All in Portugal

Url: https://www.allinportugal.nl/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: landenspecialist

Logo van All in Portugal

Reisorganisatie All in Portugal biedt een bijzonder aanbod aan luxe villa's en vakantiehuizen aan in Portugal. De organisatie bestaat sinds 2006 en is een specialist in verhuur van accommodaties in het zuiden van Portugal, de Algarve. De huisjes en villa's zijn met zorg uitgekozen en persoonlijk bezocht door de werknemers. Je kunt er dus vanuit gaan dat de accommodaties van goede kwaliteit zijn. De huizen die verhuurd worden zijn vrijwel allemaal van Nederlandse en Belgische huiseigenaren.

De huizen en villa's zijn gezellig en sfeervol ingericht waardoor je je meteen thuis voelt. De vakantiehuizen hebben meestal een eigen zwembad, zodat je optimaal van het lekkere weer kunt genieten. Ook liggen de accommodaties vaak in een goede omgeving waar van alles te doen is. De huizen hebben een ligging aan zee of in een mooie landelijke omgeving. Op de website van All in Portugal staat veel informatie over het land. Zo kun je goed voorbereid op reis.

All in Portugal werkt samen met een Portugees autoverhuurbedrijf. Wie een auto wil huren kan dit gemakkelijk via de reisorganisatie regelen. Dit autoverhuurbedrijf levert een prima huurauto voor een goede prijs die je bij het vliegveld van Faro kan ophalen.

All in Portugal is aangesloten bij de SGR. Je kunt dus met een gerust hart een accommodatie huren bij de organisatie. Het hoofdkantoor van All in Portugal is gelegen in Amsterdam.

Ervaringen met All in Portugal

All in Portugal krijgt gemiddeld een 8,0
op basis van 1 ervaring:

8,0 + Ervaring delen
op 14 juli 2008 bestemming: Portugal / Vilamoura, reisperiode: mei 2008

Prachtige luxe villa geboekt bij All In Portugal op 5-sterren Spa & Golf resort. Het huisje en het park zijn echt van alle gemakken voorzien. Onze kinderen hebben zich ook uitstekend vermaakt.

Vilamoura is een leuk plaatsje en het ligt op een goede uitvalsbasis om de rest van de Algarve te bezoeken.

Een huurauto is wel aan te raden! ... Lees meer

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 7
  • Prijs / kwaliteit 8

Nieuws