Schrijf een ervaring over All in Portugal en maak kans op mooie prijzen!

All in Portugal

Url: http://www.allinportugal.nl/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: landenspecialist

Logo van All in Portugal

Ben jij van plan om een huisje te huren in Portugal? Dan zit je bij de reisorganisatie All in Portugal helemaal goed! All in Portugal is opgericht in 2006. De reisorganisatie is gespecialiseerd in de verhuur van vakantiehuisjes en luxe villa's. Deze accommodaties worden voornamelijk aangeboden in het zuiden van Portugal: Algarve. De huisjes en villa's zijn grondig geïnspecteerd door de werknemers. Je kunt er dus vanuit gaan dat de accommodaties van goede kwaliteit zijn.

De vakantiehuizen hebben meestal een eigen zwembad. De huizen en villa's zijn gezellig en sfeervol ingericht waardoor je je meteen thuis voelt. Ook liggen de accommodaties vaak in een goede omgeving waar van alles te doen is. Op de website van All in Portugal staat veel informatie over het land. Zo kun je goed voorbereid op reis.

All in Portugal werkt samen met een Portugees autoverhuurbedrijf. Als je dus een auto wil huren kan de reisorganisatie het voor je regelen. Het autoverhuurbedrijf levert voor een goede prijs een prima huurauto die je bij het vliegveld kan ophalen.

All in Portugal is aangesloten bij de SGR. Je kunt dus met een gerust hart een accommodatie huren bij de organisatie. Het hoofdkantoor van All in Portugal is gelegen in Amsterdam.

op 14 juli 2008 bestemming: Portugal / Vilamoura, reisperiode: mei 2008

Prachtige luxe villa geboekt bij All In Portugal op 5-sterren Spa & Golf resort. Het huisje en het park zijn echt van alle gemakken voorzien. Onze kinderen hebben zich ook uitstekend vermaakt.

Vilamoura is een leuk plaatsje en het ligt op een goede uitvalsbasis om de rest van de Algarve te bezoeken.

Een huurauto is wel aan te raden! ... Lees meer

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 7
  • Prijs / kwaliteit 8

Meer ervaringen