Activity International heeft nieuwe projecten

Geschreven op 8 december 2014 door Evelyn

Engelse les aan Boeddhistische monniken
Engelse les aan Boeddhistische monniken
Reisorganisatie Activity International heeft nieuwe vrijwilligersprojecten in Thailand aan haar bestand toegevoegd. Met Activity International kunnen weldoende reizigers nu ook naar Bangkok. In Bangkok heeft de reisorganisatie meerdere projecten opgestart waaraan de vrijwilligers hun steentje bij kunnen dragen.

Met de nieuwe projecten kan er op scholen Engelse les worden gegeven, maar ook aan Boeddhistische monniken. Er kan ook meegeholpen worden in een kinderdagverblijf, wat een soort kleuterschool is, en als vrijwilliger kun je aan de slag aan het project Women Empowerment. Bij het laatste project raken de vrijwilligers in contact met misbruikte meisjes, jonge moeders of zwangere tieners.

De nieuwe projecten bestrijken een periode van twee tot vier weken. Gedurende deze periode verblijven de vrijwilligers van de verschillende projecten in Bangkok gezamenlijk in een huis, welke bij de reis in zit. De projecten zijn nog vrij kleinschalig, waardoor de kans vrij groot is dat je als vrijwilliger als enige aan jouw project meewerkt. Het voordeel hiervan is dat de vrijwilliger zo heel nauw zal samenwerken met de lokale bevolking.

Nieuws

Artikelen