Schrijf een ervaring over 333travel en maak kans op mooie prijzen!

333travel

Url: https://www.333travel.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van 333travel

333TRAVEL is gespecialiseerd in individuele rondreizen en reizen op maat naar de Verenigde Staten, Cambodja, Canada, China, India, Indonesië, Laos, Malediven, Maleisië, Mauritius, Myanmar, Nepal, Singapore, Sri Lanka, Thailand, Vietnam en Zuid-Afrika. De rondreizen hebben verschillende thema's en zijn gericht op het leren kennen van een of meerdere land(en). Tijdens de 'Discover Vietnam' rondreis bijvoorbeeld maak je kennis met de verschillende hoogtepunten van dit veelzijdige land. Het is ook mogelijk om deze rondreis te combineren met Cambodja, zodat je nog meer ziet van het mooie Azië.

Individuele reizen bij 333TRAVEL zijn echt individueel. Als je een reis voor 4 personen boekt, reis je de gehele rondreis uitsluitend met 4 personen, privéchauffeur en gids. Verder is het op verschillende bestemmingen ook mogelijk om alleen een starterspakket te boeken. De verschillende landenspecialisten van 333TRAVEL helpen je ook graag met een persoonlijk en deskundig reisadvies. De reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

333TRAVEL is opgericht in 2000 en organiseert al bijna 20 jaar individuele rondreizen. Het kantoor van de organisatie is gevestigd in Harmelen. Hier kan je altijd langskomen voor een maatwerkofferte. Tevens heeft 333TRAVEL een eigen Nederlands kantoor in Bangkok, zodat je 24 uur per dag verzekerd bent van persoonlijke en betrouwbare service.

op 8 maart 2020 bestemming: Thailand, reisperiode: januari 2020

Voor de tweede keer een privé rondreis met 4 personen gemaakt door Thailand met 333Travel (jan/feb 20220). Van tevoren wensen kenbaar gemaakt en een op de wensen afgestemd programma samengesteld. Uitstekend verzorgd, geheel volgens het afgesproken programma. Alle transfers en alle overige door het reisbureau verzorgde reizen waren keurig op tijd conform de planning. Onze complimenten. Ook de voorlichting en de adviezen van Arnold waren van uitstekende kwaliteit. Daarnaast is het super fijn om na een lange reis niet extra te hoeven wachten en een bordje met je naam te zien staan van 333Travel !! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 13 februari 2020 bestemming: Indonesië / Bali, reisperiode: januari 2020

Ik heb een geweldige reis naar Bali gemaakt met 333travel! Alles was goed georganiseerd en de plekken waar ik geweest ben waren allemaal erg mooi. Ook de hotels waren goed! De communicatie verliep goed en snel. En de adviezen voor mijn verdere reis (ik reisde alleen naar India en vandaar naar Bali) waren ook goed. Alleen maar complimenten dus. Ik ga zeker voor een volgende reis weer naar 333travel. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 15 oktober 2019 bestemming: Verenigde Staten / steden, parken, Hawai, reisperiode: april 2019

Wij hebben met Travel 333 een geweldige reis samensteld. In april en mei van dit jaar zijn we 7 weken door Amerika getrokken. De voorbereidingen waren al een feest, de reis geweldig! Alles klopte, de reisschema's sloten mooi aan, de accomodaties waren prima en lagen altijd strategisch, de autohuur was goed geregeld, enkele excursies waren prima. En na vijf weken rondtouren nog twee weken vakantie op drie eilanden van Hawaï! Zelf hadden we dit idee nooit gekregen, maar wat een gouden tip.
Een volgende verre reis boeken we graag weer bij Travel 333.
Theo en Bep Knipping Lent ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen