Alpenreizen

Url: https://www.alpenreizen.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: landenspecialist

Logo van Alpenreizen

AlpenReizen is een reisspecialist in reizen naar, de naam zegt het al, de Alpen. De organisatie heeft als doel om iedereen hier een onvergetelijke vakantie te laten beleven. Je kunt bij deze reisorganisatie terecht voor zowel een vakantie in de winter als in de zomer. AlpenReizen wordt gekenmerkt door de liefde voor bergen, persoonlijke service en verrassend scherpe prijzen. De ervaring en kennis van medewerkers over de bestemmingen zorgt ervoor dat je altijd goed geholpen wordt.

AlpenReizen biedt de volgende bestemmingen aan: Oostenrijk, Italië, Slovenië, Zwitserland en Duitsland, allen in het alpengebied. Voor elk type reiziger wordt er wel een bestemming aangeboden. Van het Gardameer, Lago Maggiore en Bled tot aan Kaprun, Zell Am See en Tirol, er is genoeg te zien in de Alpen. Daarnaast kun je er gezinsvakanties boeken, maar ook eenoudervakanties of adult only reizen. Wil je graag met een grote groep op vakantie? Groepsreizen op maat worden ook verzorgd. De reisorganisatie biedt daarnaast een grote verscheidenheid aan soorten reizen aan. Zo kun je er actieve en avontuurlijke reizen boeken, maar worden er ook huttentochten en wellnessvakanties aangeboden. Op de website staat een grote selectie aan mogelijkheden voor zowel zomer- als wintervakanties. Zo krijg je een goed beeld van wat er mogelijk is. Uiteraard kun je zelf een reis samenstellen en wordt er rekening gehouden met specifieke wensen.

Bij elke vakantie is een prachtige natuur inbegrepen en zijn er in de omgeving altijd een groot aantal activiteiten te ondernemen. Denk hierbij aan wielrennen, paragliden, skiën, paardrijden, golf, raften, wandelen en trailrunning. De reisorganisatie heeft veel lokale partners en biedt reizigers altijd een goede gids of instructeur met de vereiste licenties. Hierdoor wordt jouw veiligheid gegarandeerd. Het wordt wel aangeraden om de activiteiten vooraf te boeken, zodat je de zekerheid hebt dat de activiteit niet volgeboekt is.

Op de website van AlpenReizen word je geïnspireerd door de vele tips, ervaringen van reizigers en zelfgeschreven blogs. Daarnaast staat gebruikersgemak centraal op de website en is de zoekmachine van het reisaanbod eenvoudig in gebruik. Verder ga je met een gerust hart op reis als je reist met deze reisorganisatie, omdat ze zijn aangesloten zijn bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Voor contact met de reisorganisatie kun je hen bellen, mailen of kun je de alpenspecialist volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

Ervaringen met Alpenreizen

Alpenreizen krijgt gemiddeld een 10,0
op basis van 1 ervaring:

10,0 + Ervaring delen
op 1 april 2018 bestemming: Oostenrijk / Mayrhofen, reisperiode: augustus 2017

Super vakantie! Perfect geregeld door AlpenReizen! ... Lees meer

  • Algemeen 10