Vrijwilligerswerk vanaf 16 jaar bij Activity International

Geschreven op 10 september 2014 door Christel

Project 'Monkey Rehabilitation Centre'
Project 'Monkey Rehabilitation Centre'
Veel jongeren willen in een tussenjaar graag vrijwilligerswerk doen in het buitenland om andere landen en hun cultuur te leren kennen. Voor 16-jarigen is het soms moeilijk om geschikt vrijwilligerswerk te vinden. Activity International heeft een aantal projecten geselecteerd die geschikt zijn voor jongeren van 16 jaar en ouder.

Zo kunnen jongeren bij Activity International vrijwilligerswerk doen in Swaziland, Mozambique, Zuid-Afrika, Centraal-Thailand, Bali, Ecuador, Peru en China. De aard van het vrijwilligerswerk verschilt per land. De vrijwilligersprojecten lopen uiteen van lesgeven tot het verzorgen van dieren. In de meeste landen kun je kiezen tussen verschillende projecten.

Het vrijwilligerswerk van Activity International wordt meestal gecombineerd met een programma vol vrijetijdsactiviteiten, waardoor de deelnemers ook de cultuur van het land ervaren. Jongeren jonger dan 18 jaar moeten toestemming krijgen van hun ouders om het vrijwilligerswerk te gaan doen. Op deze website vind je meer informatie over de verschillende vrijwilligersprojecten.

Nieuws

Artikelen