Schrijf een ervaring over BEACHES en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen BEACHES

Wil je op vakantie met BEACHES? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

8,9
op basis van 144 reviews
Lees meer
8,7
op basis van 194 reviews

3 consumenten awards

Simi Reizen won in 2017 de Reisgraag award
Lees meer
7,5
op basis van 26 reviews

1 consumenten award

GOfun.nl won in 2014 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 2 met 18 resultaten

op 11 januari 2018 bestemming: ItaliŽ / Rimini, reisperiode: juli 2017

Prima camping, erg leuke reisleiding! En vooral de activiteiten zoals de kroegentocht waren helemaal top! Een aanrader dus.

  • Algemeen 8
op 11 januari 2018 bestemming: ItaliŽ / Rimini, reisperiode: juli 2017

Fantastische vakantie gehad! Leuke reisleider ter plekke die ons kon helpen de leuke plekken te vinden in de omgeving. Volgend jaar weer met beaches op vakantie!

  • Algemeen 9
op 24 juli 2017 bestemming: ItaliŽ / Toscane, reisperiode: juli 2017

Op zich was de reisbegeleiding goed. Enkel de reisleider was onrespectvol naar de reisbegeleiders toe. Hij was ook maar 1 dag aanwezig en liet de begeleiding aan hun lot over. Ze moesten alles zelf maar oplossen en wanneer hij dan uiteindelijk terugkwam, begon hij ze te commanderen. Niet prettig. Ook het financiŽle aspect voor een wijziging van opstapplaats ging minder vlot dan gehoopt. je betaald 19 euro p.p. extra om op een andere plaats op te stappen dan Maastricht. Toen we op de bus wilden stappen, was dit niet in orde en was de bus bijna zonder ons weg! Ook zijn er andere mensen gratis kunnen wisselen van afstap plaats.

  • Algemeen 5
op 5 oktober 2016 bestemming: ItaliŽ / Rimini, reisperiode: augustus 2016

Wauw wat een supertoffe vakantie heb ik daar gehad! Samen met mn vriendinnen een goed feestje gevierd en de reisleiding was altijd beschikbaar wanneer we ze nodig hadden, echt super. Heel erg bedankt Beaches!

  • Algemeen 9




Wil je op vakantie met BEACHES? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

8,9
op basis van 144 reviews
Lees meer
8,7
op basis van 194 reviews

3 consumenten awards

Simi Reizen won in 2017 de Reisgraag award
Lees meer
7,5
op basis van 26 reviews

1 consumenten award

GOfun.nl won in 2014 de Reisgraag award
Lees meer
op 5 oktober 2016 bestemming: ItaliŽ / Toscane, reisperiode: juli 2016

Superreis gehad, bus prima in orde en de reisleiding was top! De boot en Rome waren ook geweldig. Echt een aanrader!

  • Algemeen 8
op 5 oktober 2016 bestemming: ItaliŽ / Toscane, reisperiode: juli 2016

Hele gave vakantie gehad!! Alles was goed geregeld op de camping en we hebben superleuke excursies gedaan, die ook prima geregeld waren. Echt een hele toffe vakantie gehad. Ik zou zeker weer met Beaches gaan!

  • Algemeen 9
op 4 oktober 2016 bestemming: ItaliŽ / Toscane, reisperiode: augustus 2016

In het programma redmijnvakantie van 04/10/2016 op sbs6 is telefonisch met de reisleiding van beaches.nl gesproken over een zaak waarbij er klanten bedreigd werden op een camping. De reisleiding gaf aan dat er extra beveilinging is ingezet, maar niets is minder waar. Er is helemaal geen extra beveiliging ingezet volgens de gasten en de reisleiding kwam de gasten totaal niet tegemoet, er werd geen actie ondernomen door Beaches hoofdkantoor naar aanleiding van de bedreiging van de gasten, sterker nog er werd geen vervangend hotel geregeld en daarmee eindigde het telefoongesprek dat redmijnvakantie in hun programma had. Dit is absoluut belachelijk en niet te tollereren! Het gaat om veiligheid van mensen. Het is absurd dat beaches zo asociaal hun klanten te woord staat.Boek dus absoluut niet bij beaches.nlwant van service hebben zij geen kaas gegeten. Absoluut slecht! Geen service, geen manier van klanten behandelen!beaches.nl is zeker af te raden!!!!!

  • Algemeen 1
op 4 oktober 2016 bestemming: ItaliŽ, reisperiode: augustus 2016

Alles was vies, de hele accomodatie en de reisgids deed er niets aan , verschrikkelijk. BEACHES NOOIT MEER

  • Algemeen 1
op 14 augustus 2016 bestemming: ItaliŽ / Rimini, reisperiode: juli 2016

Hele gave week gehad dankzij onze reisleider!!! Echt teveel gefeest!

  • Algemeen 8
op 10 augustus 2016 bestemming: Spanje / Blanes, reisperiode: augustus 2016

Erg leuke organisatie, alle activiteiten goed geregeld en gezellige reisleiding

  • Algemeen 7
  • 1
  • 2
  • Volgende