Schrijf een ervaring over TUIfly en maak kans op mooie prijzen!

TUIfly

Url: https://www.tui.nl/vliegtickets/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: luchtvaartmaatschappij

Logo van TUIfly
TUIfly won in 2015 de Reisgraag award

De luchtvaartmaatschappij TUI fly is een onderdeel van TUI Group en is opgericht in 2005. Sindsdien is de maatschappij gegroeid en biedt vliegtickets aan naar meer dan zestig bestemmingen wereldwijd. Je kunt onder andere vliegen naar Amerika, Afrika, het Caribisch gebied en Europa. TUI fly vliegt met drie verschillende vliegtuigen. Er wordt gevlogen met de Boeing 737-800, de Boeing 767-300 en de Boeing 787 Dreamliner.

Als je een verre vlucht boekt krijg je een warme maaltijd en snack. Daarnaast wordt er koffie, thee en frisdrank geschonken op de vluchten. Entertainment is ook inbegrepen. Vluchten binnen Europa bieden deze service niet maar tegen betaling kunnen er wel drankjes en snacks worden besteld.

Het zitcomfort verschilt per concept waarmee je vliegt. Je hebt de keuze uit Economy stoelen, Comfort stoelen en Deluxe stoelen. De Deluxe stoelen zijn enkel te boeken met de Boeing 787 Dreamliner. Bij TUI fly is altijd een stuk handbagage inbegrepen die maximaal tien kilo mag wegen. De maximale afmeting voor de handbagage is 55 x 40 x 25 centimeter. Ruimbagage is bij de maatschappij gemakkelijk bij te boeken.

TUI fly zet zich in voor het klimaat door de uitstoot van haar vliegtuigen zo laag mogelijk te houden. De maatschappij richt zich op de onderwerpen: CO2-uitstoot, afval, duurzame producten en biobrandstof.

Tijdens de vluchten met TUI fly kun je gebruik maken van TUI Cloud. Je kunt dan je smartphone, laptop of tablet verbinden met het TUI netwerk. Heb je moeite met vliegen? TUI fly werkt samen met de stichting VALK. Dit therapeutische instituut helpt mensen al twintig jaar om van hun vliegangst af te komen. Door middel van virtual reality en oefeningen in een stilstaand vliegtuig werk je toe naar je doel om te vliegen.

op 16 augustus 2019 bestemming: Griekenland, reisperiode: augustus 2019

Paar maanden geleden een vliegreis met TUI fly geboekt. Vervolgens een bevestiging met alle benodigde informatie ontvangen. Echter wanneer ik een dag voor het vliegen online wil inchecken, werkt dit niet. Wat blijkt, onze vlucht is helemaal niet bevestigd, waarvan wij nooit op de hoogte zijn gebracht. Moesten dus een dag voor vertrek nog een nieuwe vliegmaatschappij vinden die ons wel wou.... ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 2 augustus 2019 bestemming: Bonaire / Kralendijk, reisperiode: augustus 2018

Ik ga met mijn zoon van 1r voor het eerst vliegen en moet 50 euro extra betalen om zeker te zijn dat ik naast hem zit op deze 10 uur durende vlucht dit staat nergens vermeld contact over gehad maar er is niets aan te doen !! Jammer tuifly gemiste kans dit alles terwokl we aan het begin aan hebben gegeven naast elkaar te willen zitten ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 30 juli 2019 bestemming: Nederland / Eindhoven, reisperiode: juli 2019

Terugreis Bodrum-Eindhoven 3 1/2 uur vertraging konden niet meer landen op Eindhoven week uit naar Amsterdam zouden bussen klaarstaan voor naar Eindhoven te brengen, stonden er niet . Geen communicatie van Tui op terugreis in glas water gekregen en 1 koekje als goedmaker , Op Schiphol werd er gezegd pak maar een taxi en declareer kosten maar bij Tui, er staat nog iemand van Tui voorbij de douane voor vragen , stond niemand van Tui. Schandalig hoe Tui met haar klanten omgaat van je zoekt het maar uit, wij zijn er vanaf. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen