Schrijf een ervaring over Alpenreizen en maak kans op mooie prijzen!

Alpenreizen

Url: https://www.alpenreizen.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: landenspecialist

Logo van Alpenreizen

Alpenreizen is een reisspecialist in reizen naar, de naam zegt het al, de Alpen. Zowel voor een vakantie in de winter als in de zomer kun je bij de reisorganisatie terecht. Alpenreizen wordt gekenmerkt door de liefde voor bergen, persoonlijke service en verrassend scherpe prijzen.

De bestemmingen die Alpenreizen aanbiedt zijn Oostenrijk, Italië, Slovenië, Zwitserland en Duitsland, allen in het alpengebied. Van het Gardameer, Lago Maggiore en Bled tot aan Kaprun, Zell Am See en Tirol: voor elk type reiziger wordt er wel een bestemming aangeboden. Daarnaast kun je er gezinsvakanties boeken, maar ook eenoudervakanties of adult only vakanties. Wil je graag met een grote groep op vakantie? Groepsreizen op maat worden ook verzorgd. De reisorganisatie biedt daarnaast een grote verscheidenheid aan soorten reizen aan. Zo kun je er actieve reizen boeken, maar ook huttentochten en wellnessvakanties worden er aangeboden. En wat dacht je van zomerskiën?

Bij elke vakantie is natuur inbegrepen en zijn er in de omgeving altijd een groot aantal activiteiten te ondernemen. Denk hierbij aan wielrennen, paragliden, skiën, paardrijden, golf, raften, wandelen of trailrunning. Doordat de reisorganisatie veel lokale partners heeft, biedt zij je altijd een goede gids of instructeur met de vereiste licenties. Hierdoor word je veiligheid gegarandeerd. Het wordt wel aangeraden aan reizigers om de activiteiten vooraf te boeken, zodat je de zekerheid hebt dat de activiteit niet volgeboekt is. Dit voorkomt teleurstellingen.

Op de website van Alpenreizen word je geïnspireerd door veel tips, ervaringen van reizigers en zelfgeschreven blogs. Daarnaast staat gebruikersgemak centraal op de website en is de zoekmachine van het reisaanbod eenvoudig in gebruik. Verder ga je met een gerust hart op reis als je reist met deze reisorganisatie, want ze zijn aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Voor contact met de reisorganisatie kun je hen bellen, mailen of kun je de alpenspecialist volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

op 1 april 2018 bestemming: Oostenrijk / Mayrhofen, reisperiode: augustus 2017

Super vakantie! Perfect geregeld door AlpenReizen! ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen