Schrijf een ervaring over Adam Voyages en maak kans op mooie prijzen!

Adam Voyages

Url: http://www.adamvoyages.nl/
Aangesloten bij: GGTO
Type reizen: blue cruise

Logo van Adam Voyages
Adam Voyages won in 2012 de Reisgraag award Adam Voyages won in 2013 de Reisgraag award Adam Voyages won in 2014 de Reisgraag award Adam Voyages won in 2015 de Reisgraag award Adam Voyages won in 2016 de Reisgraag award

Adam Voyages is een reisorganisatie die sinds 1990 geheel verzorgde zeilvakanties aanbiedt. Bij deze vakanties vaar je met een 8 tot 12-persoons zeilschip langs de Turkse zuidwestkust. Tijdens de reis varen er 4 professionele bemanningslieden mee die van alles doen op het schip. Ze zorgen voor het eten, doen de afwas, houden het schip schoon en besturen het schip. Hierdoor hoef je zelf niet te kunnen zeilen. Natuurlijk mag je altijd helpen met het hijsen van de zeilen, maar dit is geen verplichting. De bemanning zorgt voor vele verrassingen en laat de mooiste locaties zien, zoals prachtige baaien, kleine eilandjes en gezellige dorpjes. De bemanning is Turks waardoor zij precies weten welke locaties toeristen echt moeten zien.

Wanneer je op reis gaat met Adam Voyages vaar je met een groot en comfortabel schip mee. Zo heeft iedereen op het schip voldoende ruimte. Ook heb je een eigen luxe hut. Zo kun je overdag gezellig met elkaar optrekken en in de avond even genieten van de rust in je kamer met eigen badkamer.

Het hoofdkantoor van Adam Voyages is te vinden in Zeewolde. Hier kun je langskomen om vragen te stellen over de reis. De medewerkers kunnen ook meteen helpen bij het boeken van een vakantie. Adam Voyages is aangesloten bij de GGTO.

op 10 juli 2018 bestemming: Italië / Taormina, reisperiode: juni 2018

Helaas.... altijd prima gevaren met Adam Voyages in Turkije.... maar de nieuwe route langs Griekse en Italiaanse kust is een sof. Twee dagen (!) voor vertrek werd ik gebeld dat reis niet doorging. Schip is op rots gevaren. Geld vliegticket kan ik naar fluiten. AV is niet aangesloten bij ANVR of geschillencommissie, dus lastig om klacht in te dienen. Daar gaan mijn zuurverdiende vakantiecentjes...

  • Algemeen 1
op 26 oktober 2017 bestemming: Turkije / Bodrum, reisperiode: september 2017

Prachtige boot, mooie baaien, fantastisch eten en hele vriendelijke bemanning. Was een topvakantie

  • Algemeen 9
op 23 oktober 2017 bestemming: Turkije / Bodrum, reisperiode: oktober 2017

Als je opzoek bent naar even helemaal niks met een zonnetje dan is dit een aanrader. Uiteraard is het handig als je enigszins houdt van zeilen / water... Volledig verzorgd van transfer tot aan eten en drinken aan boord. Het schip is mooi verzorgd, schoon, fijne crew en de mensen op mijn reisje waren ronduit top. Het weer viel me ook reuze mee. Eigenlijk een hele week mooi weer, in de avond werd het iets frisser. Zelfs dolfijnen gespot! Heerlijk ontspannen weer terug en 6 boeken gelezen. Ik zou Adam Voyages zeker aanbevelen.

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws