Schrijf een ervaring over Avac Vakantiehuizen en maak kans op mooie prijzen!

AVAC Vakantiewoningen beste reisorganisatie 2013

Geschreven op 27 januari 2013 door Vanessa

NIJMEGEN - AVAC Vakantiewoningen is door onze bezoekers verkozen tot de beste reisorganisatie van 2013. In 2012 zijn er 3 ervaringen ingevuld en dit heeft geleid tot het eindcijfer 7,0. Hiermee heeft AVAC Vakantiewoningen het hoogste cijfer gekregen in de categorie 'Vakantiehuizen' en mag zichzelf het hele jaar de beste noemen.

Awards

Om een award te winnen moesten er in 2012 minimaal 3 ervaringen zijn ingevuld en het gemiddelde cijfer moest uiteraard voldoende zijn. Wij vinden het namelijk belangrijker dat de award wordt uitgereikt aan degene met de beste waardering en niet degene met het grootste bereik. Dit zegt pas echt iets over hoe goed een organisatie haar werk doet en hoe de klant dit ervaart.

AVAC Vakantiewoningen

Bij AVAC vakantiewoningen kun je een prachtig vakantiehuis boeken in België, Spanje, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Italië, Kroatië, Nederland, Oostenrijk en Tsjechië. Al sinds 1982 is AVAC gespecialiseerd in het aanbieden van vakantiehuizen. Het aanbod is erg breed, van eenvoudige vakantiewoningen tot luxe villa`s.