Schrijf een ervaring over Adam Voyages en maak kans op mooie prijzen!

Adam Voyages

Url: http://www.adamvoyages.nl/
Aangesloten bij: GGTO
Type reizen: blue cruise

Logo van Adam Voyages
Adam Voyages won in 2012 de Reisgraag award Adam Voyages won in 2013 de Reisgraag award Adam Voyages won in 2014 de Reisgraag award Adam Voyages won in 2015 de Reisgraag award Adam Voyages won in 2016 de Reisgraag award

Adam Voyages is een reisorganisatie die sinds 1990 geheel verzorgde zeilvakanties aanbiedt. Bij deze vakanties vaar je met een 8 tot 12-persoons zeilschip langs de Turkse zuidwestkust. Tijdens de reis varen er 4 professionele bemanningslieden mee die van alles doen op het schip. Ze zorgen voor het eten, doen de afwas, houden het schip schoon en besturen het schip. Hierdoor hoef je zelf niet te kunnen zeilen. Natuurlijk mag je altijd helpen met het hijsen van de zeilen, maar dit is geen verplichting. De bemanning zorgt voor vele verrassingen en laat de mooiste locaties zien, zoals prachtige baaien, kleine eilandjes en gezellige dorpjes. De bemanning is Turks waardoor zij precies weten welke locaties toeristen echt moeten zien.

Wanneer je op reis gaat met Adam Voyages vaar je met een groot en comfortabel schip mee. Zo heeft iedereen op het schip voldoende ruimte. Ook heb je een eigen luxe hut. Zo kun je overdag gezellig met elkaar optrekken en in de avond even genieten van de rust in je kamer met eigen badkamer.

Het hoofdkantoor van Adam Voyages is te vinden in Zeewolde. Hier kun je langskomen om vragen te stellen over de reis. De medewerkers kunnen ook meteen helpen bij het boeken van een vakantie. Adam Voyages is aangesloten bij de GGTO.

op 13 september 2017 bestemming: Turkije / Bodrum, reisperiode: september 2017

Wat hebben wij genoten van een week op de Floris. Met 8 vrienden hadden wij de boot voor onszelf, al bijna een jaar geleden hadden we dit vastgelegd en dus lange voorpret.
En die voorpret was een heerlijk begin van een fantastische week.
Ten eerste de bemanning, Mehmet de kapitein, Kadir, de kok en Moustafa, van alle markten thuis. Kadir & Moustafa nog maar 19 en 16 jaar jong maar oh zo gedreven en bescheiden. We hebben met bewondering gekeken naar en genoten van hun enthousiasme. Ze zijn zo'n perfecte aanvulling op Mehmet. Geen dag hebben we hetzelfde gegeten, zelfs de eitjes bij het ontbijt waren iedere ochtend anders bereid. Mehmet is een topper, bescheiden en zal zich nooit aan je opdringen, maar in de loop van de week werd het contact intenser en hebben we mooie gesprekken gehad.
De hut was schoon, ruimer dan wat ik verwacht had, lekkere handdoeken, best wel redelijke kastruimte, en een 2 persoonsbed meteen 1 persoonsbed erboven wat wij als extra aflegruimte gebruikten.
Het zeilen was super, het bezoek aan een echte Turkse markt ook erg leuk en de prachtige baaien waar we lunchten, sliepen , snorkelden en zwommen waren puur .
Voor we naar bed gingen ging meestal ff de airco aan zodat we in een redelijk koele hut konden gaan slapen, later werd het wel warm maar toch te doen. Oh ja, zelfs de witte wijn en rosé zijn, helemaal voor Turkse begrippen, lekker!

Ja....voor ons echt een topweek en zeker voor herhaling vatbaar!!

  • Algemeen 10
op 11 september 2017 bestemming: Turkije / Bodrum, reisperiode: september 2017

Alles aan deze werk was perfect! De boot zó mooi en de bemanning allemaal zo vriendelijk. Het eten elke dag weer een feestje. Weer hebben echt van begin tot eind genoten.

  • Algemeen 10
op 11 september 2017 bestemming: Turkije / Bodrum, reisperiode: september 2017

Zijn met 4 bevriende stellen de eerste week van September een week op de boot Floris geweest. Van A tot Z perfect verzorgt. Zeer vriendelijke bemanning, prachtig mooi schip, ontdekkingsreis en met zeer veel zorg bereid eten, prachtige omgeving om helemaal tot rust te komen. Heeft ieders verwachting overschreden en ons doen besluiten in 2018 zo'n week opnieuw te doen.
Een cijfer 10 omdat vanaf ophalen van vliegveld tot wegbrengen de service top verzorgt was. Duidelijk een zeer ervaren team die een groep mensen een week kan laten genieten.

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws