Schrijf een ervaring over 333travel en maak kans op mooie prijzen!

333travel

Url: https://www.333travel.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van 333travel

333TRAVEL is gespecialiseerd in individuele rondreizen, maatwerk reizen, strandvakanties, stedentrips en campervakanties naar Azië, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten. Ze hebben een zeer divers aanbod met prachtige reizen naar o.a. Cambodja, Bali, Thailand en Sri Lanka. Ook is het mogelijk om een citytrip naar New York te maken of een reis te maken langs de historische Route 66. Azië heeft ook genoeg te bieden. Zo bezoek je tijdens de 'Discover Vietnam' rondreis de verschillende hoogtepunten van dit veelzijdige land. Het is ook mogelijk om een rondreis te combineren met Cambodja, zodat je nog meer ziet van het mooie Azië.

Individuele reizen bij 333TRAVEL zijn ook echt individueel. Als je een reis voor 4 personen boekt, reis je de gehele rondreis uitsluitend met 4 personen, privéchauffeur en gids. Ook is het mogelijk om een maatwerkreis te laten samenstellen door 333TRAVEL. De verschillende landenspecialisten kunnen je een passend en deskundig advies geven. De reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

333TRAVEL is opgericht in 2000 en organiseert al bijna 20 jaar individuele rondreizen. Het kantoor van de organisatie is gevestigd in Harmelen. Hier kan je altijd langskomen voor een maatwerkofferte. Tevens heeft 333TRAVEL een eigen Nederlands kantoor in Azië, zo ben je 24 uur per dag verzekerd van persoonlijke en betrouwbare service.

op 21 april 2018 bestemming: IndonesiŽ / Sumatra, reisperiode: april 2018

Alles was perfect geregeld! Ontvangst, pick up, transfers en reisinformatie. Nette en schone accommodaties, goede tijdsplanning kortom genoten van onze reis. 333travel zou ik zeker aanraden! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 14 maart 2018 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: februari 2018

De voorlichting en services van 333Travel zijn uitstekend.
Het hotel voldeed aan onze verwachtingen. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 28 januari 2018 bestemming: Thailand / prive rondreis, reisperiode: december 2017

We waren zo aan vakantie toe en zochten een partij die alles voor ons kon regelen we houden wel van luxe en Johan van 333travel heeft ons perfect geholpen de reis was super geweldig ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen