Backpacken met Activity International

Backpacken met Activity International
Backpacken met Activity International
Droom jij er altijd al van om te backpacken, de mooiste plekken in de wereld te ontdekken en de leukste herinneren te maken? Activity International helpt je daarbij!


Backpacken met Activity International

Je hebt een droom, de wereld ontdekken met alleen een grote rugzak, maar hoe ga je deze droom waarmaken? Activity International kan je daarbij helpen. Zij bieden voor verschillende bestemmingen programma's aan waarin je alle belangrijke dingen leert over het land, ook wel Kickstart genoemd. Daarnaast leer je tijdens dit programma ook andere backpackers kennen. Wil jij graag Australië of Nieuw-Zeeland ontdekken? Voor deze bestemmingen kan Activity International je met meerdere dingen helpen.

Reizen met internationale backpackers
Reizen met internationale backpackers

Kickstart programma's

Cuba
De Kickstart voor Cuba is geschikt voor reizigers van 18 tot 30 jaar. Tijdens deze Kickstart leer je in twee tot zes weken alles over de cultuur, het land en de taal. Daarnaast kun je een paar weken aan de slag als vrijwilliger om ervaring op te doen. Deze Kickstart is de perfecte basis voor een reis door Midden-Amerika.

Auckland
Wil jij een tijdje werken in Nieuw-Zeeland? Kies dan voor de Kickstart Auckland. Tijdens deze Kickstart volg je een workshop over tips en tricks in Nieuw-Zeeland en krijg je hulp bij het zoeken van werk en het regelen van een bankrekeningnummer. Deze kickstart is inclusief transfer en twee overnachtingen. Ook kun je na dit programma altijd terecht bij het team van Activity International.

Thailand
Je leert in drie weken alles over de cultuur, de natuur en het eten samen met andere internationale reizigers. Deze kickstart is een uitstekende start voor een backpack reis door Thailand en de rest van Zuidoost-Azië.

Backpacken in Thailand
Backpacken in Thailand


Ecuador
Wil jij een backpackreis maken door Zuid-Amerika? Kies dan voor de vierweekse rondreis door Ecuador. Tijdens deze rondreis leer je alles over de cultuur van Ecuador, maak je onder andere een vijfdaagse jungle tour en krijg je lessen Spaans.

Costa Rica
Tijdens deze vierweekse Kickstart leer je de Spaanse taal, ga je onder andere mee op een schildpaddenproject en leer je surfen. Je kunt voor deze kickstart kiezen als reis op zich, maar ook als start voor een fantastische reis door Midden-Amerika!

Sydney en Melbourne
Lijkt het jou fantastisch om te werken in Australië? Doe dan mee aan de Kickstart Sydney of Melbourne! Beide programma's duren twee dagen. Tijdens deze twee dagen krijg je onder andere hulp bij het zoeken naar de leukste baantjes, ontmoet je andere reizigers en krijg je de mogelijkheid om een horecacursus te volgen.
Opera House, Sydney
Opera House, Sydney

Australië en Nieuw-Zeeland

Naast de bovengenoemde kickstart programma's, biedt Activity International voor een reis naar Australië en Nieuw-Zeeland extra programma's en hulp aan.

Australië
Naast de gewone kickstart kun je ook kiezen voor Kickstart Ultimate Oz, – Ultimate Oz & Surf, en – Ultimate Oz Ranch. Tijdens deze programma's maak je een zevendaagse tour in en rondom Sydney. Met de Kickstart Ultimate Oz & surf krijg je na de zevendaagse tour nog vijf dagen een surfcursus. Kies je voor Kickstart Ultimate Oz Ranche, dan krijg je nog vijf dagen een cursus op een ranch. Ook wordt er een programma aangeboden waarin je in twaalf weken surfinstructeur kunt worden. Activity International kan je ook helpen bij het boeken van een vliegticket.

Nieuw-Zeeland
Voor Nieuw-Zeeland biedt Activity International ook een Ultimate Kickstart programma aan. Dit is een zevendaagse tour waarin je alles leert over Nieuw-Zeeland samen met internationale backpackers. Je krijgt hulp en tips voor de rest van je backpack reis en bent dan helemaal klaar om zelf op pad te gaan. Ook voor Nieuw-Zeeland geldt dat Activity International je kan helpen bij het boeken van de perfecte vliegticket.

Auckland
Auckland

Kruger to Coast en Kruger to Cape

Naast de hulp die Activity International je kan bieden als voorbereiding op jouw reis, kun je ook een hele reis maken van 4, 6, 8, 10 of 12 weken. Tijdens deze reis bezoek je Swaziland, Zuid-Afrika en Mozambique. Deze reizen worden vaak gemaakt door mensen die gekozen hebben voor een tussenjaar.

Kaapstad
Kaapstad


Wil jij de reis van je leven maken en heb je hulp nodig bij het maken van de eerste stappen? Activity International zorgt ervoor dat jij je dromen waar kunt maken!

Nieuws

Artikelen