Schrijf een ervaring over African Travels en maak kans op mooie prijzen!

African Travels

Url: http://africantravels.com/
Aangesloten bij: Calamiteitenfonds / GGTO / VvKR
Type reizen: rondreizen

Logo van African Travels

African Travels draagt bij aan de duurzame ontwikkeling van Afrika en helpt daarmee bij de bescherming van bedreigde diersoorten, het creëren van werkgelegenheid voor de lokale bevolking en ontwikkeling. Ze bieden verschillende rondreizen aan in Afrika. De bestemmingen zijn Botswana, Kenia, Malawi, Namibië, Oeganda, Rwanda, Tanzania, Zambia, Zimbabwe en Zuid-Afrika.
Je kunt er groepsreizen boeken, kampeerreizen, accommodatiereizen, privéreizen, familiereizen en ook self-drive reizen, waar je zelf achter het stuur zit. Hiernaast heeft de reisorganisatie af en toe ook aanbiedingen en last minutes op de website.

Op de website van African Travels kun je veel informatie vinden. Informatie over bijvoorbeeld de beste reistijd, reisverzekeringen, vaccinaties, reisdocumenten, geldzaken en vliegtickets vind je er allemaal, dus je gaat goed voorbereid op reis.

African Travels is een Social Enterprise, dat wil zeggen dat de reisorganisatie op verschillende manieren de ontwikkeling van Afrika ondersteunt. Wanneer je bij African Travels een reis boekt, ontvang je een gratis WakaWaka Power + oplader en een zaklamp op zonne-energie. Handig, omdat de stroom regelmatig uitvalt in Afrika. Je kunt er dan nog voor kiezen er een te doneren aan een hulpbehoevend project in Afrika. Ook verkoopt African Travels olifantenpoeppapier, waarvan de winst wordt gestoken in educatiereizen voor kinderen in Tanzania.

9,3
op basis van 16 reviews
Lees meer
9,3
op basis van 218 reviews

1 consumenten award

PANGEA Travel won in 2015 de Reisgraag award
Lees meer
9,3
op basis van 71 reviews
Lees meer
op 13 november 2016 bestemming: NamibiŽ, reisperiode: augustus 2016

Geweldige reis gehad!

  • Algemeen 10
op 20 september 2016 bestemming: NamibiŽ, reisperiode: april 2016

Geweldige self drive gemaakt door NamibiŽ. Persoonlijke service van Afrika experts!

  • Algemeen 8

Meer ervaringen