Activity International heeft nu projecten in Kaapstad Hout Bay

Geschreven op 6 april 2016 door Felice

Help nu als vrijwilliger in de townships
Help nu als vrijwilliger in de townships
De reisorganisatie Activity International richt zich op mensen die een bijzondere reis willen maken. Onder deze bijzondere vakanties valt onder andere een vrijwilligersvakantie. Voor dit type vakantie heeft Activity International een nieuwe bestemming toegevoegd, namelijk Kaapstad Hout Bay. In Kaapstad Hout Bay kun je dus nu ook deelnemen aan vrijwilligersprojecten.

De vrijwilligersprojecten in Kaapstad Hout Bay zijn in de townships. Op deze locaties heerst er veel werkloosheid en armoede. Daarnaast is Aids een groot probleem in de townships. Vrijwilligers kunnen de lokale en kansarme bevolking helpen door mee te doen aan een van de of meerdere projecten in Kaapstad Hout Bay.

Er zijn vijf projecten: het Teaching & Youth Development project, het Childcare-project, het Art and Expression project, het Business Development & Product Design project en het
Support for People with Disabilities project. Wil je bijvoorbeeld meedoen aan het Childcare-project, dan ga je op kleuterscholen (pre-schools) voor kansarme kinderen zorgen. Dit doe je door ze eten te geven, maar ook door leerzame spellen met ze te spelen.

Nieuws

Artikelen