Schrijf een ervaring over Avac Vakantiehuizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Avac Vakantiehuizen

Pagina 1 van 2 met 11 resultaten

op 15 april 2014 bestemming: Oostenrijk / Fugen, reisperiode: maart 2014

+ goed vakantiehuis voor relatief lage prijs
+ gastenbeoordeling op de site
+ duidelijke en eerlijk beschrijvingen op de site
+ snelle service en afhandeling van de reservering door Avac
- niet zo'n groot aanbod in bepaalde regio's
- een ietwat gedateerde site ... Lees meer

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 31 januari 2014 bestemming: Nederland / c, reisperiode: januari 2014

Hebben een prima vakantie gehad met Avac tot we terugkwamen om de sleutel in te leveren en de borg terug te ontvangen. We hadden een hoger bedrag betaald dan dat het huisje normaal kost. Dit omdat toen wij boekten erg vroeg waren en wel verwachtte dat de prijs zou stijgen. Dit was intussen niet gebeurd. De dame aan de balie wilde of kon het niet snappen en gaf mij uiteindelijk defensief mijn geld terug. Toen ik haar vertelde dat ik haar niet aardig vond , zei ze doodleuk dat ze dat van mij ook niet vond. Ach ja ik ben ook maar de klant he? Nee echt totale afknapper. Zo ga je niet met mensen om die zorgen dat jij brood op de plank houdt. Ken je plaats. ... Lees meer

  • Algemeen 6
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 1
  • Prijs / kwaliteit 4
op 18 oktober 2012 bestemming: Duitsland / Medebach, reisperiode: juli 2012

Achteraf teleurstellend. Het was een mooi huisje in Medebach wat we huurden. Communicatie vanuit Avac is minimaal, maar we kregen wel gewoon de papieren toegestuurd van te voren. Vooraf moesten we borg betalen. Achteraf zouden daar de kosten vanaf getrokken worden en zouden we het resterende bedrag terugkrijgen. Tot onze verbazing kregen we dat niet omdat de kosten ineens verhoogd zouden zijn. We moesten het maar melden bij Avac, want volgens de sleuteldame was het hun fout. Volgens haar zou het verschil door Avac aan ons terugbetaald worden. Aldus na de vakantie in augustus het gemeld bij Avac. Na wat heen en weer gemail werd gemeld dat we direct daar hadden moeten bellen (op zaterdagochtend, blijkbaar hadden we naar het nummer voor noodgevallen moeten bellen, maar wij beschouwden het niet als een noodgeval). Vervolgens werd er ook gemeld dat ze er nu, 2 maanden later, niets aan kunnen doen en dat we uit 'coulance' de 25 euro van een volgende boeking af mogen trekken. Alsof we daar trek in hebben.... We gaan liever in een huisje van Center Parcs of zo, de volgende keer. Dan weet je ten minste dat alles goed geregeld wordt. ... Lees meer

  • Algemeen 5
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 6
op 12 oktober 2012 bestemming: Nederland / Julianadorp, reisperiode: augustus 2012

Bungalow gehuurd in Callantsoog bij Avac. Heerlijk vakantiehuisje; schoon, goed gemeubileerd, goede bedden,mooie tuin waar kindertjes lekker konden spelen. Mooi weer dus vaak naar het strand. Op de site stond echter niet vermeld dat er ook twee fietsen bij het huisje waren die we konden gebruiken. Hadden we die van ons thuis kunnen laten.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 7
  • Prijs / kwaliteit 8




op 24 augustus 2012 bestemming: Oostenrijk / berg im drautal, reisperiode: juli 2012

We hadden een huisje in berg im drautal. de plek was erg mooi,alleen we moesten van de boer elke keer onze auto verplaatsen. 1 of 2 keer is niet erg.maar zoals het ging dat was niet normaal. op de site van Avac stond een eigen autoplek..niet dus. en de douche zou laag hangen,nou dat klopt inderdaad,we hebben met ducktape hem anders kunnen plakken zodat we normaal konden douchen. toen we er in kwamen had ik niet het idee dat er schoongemaakt was. bepaalde dingen in de keuken missen. waterkoker,vergiet, weinig bestek en weinig borgen en ook glazen en kopjes niet genoeg. jammer. verder de mensen waren aardig en op de site stond dat je er produkten kon kopen,nou we hebben niks gezien. verder een mooie vakantie gehad..

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 6
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 4
op 28 augustus 2011 bestemming: Frankrijk / Dordogne, reisperiode: juli 2011

Weer een heerlijke vakantie gehad in Frankrijk en dit keer in de Dordogne. De accommodatie was fantastisch. Een heel groot landgoed met een prive zwembad en een super groot huis. Heerlijk was het. Geboekt bij Avac Vakantiewoningen.

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 25 juli 2011 bestemming: Oostenrijk, reisperiode: juli 2011

Opnieuw een goed huis van Avac! Alles heerlijk ruim, schoon en goede contacten met de eigenaars die in hetzelfde huis wonen. Schitterend uitzicht!

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 9 november 2010 bestemming: Frankrijk, reisperiode: juli 2010

Een heerlijk vakantiehuisje waar wij met ons gezin een fantastische vakantie in hebben beleefd. Vakantieparkje die we via Avac vakantiewoningen hadden geboekt had ook een zwembad, dus hierin konden de kinderen zich 's ochtends prima in uitleven. In de directe omgeving tal van mogelijkheden om er op uit te trekken.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Prijs / kwaliteit 9
op 13 januari 2010 bestemming: Oostenrijk, reisperiode: juli 2009

Wij hebben een fantastische vakantie gehad in dit hoog gelegen chalet. Bijna alles was inclusief, dus aan het eind geen verrassingen... Dit was in de loop der jaren de 7e keer een Avac vakantie en opnieuw helemaal tevreden! Het is bij Avac niet moeilijk om een voordelig huis te vinden!

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 7
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 10
op 16 november 2009 bestemming: Nederland / Julianadorp, reisperiode: augustus 2009

We hebben een huisje gehuurd in Julianadorp. We zijn goed geholpen door AVAC. Het was een goed huisje, keurig netjes ingericht en op 400 mtr van het strand. De schoonmaak was ook voortreffelijk. Reisbegeleiding was er niet.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 1
  • Prijs / kwaliteit 9
  • 1
  • 2
  • Volgende