Informatiedagen Activity International in 2017

Geschreven op 6 februari 2017 door Eva

Open dag Activity International
Open dag Activity International
Regelmatig houdt reisorganisatie Activity International speciale informatiedagen waarbij je het team van Activity International kunt ontmoeten, verhalen van oud-deelnemers kunt aanhoren, vragen kunt stellen, presentaties kunt bijwonen en meer.

Vrijwilligerswerk en werken in het buitenland

Op 18 maart en 7 oktober 2017 zijn er infomiddagen in Antwerpen. Deze vinden plaats in het Via Via Reiscafë, waar je na afloop nog na kunt borrelen of een hapje kunt eten terwijl je eventuele reisplannen bespreekt. Op deze dagen wordt er informatie gedeeld over vrijwilligerswerk in (Latijns-)Amerika, Azië en Afrika. Ook wanneer je meer wil weten over reizen en werken in Nieuw-Zeeland of Australië, ben je aan het juiste adres op de infodag in Antwerpen. Op de website van Activity International is het programma voor deze dagen te vinden. Reserveren is gratis en doe je via de website.

Backpacken en wildlife

Daarnaast zijn er op 8 april en 16 september 2017 infomiddagen in Amersfoort bij Stadscafé de Observant, dit café is op loopafstand van het Centraal Station. Op deze dagen krijg je meer informatie over onder anderen: vrijwilligerswerk, backpacken, wildlife, Au Pair zijn, zomerkamp, middelbare scholen in het buitenland en wat je kunt doen tijdens een tussenjaar. Tevens worden er presentaties gegeven, waarbij je wordt meegenomen in de wereld van reizen en een breed overzicht krijgt van de mogelijkheden die er zijn.

De informatiedagen gaan van start om 13:00 uur. Deelname aan de informatiedagen is gratis en aanmelden hiervoor kan via de website www.activityinternational.nl onder het kopje agenda.

Nieuws

Artikelen