Schrijf een ervaring over Aireka en maak kans op mooie prijzen!

Aireka

Url: http://www.aireka.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: verre reizen

Logo van Aireka

Aireka is al 35 jaar actief in de toeristische branche. De reisorganisatie is begonnen als Eureka Reispromoties met Noord-Amerika als specialisatie. In de loop der jaren is het aanbod van de reisorganisatie uitgebreid en heeft zij zich gespecialiseerd in meerdere verre bestemmingen. Het aanbod van bestemmingen bestaat inmiddels uit Brazilië, Verenigde Staten, Canada en Turkije. Aireka is onderdeel van Sembono Travel BV. Aireka heeft 6 eigen merken: GoBrazil, GoCanada, GoClassicCars, GoTurkey, GoAmerika en GoMotorbiking.

Het reisaanbod van Aireka is zeer divers. Ze bieden verschillende reizen in combinatie met excursies aan. In Noord-Amerika kun je bijvoorbeeld een rondreis per auto of per motor maken door middel van een fly & drive vakantie. Ook is het mogelijk om een fly & drive rondreis in combinatie met een camper te boeken. Tot slot bestaat er ook de mogelijkheid tot het boeken van een cruise.

Voor de bestemmingen Brazilië en Turkije bestaat het reisaanbod uit diverse zonvakanties en rondreizen. De mogelijkheden zijn zeer divers en ook het aantal bestemmingen binnen een land zijn uitgebreid. Naast het boeken van een complete vakantie, kun je bij Aireka ook terecht voor losse accommodaties of het samenstellen van een eigen reis. Samen met de reisorganisatie zoek je uit wat mogelijk is en kan je een reis op maat maken. De reisorganisatie is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur. Het boeken van een reis en het aanvragen van een offerte kan ook via de website.

Aireka is aangesloten bij de ANVR, SGR, IATA en het Calamiteitenfonds.