Activity International heeft nieuwe projecten in Tanzania

Geschreven op 18 maart 2014 door Laura

Activity International heeft in 2014 twee nieuwe projecten in Tanzania aan hun lijst kunnen toevoegen. Deze twee projecten zijn ontzettend verschillend. Het ene project is een sociaal project, het andere een wildlifeproject. Bij het ene werk je met mensen, bij de andere met dolfijnen.

Het eerste nieuwe project gaat om vrijwilligerswerk in Moshi. Het vrijwilligerswerk bestaat hier voornamelijk uit het geven van Engelse les, voorlichting geven over HVI/Aids en helpen op verschillende scholen. Er is genoeg te doen. Vrijwilligers worden hier ingezet omdat de meeste mensen niet zelf de kennis, vaardigheden en middelen hebben om dit werk te doen.

Het tweede project is het doen van onderzoek naar het gedrag van dolfijnen en de interactie tussen dolfijn en mens. Dit project heet ook wel Dolphin Research and Marine Conservation. Het project is opgericht omdat er een balans moet komen tussen het welbevinden van de dolfijnen en de wensen van de mens. Een mooi project in een paradijselijke omgeving.

Nieuws

Artikelen