Schrijf een ervaring over 333travel en maak kans op mooie prijzen!

333travel

Url: https://www.333travel.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van 333travel

333TRAVEL is gespecialiseerd in individuele rondreizen, maatwerk reizen, strandvakanties, stedentrips en campervakanties naar Azië, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten. Ze hebben een zeer divers aanbod met prachtige reizen naar o.a. Cambodja, Bali, Thailand en Sri Lanka. Ook is het mogelijk om een citytrip naar New York te maken of een reis te maken langs de historische Route 66. Azië heeft ook genoeg te bieden. Zo bezoek je tijdens de 'Discover Vietnam' rondreis de verschillende hoogtepunten van dit veelzijdige land. Het is ook mogelijk om een rondreis te combineren met Cambodja, zodat je nog meer ziet van het mooie Azië.

Individuele reizen bij 333TRAVEL zijn ook echt individueel. Als je een reis voor 4 personen boekt, reis je de gehele rondreis uitsluitend met 4 personen, privéchauffeur en gids. Ook is het mogelijk om een maatwerkreis te laten samenstellen door 333TRAVEL. De verschillende landenspecialisten kunnen je een passend en deskundig advies geven. De reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

333TRAVEL is opgericht in 2000 en organiseert al bijna 20 jaar individuele rondreizen. Het kantoor van de organisatie is gevestigd in Harmelen. Hier kan je altijd langskomen voor een maatwerkofferte. Tevens heeft 333TRAVEL een eigen Nederlands kantoor in Azië, zo ben je 24 uur per dag verzekerd van persoonlijke en betrouwbare service.

op 28 januari 2018 bestemming: Thailand / prive rondreis, reisperiode: december 2017

We waren zo aan vakantie toe en zochten een partij die alles voor ons kon regelen we houden wel van luxe en Johan van 333travel heeft ons perfect geholpen de reis was super geweldig ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 8 januari 2018 bestemming: Vietnam / rondreis, reisperiode: december 2017

Alles uitstekend geregeld. Papieren, transfers, gidsen en accommodaties waren super. We waren met 9 personen en dan is het erg fijn dat alles geregeld is en je er geen omkijken naar hebt! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 22 november 2017 bestemming: Maleisië / Rondreis, reisperiode: november 2017

Geweldige rondreis gehad. Goed geregeld. Mooie hotels en ontzettend leuke reisgidsen. Tickets, vouchers en de rest van papieren keurig in mapjes ontvangen. Derde keer gereisd via 333 travel en dat zal zeker weer gebeuren. Nu met 3 dames op pad geweest prima gehad net als andere keren met gezin . Johan dankje wel voor je hulp tijdens het boeken van de reis. Lisa heel fijn dat je gebeld hebt om te vragen hoe het was bevallen. Heel veel succes verder met jullie reisorganisatie.
Groetjes Vijanti ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen