Bierfestivals in Portland

Oregon Brewers Festival
Oregon Brewers Festival

Wanneer je een bierfestival wilt bezoeken in de zomer moet je beslist in Portland zijn. In deze stad in de Verenigde Staten zijn de meeste ambachtelijke bierbrouwerijen te vinden in vergelijking tot elke andere wereldstad. Portland wordt daarom ook wel Beervana genoemd. Bij de bierevenementen geniet je niet alleen van het bier, maar ook van heerlijke wereldgerechten. Wij hebben een aantal leuke bierfestivals in Portland op een rijtje gezet die zeker een bezoekje waard zijn.

Anique 'De grootste stad van de Verenigde Staten moet je een keer gezien hebben in je leven. En na mijn eerste bezoek aan New York bleef het niet bij één keer. Je wilt er telkens weer terug. Dit komt mede door de enorme wolkenkrabbers, de vele musea, variëteit aan winkels en het gevoel er continu op een filmset rond te lopen. Bekijk het prachtige uitzicht over de stad vanaf het Empire State Building, wandel door Central Park of bezoek het indrukwekkende 9/11 museum.', Anique - reisexpert New York gratis reisvoorstel >>

1.Portland Beer Week

Dit festival is een jaarlijks terugkerend festival. Er zijn verschillende evenementen te bezoeken op het festival zoals het Rye Beer Fest. Op het Rye Beer Fest zijn er meer dan 130 verschillende bieren te proeven. In 2015 waren er ook speciale dagen waarop het Fruit Beer Festival plaatsvond met diverse fruitbiertjes die je kon proeven. En er was het Portland Beer and Cheese festival, hier werden tientallen bieren gecombineerd met kaas bij The Commons Brewery.

Portland Beer Week
Portland Beer Week

2.Portland International Beerfest

Portland biedt ieder jaar een podium aan bierbrouwerijen vanuit de hele wereld aan. Tijdens het Portland International Beerfest krijg je de perfecte gelegenheid om diverse bieren te proeven, met keuze uit zo'n 200 verschillende bieren die uit 16 landen komen. De bieren zijn inclusief zeldzame bieren en exotische brouwsels.

Portland International Beerfest
Portland International Beerfest
Vraag gratis een offerte aan

3.Portland Craft Beer Festival

Ieder jaar is er op het Portland Craft Beer Festival keuze uit meer dan 40 bierbouwers uit de stad zelf. De karakteristieke ambachtelijke, experimentele en speciaal bieren worden hier gepresenteerd. De foodcarts zoals Bunk Sandwiches, The Dump Truck en Urban German verzorgen hier het diner.

Portland Craft Beer Festival
Portland Craft Beer Festival

4.Oregon Craft Beer Month

Travel Organ houdt jaarlijks in de maand juli de Oregon Craft Beer Month. Van 22-26 juli 2015 is het de 28e keer dat het Oregon Brewers Festival wordt gehouden. Er komen zo'n 85.000 bierliefhebbers samen vanuit de hele wereld in het Tom McCall Waterfront Park wat gelegen is in Portland. Tijdens dit festival worden er bijna tweehonderd ambachtelijke biersoorten getapt, maar ook vind je hier live-muziek, eettentjes, demonstraties en andere activiteiten.

Oregon Craft Beer Month
Oregon Craft Beer Month

5.North American Organic Brewers Festival

Ieder jaar in augustus kun je kennis maken met het North American Organic Brewers Festival. Zoals de naam al doet vermoeden draait het dit festival om o.a. biologisch bier maar ook cider, braggot en mead kun je uitgebreid proeven.

North American Organic Brewers Festival
North American Organic Brewers Festival

Zien hoe mooi Portland is? Vanuit deze stad sta je binnen een half uurtje in de meest overweldigende natuur. Offerteformulier

Vertel ons uw vakantie wensen. Onze reisexperts geven u gratis en vrijblijvend reisadvies op maat.

 Aangesloten bij ANVR,SGR, Calamiteitenfonds
 9,6 in reviews
 Veel kennis en ervaring
 3.879 klanten gingen u voor

Uw gegevens

* = verplicht. Privacy beleid is van toepassing

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen