Trouwen in Las Vegas

Trouwkapel in Las Vegas
Trouwkapel in Las Vegas

Ben je op zoek naar een kimono, strandjurkje of een poncho voor je kinderen? Ga dan snel naar https://www.silentbeach.nl/ en gebruik de kortingscode Reisgraag10 voor 10% korting!

In Las Vegas is werkelijk alles mogelijk, ook trouwen kun je hier perfect. Trouwen in Las Vegas is zeer populair bij veel stellen over de hele wereld. Dit komt doordat het zo gemakkelijk is om hier te trouwen. Het wordt ook wel de trouwhoofdstad van de hele wereld genoemd. Er stappen per jaar meer dan 100.000 stellen in het huwelijksbootje. Trouwen in Las Vegas is een absolute klassieker geworden.

Heb je weinig kennis van Verenigde Staten? Of heb je geen zin om vele uren te zoeken naar je vakantie? En wil je graag onbezorgd op vakantie? Laat je dan gratis adviseren door een reisexpert. We geven je graag een reisadvies op maat waarin we jouw wensen vertalen naar een passende vakantie!
gratis reisadvies

Trouwvergunning

Om als buitenlander te kunnen trouwen in Las Vegas heb je een trouwvergunning nodig. Dit wordt de Marriage License genoemd. Deze vergunning kun je krijgen bij het Marriage License Bureau, wat aan de noordzijde van de Strip te vinden is. Hier vul je samen met je partner een vragenlijst in. Vervolgens roept een van de medewerkers je bij zich en loopt hij samen met jullie het formulier door. Na het betalen van 55 dollar kun je de vergunning direct meenemen. Een simpele en snelle klus dus!

Trouwkapellen

Zodra je de Marriage License hebt kun je een trouwkapel uit gaan zoeken. Je kunt vooraf in Nederland al een trouwarrangement boeken, maar het is slimmer om dit direct in Las Vegas te doen. De prijzen liggen hier meestal veel lager. Je kunt in Nederland wel al een geschikte trouwkapel uitzoeken. Er zijn genoeg kitscherige trouwkappellen en locaties in Las Vegas dus er zal voor iedereen wel iets leuks tussen zitten. De meest populaire trouwkapel is The Viva Las Vegas Wedding Chapel. Al 7 jaar is dit de beste trouwkapel van Vegas maar ook het Marriage License Bureau kan je goede aanbevelingen doen. Ook kunnen ze je vertellen waar je het beste een trouwjurk kunt kopen, een trouwboeket kunt laten maken of een fotograaf kunt regelen.

Op het gebied van locaties en trouwkapellen is Vegas perfect. Zo kun je er voor kiezen om te trouwen in Elvisstijl, een trouwfoto te maken op de Hooverdam, te eten onder de Eiffeltoren of te trouwen in de Grand Canyon. Het is hier werkelijk allemaal mogelijk. Bovendien hebben de meeste grote hotels een eigen trouwkapel of locatie. Ook deze plekken zijn vaak goed verzorgd. Enkele bijzondere trouwkapellen zijn:

Little Chapel of the Flower
In deze kapel is bijna alles mogelijk. Zo kun je in deze kapel snel even trouwen maar kan je er ook voor kiezen per helikopter naar de Grand Canyon te vliegen. Hier kun je vervolgens trouwen met alles erop en eraan. The Little Chapel of the Flowers zelf heeft een klein tuintje waar foto's gemaakt kunnen worden. Ook kan de familie in Nederland de huwelijksvoltrekking online volgen. Via internet kun je het dan later altijd nog terug bekijken.

A Storybook Wedding Chapel
Deze kapel is een onderdeel van de Graceland Wedding Chapel. Dit is vooral bekend geworden door de Elvisstijl bruiloften. Daarnaast zijn er nog andere exclusieve trouwarrangementen. Het is zeker een bijzondere kapel om in te trouwen. Vraag gratis een offerte aan

Rechtsgeldigheid in Nederland

De rechtsgeldigheid van je bruiloft in Las Vegas is niet hetzelfde als in Nederland. Nadat je getrouwd bent dien je de Marriage License te kopiëren en weer naar het Marriage License Bureau op te sturen. Zij sturen je vervolgens een Certified Copy op. Dit is hetzelfde papiertje maar dan met een stempel van de staat Nervada erop. Dit papiertje lever je in bij de burgerlijke stand. Mocht dit voor jouw gemeente nog niet genoeg zijn, dan dien je een Apostille aan te vragen. Dit kan bij The Secretary of State in Nervada. Zodra je je Certified Copy binnen hebt stuur je een kopie naar dit bureau op samen met een money order van 75 dollar. Vervolgens krijg je de Apostille thuisgestuurd en lever je het in bij jouw gemeente. Hierna is jouw huwelijk ook geldig in Nederland.

Offerteformulier

Vertel ons uw vakantie wensen. Onze reisexperts geven u gratis en vrijblijvend reisadvies op maat.

 Aangesloten bij ANVR,SGR, Calamiteitenfonds
 9,6 in reviews
 Veel kennis en ervaring
 3.879 klanten gingen u voor

Uw gegevens

* = verplicht. Privacy beleid is van toepassing

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

0,0

Gerelateerde artikelen