de familiereizen zijn weer perfect voor gezinnen die samen de wereld willen ontdekken. De groepen bij de familiereizen zijn vaak iets groter, zodat de kans groter is dat de kinderen ook leeftijdsgenootjes treffen in de groep. Ook is er bij deze reizen meer tijd om door te brengen aan het zwembad of het strand. Tot slot is de singlereis hetzelfde als de groepsreis, maar dan echt alleen met singles. Zo heeft Baobab voor iedereen een geschikte reis in het aanbod.

Baobab is onderdeel van Sawadee reizen en heeft een kantoor in Amsterdam.

op 2 november 2017 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: juli 2016

Goed georganiseerd maar wel redelijk duur. Fijne reisgids en veel mooie plekken gezien. ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 4 oktober 2015 bestemming: Zuid-Afrika / Johannesburg, reisperiode: november 2014

We gingen met Baobab naar Zuid-Afrika voor een Fly&Drive. Bij aankomst bij één van onze hotels bleek onze reservering niet bekend te zijn. De eigenaar van het hotel deed erg chagrijnig en moeilijk, gaf aan dat er geen kamers meer vrij waren etc. Eén telefoontje naar Baobab en het werd direct opgelost. Toen we eenmaal weer thuis waren van onze verder perfect georganiseerde reis, kregen we nog een pakketje thuisbezorgd. Het was van Baobab met daarin Zuid-Afriksaans slabestek en koffielepeltjes voor het ongemak. Echt super attent! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 20 mei 2014 bestemming: Ecuador / Galápagos Eilanden, reisperiode: oktober 2013

Baobab gaat 6 weken voor vertrek failliet en regelt helemaal niets meer voor je. Gelukkig is er SGR maar het kost minimaal 60,-- euro. aan administratie koste. Inentingen etc. worden ook nooit meer vergoed. Geen sorry, helemaal niets meer gehoord. Schandalig en dan maakt zo'n bedrijf ook nog een doorstart. Zal iedereen ontraden daar ooit nog te boeken. ... Lees meer

  • Algemeen 1
  • Accommodatie 1
  • Vervoer 1
  • Prijs / kwaliteit 1

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen