Schrijf een ervaring over Baobab en maak kans op mooie prijzen!

Baobab

Url: https://www.baobab.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van Baobab

Reisorganisatie Baobab organiseert sinds 1972 groepsreizen naar bestemmingen in meer dan 80 landen over de hele wereld. Bij deze reizen leer je het land echt kennen. Contact met andere volken is erg belangrijk en je ontdekt de leukste plaatsen van een bestemming. Niet alleen de bekende hoogtepunten komen daar bij aan bod, maar zeker ook hoogtepunten waar niet iedere reisorganisatie langs komt.

Deskundigheid en persoonlijke aandacht staan voorop bij Baobab. Dit merk je onder andere aan de met zorg samengestelde groepsreizen. Je wordt begeleid door gepassioneerde en ervaren reisleiders en hebt bovendien de vrijheid om onderweg zelf dingen te ontdekken en te ondernemen. Je reist bij Baobab in kleine groepen, afgestemd op de reis, accommodatie en het vervoer ter plaatse. Wat ook hoog in het vaandel staat bij deze organisatie is duurzaam en eerlijk reizen. Zo werkt Baobab zo veel mogelijk samen met de lokale bevolking door bijvoorbeeld overnachtingen in kleine accommodaties of bij de lokale bevolking thuis. Verder worden er lokale gidsen en vervoersmaatschappijen ingezet. Het bezoeken van een project of meewerken hieraan behoort ook tot de mogelijkheden voor wie daar interesse in heeft.

De verschillende reizen bij Baobab zijn zeer divers, zodat er voor iedereen een geschikte reis aangeboden wordt. Je kunt kiezen uit 16 soorten vakanties, zoals fiets- en wandelvakanties, groepsreizen, singlereizen en familiereizen. Ben je een fietsliefhebber? Er worden binnen en buiten Europa avontuurlijke fietsreizen georganiseerd, die geschikt zijn voor stellen, families en singles. Hierbij is er ruime keuze en voor ieder wat wils: van fietsen in Vietnam en daar in hotels overnachten tot fietsen en kamperen in Kroatië. De familiereizen zijn perfect voor gezinnen die samen met anderen de wereld willen ontdekken. Alleen met je eigen gezin op avontuur? Een privé familiereis behoort ook tot de mogelijkheden. De singlereis is vergelijkbaar met de groepsreis, maar dan echt alleen met singles.

Baobab is onderdeel van Sawadee Reizen en heeft een kantoor in Amsterdam. Boeken kan via een online boekingsformulier of door te bellen naar het hoofdkantoor.

op 2 november 2017 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: juli 2016

Goed georganiseerd maar wel redelijk duur. Fijne reisgids en veel mooie plekken gezien. ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 4 oktober 2015 bestemming: Zuid-Afrika / Johannesburg, reisperiode: november 2014

We gingen met Baobab naar Zuid-Afrika voor een Fly&Drive. Bij aankomst bij één van onze hotels bleek onze reservering niet bekend te zijn. De eigenaar van het hotel deed erg chagrijnig en moeilijk, gaf aan dat er geen kamers meer vrij waren etc. Eén telefoontje naar Baobab en het werd direct opgelost. Toen we eenmaal weer thuis waren van onze verder perfect georganiseerde reis, kregen we nog een pakketje thuisbezorgd. Het was van Baobab met daarin Zuid-Afriksaans slabestek en koffielepeltjes voor het ongemak. Echt super attent! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 20 mei 2014 bestemming: Ecuador / Galápagos Eilanden, reisperiode: oktober 2013

Baobab gaat 6 weken voor vertrek failliet en regelt helemaal niets meer voor je. Gelukkig is er SGR maar het kost minimaal 60,-- euro. aan administratie koste. Inentingen etc. worden ook nooit meer vergoed. Geen sorry, helemaal niets meer gehoord. Schandalig en dan maakt zo'n bedrijf ook nog een doorstart. Zal iedereen ontraden daar ooit nog te boeken. ... Lees meer

  • Algemeen 1
  • Accommodatie 1
  • Vervoer 1
  • Prijs / kwaliteit 1

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen