Activity International organiseert infodagen

Geschreven op 27 augustus 2015 door Christel

Australië, bestemming van Activity International
Australië, bestemming van Activity International
Komend najaar organiseert reisorganisatie Activity International weer enkele informatiedagen. De reisorganisatie die zich specialiseert in werken, reizen, stages, backpacken en studeren in het buitenland organiseert jaarlijks enkele van deze dagen, waar reizigers veel reisinspiratie kunnen opdoen en informatie kunnen krijgen. In de maanden september, oktober en november organiseert Activity International vier informatiedagen.

Programma en data informatiedagen

De informatiedagen vinden plaats verschillende locaties. De eerste informatiedag is op 12 september in Amersfoort. Hierna worden er informatiedagen georganiseerd in Antwerpen en Utrecht op 9 oktober, 29 oktober en 26 november. Tijdens deze informatiedagen komen verschillende onderwerpen aan bod. De informatiedagen in Utrecht staan in het teken van backpacken, de informatieavond in Antwerpen zal gaan over vrijwilligerswerk, backpacken en wildlife- en natuurprojecten. 

Op de eerste informatiedag, op 12 september in Amersfoort, kom je alles te weten over vrijwilligerswerk, backpacken, wildlife- en natuurprojecten en au-pair zijn. Over ieder thema worden er presentaties gegeven en vindt er een informatiemarkt plaats. Bovendien vinden er op deze informatiedag ook interessante workshops plaats over vloggen en backpacken. 

Deelname en aanmelding

Deelname aan de informatiedagen is gratis. Aanmelden is niet vereist, maar vaak zijn de informatiedagen en bijbehorende workshops erg populair. Het is daarom aan te raden om een plek voor de workshops en presentaties te reserveren. Dit kan via de website van Activity International, waar ook het uitgebreide programma van de infodagen te vinden is.

Nieuws

Artikelen