Schrijf een ervaring over TUIfly en maak kans op mooie prijzen!

TUIfly

Url: https://www.tui.nl/vliegtickets/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: luchtvaartmaatschappij

Logo van TUIfly
TUIfly won in 2015 de Reisgraag award

De luchtvaartmaatschappij TUI fly is een onderdeel van TUI Group en is opgericht in 2005. Sindsdien is de maatschappij gegroeid en biedt vliegtickets aan naar meer dan zestig bestemmingen wereldwijd. Je kunt onder andere vliegen naar Amerika, Afrika, het Caribisch gebied en Europa. TUI fly vliegt met drie verschillende vliegtuigen. Er wordt gevlogen met de Boeing 737-800, de Boeing 767-300 en de Boeing 787 Dreamliner.

Als je een verre vlucht boekt krijg je een warme maaltijd en snack. Daarnaast wordt er koffie, thee en frisdrank geschonken op de vluchten. Entertainment is ook inbegrepen. Vluchten binnen Europa bieden deze service niet maar tegen betaling kunnen er wel drankjes en snacks worden besteld.

Het zitcomfort verschilt per concept waarmee je vliegt. Je hebt de keuze uit Economy stoelen, Comfort stoelen en Deluxe stoelen. De Deluxe stoelen zijn enkel te boeken met de Boeing 787 Dreamliner. Bij TUI fly is altijd een stuk handbagage inbegrepen die maximaal tien kilo mag wegen. De maximale afmeting voor de handbagage is 55 x 40 x 25 centimeter. Ruimbagage is bij de maatschappij gemakkelijk bij te boeken.

TUI fly zet zich in voor het klimaat door de uitstoot van haar vliegtuigen zo laag mogelijk te houden. De maatschappij richt zich op de onderwerpen: CO2-uitstoot, afval, duurzame producten en biobrandstof.

Tijdens de vluchten met TUI fly kun je gebruik maken van TUI Cloud. Je kunt dan je smartphone, laptop of tablet verbinden met het TUI netwerk. Heb je moeite met vliegen? TUI fly werkt samen met de stichting VALK. Dit therapeutische instituut helpt mensen al twintig jaar om van hun vliegangst af te komen. Door middel van virtual reality en oefeningen in een stilstaand vliegtuig werk je toe naar je doel om te vliegen.

op 4 oktober 2019 bestemming: Spanje / Gran Canaria, reisperiode: september 2019

Vlucht OR507 van 24 september.
Veel te koud aan boord met als resultaat hoofdpijn en de hele vakantie verkouden ... Lees meer

  • Algemeen 3
op 3 oktober 2019 bestemming: Curaçao / Hato Aiport, reisperiode: oktober 2019

Al jaar en dag vlieg ik met TUI tussen Curacao (woonplaats) en NL (vakantie) ... ben niet aan een datum gebonden, kan dus altijd een mooie prijs zoeken ... en vinden ... fijn toestel, de Dreamliner ... had na aankomst altijd long problemen met KLM of Arke, Dreamliner nooit meer ... ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 29 september 2019 bestemming: Spanje / Gran Canaria, reisperiode: september 2018

Onze vlucht met TUI was geannuleerd met een dag naar Amsterdam. Netjes een sms gekregen en kregen we een hotel aangeboden voor de nacht . Wij hadden ons app gehuurd, en wij mochten kosteloos daar blijven ( dank je wel Sarina en Ricardo), alleen even zelf de huurauto verlengen. Maar TUI doet er alles aan om het voor iedereen zo comfortabel mogelijk te maken. Zeurkousen heb je altijd. Je krijgt voor de volgende ochtend een voucher voor een kop koffie van €6. Wij zijn daar content mee. Je hoeft niet het onderste uit de kan, want al ga je op tijd zie jw ook iedereen lopen naar de Burger King of iets en moet je het uit eigen zak betalen. Een dagje extra vakantie is ook wel lekker. En ik heb dat liever dan dat er een risico word genomen en je wel maar beneden komt maar dan anders. Voor ons TUI, je betaald iets meer ( soms zelfs minder met hun goede aanbiedingen, hou dat vooral in de gaten). Dan als een panharing in Transavia te zitten ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen