African Travels

Url: https://africantravels.com/
Aangesloten bij: Calamiteitenfonds / GGTO / VvKR
Type reizen: rondreizen

Logo van African Travels

African Travels draagt bij aan de duurzame ontwikkeling van Afrika. Daarmee helpt de reisorganisatie bij de bescherming van bedreigde diersoorten, het creëren van werkgelegenheid voor de lokale bevolking en ontwikkeling. Ze bieden verschillende rondreizen aan in Afrika. De bestemmingen zijn Botswana, Kenia, Malawi, Namibië, Oeganda, Rwanda, Tanzania, Zambia, Zimbabwe en Zuid-Afrika.

African Travels biedt verschillende soorten reizen aan. Je kunt er groepsreizen boeken, maar ook kampeerreizen, accommodatiereizen, privéreizen en familiereizen. Wil je zelf achter het stuur zitten? Boek dan een self-drive reis. Hiernaast heeft de reisorganisatie af en toe ook aanbiedingen en last minutes op de website.

Op de website van African Travels kun je veel informatie vinden. Informatie over bijvoorbeeld de beste reistijd, reisverzekeringen, vaccinaties, reisdocumenten, geldzaken en vliegtickets vind je er allemaal, dus je gaat goed voorbereid op reis.

African Travels is een Social Enterprise, dat wil zeggen dat de reisorganisatie op verschillende manieren de ontwikkeling van Afrika ondersteunt. Wanneer je bij African Travels een reis boekt, ontvang je een gratis WakaWaka Power + oplader en een zaklamp op zonne-energie. Handig, omdat de stroom regelmatig uitvalt in Afrika. Je kunt er dan nog voor kiezen er een te doneren aan een hulpbehoevend project in Afrika. Ook verkoopt African Travels olifantenpoeppapier, waarvan de winst wordt gestoken in educatiereizen voor kinderen in Tanzania. African Travels is aangesloten bij het Calamiteitenfonds, GGTO en VvKR. Je kunt je vakantie met een gerust hart boeken bij deze organisatie.

Ervaringen met African Travels

African Travels krijgt gemiddeld een 9,0
op basis van 2 ervaringen:

9,0 + Ervaring delen
op 13 november 2016 bestemming: NamibiŽ, reisperiode: augustus 2016

Geweldige reis gehad!

  • Algemeen 10
op 20 september 2016 bestemming: NamibiŽ, reisperiode: april 2016

Geweldige self drive gemaakt door NamibiŽ. Persoonlijke service van Afrika experts!

  • Algemeen 8

Nieuws