Activity International beste reisorganisatie

Geschreven op 23 januari 2014 door Vanessa

De reisorganisatie Activity International uit Enschede heeft voor de tweede keer de Reisgraag-award gewonnen in de categorie 'Actieve Vakantie'. Ze kregen gemiddeld een 8,7 van hun klanten, een cijfer om erg trots op te zijn.

Onvergetelijke ervaringen

Barry Harzevoort, program coördinator, heeft de award in ontvangst genomen. "Met of zonder award, we doen altijd ons uiterste beste voor onze deelnemers. Maar het is natuurlijk altijd ontzettend leuk om een bevestiging te krijgen dat onze inzet ook leidt tot onvergetelijke ervaringen in het buitenland. De Reisgraag Award was een geweldige beloning voor het team van Activity International."

Award

Het winnen van een publieksaward is een grote eer want dit geeft aan hoe de klanten over een organisatie denken en dat vindt Reisgraag.nl belangrijker dan dat de award wordt uitgereikt aan degene met het grootste bereik. Dit zegt pas echt iets over hoe goed een organisatie haar werk doet en hoe de klant dit ervaart. Bij Activity International wordt vooral de goede begeleiding gewaardeerd.

Activity International

Activity International helpt iedereen die plannen heeft voor een bijzondere reis. En dat al sinds 1988. Reizen met iets extra’s waarbij je ervaart hoe het is om op een andere manier een land te leren kennen. Met hun reizen willen ze graag verschillende culturen bij elkaar brengen, al dan niet met een maatschappelijke bijdrage.

Nieuws

Artikelen