Activity International beste aanbieder 'actieve vakanties'

Geschreven op 14 januari 2015 door Vanessa

Activity International met award Reisgraag.nl
Activity International met award Reisgraag.nl
Het is alweer voor het derde achtereenvolgende jaar dat Activity International de Reisgraag award krijgt uitgereikt. In de ervaringen die over deze reisorganisatie worden geschreven wordt vaak benadrukt dat de medewerkers zo behulpzaam en bekwaam zijn en dat is toch een groot compliment voor ieder bedrijf! In de categorie 'actieve vakanties' heeft Activity International gewonnen met een gemiddeld cijfer van 7,5.

Activity International

"We vinden het fantastisch dat we voor het 3e jaar op rij de Reisgraag award winnen. We zijn er vooral trots op dat we deze award krijgen op basis van de ervaringen van onze deelnemers. We steken veel tijd in een goede begeleiding en doen er alles aan om van de reis een nuttige en mooie reis te maken. Fijn om te zien dat dit wordt gewaardeerd", aldus Barry Harzevoort, Program Coordinator van Activity International.

Awards

De Reisgraag awards worden ieder jaar uitgereikt aan de beste reisorganisaties in verschillende categorieën. Dit jaar zijn ze uitgereikt in 14 categorieën, waaronder actieve vakanties maar ook bijvoorbeeld landenspecialist, verre reizen en de meest populaire reisorganisatie. De beste zijn degene die de hoogste cijfers krijgen van hun eigen klanten, een echte publieksprijs dus. Nieuw dit jaar zijn de awards voor vakantiebestemmingen, ook gebaseerd op cijfers van mensen die er geweest zijn. 

Overzicht van alle winnaars

Nieuws

Artikelen