Schrijf een ervaring over 333travel en maak kans op mooie prijzen!

333travel

Url: https://www.333travel.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van 333travel

333TRAVEL is gespecialiseerd in individuele rondreizen, maatwerk reizen, strandvakanties, stedentrips en campervakanties naar Azië, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten. Ze hebben een zeer divers aanbod met prachtige reizen naar o.a. Cambodja, Bali, Thailand en Sri Lanka. Ook is het mogelijk om een citytrip naar New York te maken of een reis te maken langs de historische Route 66. Azië heeft ook genoeg te bieden. Zo bezoek je tijdens de 'Discover Vietnam' rondreis de verschillende hoogtepunten van dit veelzijdige land. Het is ook mogelijk om een rondreis te combineren met Cambodja, zodat je nog meer ziet van het mooie Azië.

Individuele reizen bij 333TRAVEL zijn ook echt individueel. Als je een reis voor 4 personen boekt, reis je de gehele rondreis uitsluitend met 4 personen, privéchauffeur en gids. Ook is het mogelijk om een maatwerkreis te laten samenstellen door 333TRAVEL. De verschillende landenspecialisten kunnen je een passend en deskundig advies geven. De reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

333TRAVEL is opgericht in 2000 en organiseert al bijna 20 jaar individuele rondreizen. Het kantoor van de organisatie is gevestigd in Harmelen. Hier kan je altijd langskomen voor een maatwerkofferte. Tevens heeft 333TRAVEL een eigen Nederlands kantoor in Azië, zo ben je 24 uur per dag verzekerd van persoonlijke en betrouwbare service.

op 18 september 2018 bestemming: Indonesië / Rondreis, reisperiode: juli 2018

Vond het een beetje rommelig geregeld. Wij hadden niet de hele tijd een gids bij de reis. Opzettelijk ook door eerdere ervaringen. Alleen chauffeur. Echter deze was niet op de hoogte van het programma of had een ander standaard programma meegekregen. Ingewikkeld ook want chauffeur spreek uiteraard weinig Engels. Tevens waren de hotels via booking.com stukken goedkoper dan via 333 travel. Mooie reis gemaakt maar zou volgende keer andere organisatie het laten organiseren. ... Lees meer

  • Algemeen 5
op 20 juni 2018 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: juni 2018

Via 333travel op het laatste moment een individuele rondreis door Zuid-Afrika samengesteld/geboekt voor ons gezin met twee kinderen (18 en 20 jr). Super snelle, enthousiaste en deskundige begeleiding bij het samenstellen van de reis. Bij aankomst in Johannesburg werden we opgewacht door een fantastisch aardige medewerker namens 333travel die ons de zeer gedetailleerde en op maat gemaakte reisbeschrijving overhandigde, hielp met autohuur, pinnen van geld, geven van tips en alle tijd voor ons had. De reisafstanden waren prima te doen en de accommodaties waren fantastisch, zeer afwisselend, van alle gemakken voorzienen en met veel zorg uitgekozen. Werkelijk alles verliep uitmuntend! Gedurende de reis/game drives echt ongelooflijk veel dieren gezien (olifanten, giraffen, zebra’s, luipaarden, hyena’s, nijlpaarden, neushoorns, buffels, leeuwen, stekelvarkens, walvissen, pinguins etc etc). Daarnaast genoten van Swaziland, de tuin- en wijnroute en het fantastische Kaapstad. Duizend maal complimenten voor 333travel voor de regelen van deze fantastische reis. Ik raad 333travel iedereen aan! Tip voor Zuid-Afrika: upgrade de huurauto naar 4x4 (bijv. Toyota Fortuner). Meerdere malen echt nodig gehad als je zelf op eigen houtje avontuurlijke ritten wilt maken op onverharde wegen in natuurparken. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 11 juni 2018 bestemming: Thailand / Hua Hin, reisperiode: februari 2018

Alles aan onze reis is top ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen