Air Transat

Url: https://www.airtransat.com/nl-NL/

Type reizen: luchtvaartmaatschappij

Logo van Air Transat

Air Transat is een luchtvaartmaatschappij die vluchten aanbiedt van en naar Canada. Bij de vluchten die Air Transat uitvoert belooft de organisatie dat ruimbagage, een gratis maaltijd en entertainment aan boord altijd is inbegrepen bij je reis.

De bestemmingen die Air Transat in Canada aanbiedt zijn Calgary, Quebec, Montreal, Toronto en Vancouver. Daardoor is het mogelijk om naar veel verschillende uithoeken van dit grote land te vliegen. De luchthavens in Nederland en België waar Air Transat op vliegt zijn Amsterdam Schiphol en Brussel Airport. Vanuit Canada vliegt de luchtvaartmaatschappij naar allerlei andere bestemmingen wereldwijd, zoals Cuba, de Verenigde Staten, Mexico, Colombia, Israël en verschillende Europese bestemmingen. In totaal voert Air Transat vluchten uit naar ongeveer 60 bestemmingen in maar liefst 25 landen.

Het is bij Air Transat mogelijk om een retourvlucht, enkele reis en reis met meervoudige bestemmingen te boeken. Er zijn daarnaast op de website altijd enkele aantrekkelijke aanbiedingen te vinden voor lage prijzen. Naast het boeken van vluchten is het via de website mogelijk om hotels te boeken en een auto te huren op de bestemming. Als je een vlucht hebt geboekt, kun je via de website eenvoudig de vluchtstatus inzien, online inchecken en een stoel kiezen. Daarnaast vind je op de website alle informatie die je nodig hebt voor jouw vlucht. Zo staat er uitgebreide uitleg over onder andere de toegestane bagage, het comfort aan boord, luchthaven- en incheckinformatie, service en veiligheid.

Het hoofdkantoor van de luchtvaartmaatschappij is gelegen in Montreal in de provincie Quebec, Canada. Om in contact te komen met Air Transat kun je bellen met zowel een internationaal als een Nederlands telefoonnummer. Het service team is van maandag tot en met vrijdag beschikbaar. Daarnaast kun je Air Transat mailen of contact opnemen via de sociale mediakanalen Facebook, Twitter en Instagram.

Ervaringen met Air Transat

Air Transat krijgt gemiddeld een 1,0
op basis van 1 ervaring:

1,0 + Ervaring delen
op 9 augustus 2018 bestemming: Nederland / Amsterdam, reisperiode: juli 2018

Heen en terugreis vertraging, 2 uur op koffer gewacht, al met al 7uren extra. Ik woon in canada en reisde altijd(14keer) met air transat maar vind duidelijk dat er steeds meer vertragingen zijn bij Air transat Mischien voortaan weer bij KLM iets duurder maar wel waard ... Lees meer

  • Algemeen 1

Nieuws