Schrijf een ervaring over TUIfly en maak kans op mooie prijzen!

TUIfly

Url: http://www.tui.nl/vliegtickets/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: luchtvaartmaatschappij

Logo van TUIfly
TUIfly won in 2015 de Reisgraag award

TUIfly is een luchtvaartmaatschappij die in april 2005 is opgericht en onderdeel is van de internationale reisorganisatie TUI Group. De luchtvaartmaatschappij maakt deel uit van het internationale TUIfly team. Deze internationale vloot bestaat uit ruim 155 toestellen. TUIfly zet zich actief in voor het milieu door zoveel mogelijk CO2-uitstoot tegen te gaan, gebruik te maken van biobrandstof en te kiezen voor duurzame producten.

In oktober 2015 is de Nederlandse naam Arke veranderd in TUI. TUIfly voert de vakantievluchten uit en vliegt voor alle onderdelen van TUI Nederland. De luchtvaartmaatschappij vliegt naar meer dan 60 bestemmingen binnen en buiten Europa. Zo vliegt TUIfly naar diverse bestemmingen in Europa, Noord-Amerika, het Caraïbisch gebied, Afrika en het Midden-Oosten.

Bij TUIfly draait het om het reiscomfort van de passagier. Het is mogelijk om op alle vluchten zelf de gewenste zitcomfort en service te kiezen. Er kan gekozen worden uit vier klassen: Economy, Comfort, Premium Comfort Class en Star Class. Afhankelijk van de klasse kunnen passagiers gratis of tegen betaling gebruik maken van een aantal extra services. Zo is online inchecken met stoelreservering (tegen betaling) een mogelijkheid, voor passagiers van de Star Class is dit gratis. Het is dan ook mogelijk om alvast een stoel te reserveren bij het raam, een plekje met extra beenruimte te kiezen of meerdere stoelen naast elkaar te reserveren. Er zijn per vlucht ook een aantal DuoSeats beschikbaar. Wie graag een plek wilt zonder buren kan een DuoSeat reserveren. Dit houdt in dat de stoel naast je dan leeg blijft. Indien de DuoSeat niet beschikbaar is ontvang je voor vertrek een e-mail en krijg je het geld terug.

Ga je naar een verre bestemming of kom je terug van een verre bestemming dan kun je een gratis warme maaltijd met een glaasje water verwachten. Vluchten binnen Europa hebben deze service niet, maar er kunnen tegen betaling wel drankjes en snacks besteld worden. Voor passagiers in Premium Comfort Class of Star Class is deze service gratis. Verder is het ook mogelijk om naast het standaard entertainment programma te kiezen voor het persoonlijk entertainment programma die je van tevoren kunt reserveren. Deze service is inbegrepen voor Star Class en Premium Comfort Class passagiers en alleen mogelijk voor vluchten van en naar verre bestemmingen.

Heb je vliegangst? TUI biedt je samen met Stichting Valk de mogelijkheid om deze angst te overwinnen met een cursus. Met behulp van sessies met een luchtvaartpsycholoog, een training waarin je leert om te gaan met de angst en een aantal oefeningen werk je naar het volgende doel: een vlucht maken binnen Europa met TUIfly.

op 13 november 2017 bestemming: Curaçao / Jan Thiel, reisperiode: oktober 2017

Prima vlucht gehad, zowel heen als terug. perfect op tijd, genoeg eten en drinken en in de comfort klasse ook echt voldoende beenruimte. Volgende keer weer TUI voor ons op een lange vlucht ! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 11 november 2017 bestemming: Verenigde Staten / Orlando, reisperiode: november 2017

Inchecken duurde veel te lang, zitjes zijn te smal in het vliegtuig, er wordt te weinig keren drank aangeboden tijdens de vlucht, bij de aankomst in sanford was er veel te weinig personeel aan de douane waardoor ook daar lange wachtrijen waren... ... Lees meer

  • Algemeen 4
op 9 november 2017 bestemming: Aruba / Oranjestad, reisperiode: november 2017

Geboekt dij TUI,ondanks de negatieve ervaringen van velen.
Helaas kan ik alleen maar zeggen dat ik uiterst tevreden ben over de vlucht die ik met TUI gedaan heb.
Het is een TOP organisatie voor een redelijke prijs.
Vliegtuig Dreamliner is echt een fantastisch toestel.
Service en beleefdheid zijn geweldig goed,
Alles is keurig verlopen ,en ik zal TUI zeker aanbevelen als men ons er om vraagt.
Nogmaals een geweldige fijne ervaring met TUI
Als men voor alcoholhoudende producten moet betalen vind ik niet erg,hier wordt een hoop ellende mee bespaart met personen die een buitensporig gedrag tonen,een goede maatregel van TUI.! ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen