Nieuwe zonbestemmingen bij Kras

Geschreven op 8 juni 2015 door Eva

The Big Valley in Gran Canaria
The Big Valley in Gran Canaria
Kras heeft sinds kort een aantal nieuwe zonbestemmingen voor hun strandvakanties. Het is mogelijk om nu een reis te boeken naar Gran Canaria, La Palma en Egypte. Daarnaast komen binnenkort nog de bestemmingen Lanzorote, Fuerteventura, Sint Maarten en Senegal bij.

Gran Canaria

Er zijn in totaal 11 verschillende accommodaties om uit te kiezen in Gran Canaria. Gran Canaria is onderdeel van de Canarische Eilanden en biedt naast zon, zee en strand nog veel meer. Het landschap is er erg gevarieerd en je hebt er mooie badplaatsen. Er heerst een warm en zonnig klimaat met in de zomer een gemiddelde temperatuur van 24 graden.

La Palma

Een ander eiland van de Canarische Eilanden is La Palma, het is het meest noordwestelijk gelegen eiland. La Palma valt onder de Spaanse provincie Santa Cruz de Tenerife. Net als alle andere eilanden is ook La Palma gevormd door vulkanische activiteiten. Er is keuze uit 15 verschillende accommodaties op dit variërende eiland.

Egypte

Egypte is gelegen aan de zuidkant van de Middellandse Zee en ligt op twee continenten namelijke, Afrika en Azië. De twee continenten worden gescheiden door het Suezkanaal. Er zijn vele bezienswaardigheden te ontdekken langs de Nijl. Via Kras kun je nu kiezen uit zo'n 25 verschillende reizen in Egypte.

Nieuws