Schrijf een ervaring over TUIfly en maak kans op mooie prijzen!

TUIfly

Url: https://www.tui.nl/vliegtickets/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: luchtvaartmaatschappij

Logo van TUIfly
TUIfly won in 2015 de Reisgraag award

De luchtvaartmaatschappij TUI fly is een onderdeel van TUI Group en is opgericht in 2005. Sindsdien is de maatschappij gegroeid en biedt vliegtickets aan naar meer dan zestig bestemmingen wereldwijd. Je kunt onder andere vliegen naar Amerika, Afrika, het Caribisch gebied en Europa. TUI fly vliegt met drie verschillende vliegtuigen. Er wordt gevlogen met de Boeing 737-800, de Boeing 767-300 en de Boeing 787 Dreamliner.

Als je een verre vlucht boekt krijg je een warme maaltijd en snack. Daarnaast wordt er koffie, thee en frisdrank geschonken op de vluchten. Entertainment is ook inbegrepen. Vluchten binnen Europa bieden deze service niet maar tegen betaling kunnen er wel drankjes en snacks worden besteld.

Het zitcomfort verschilt per concept waarmee je vliegt. Je hebt de keuze uit Economy stoelen, Comfort stoelen en Deluxe stoelen. De Deluxe stoelen zijn enkel te boeken met de Boeing 787 Dreamliner. Bij TUI fly is altijd een stuk handbagage inbegrepen die maximaal tien kilo mag wegen. De maximale afmeting voor de handbagage is 55 x 40 x 25 centimeter. Ruimbagage is bij de maatschappij gemakkelijk bij te boeken.

TUI fly zet zich in voor het klimaat door de uitstoot van haar vliegtuigen zo laag mogelijk te houden. De maatschappij richt zich op de onderwerpen: CO2-uitstoot, afval, duurzame producten en biobrandstof.

Tijdens de vluchten met TUI fly kun je gebruik maken van TUI Cloud. Je kunt dan je smartphone, laptop of tablet verbinden met het TUI netwerk. Heb je moeite met vliegen? TUI fly werkt samen met de stichting VALK. Dit therapeutische instituut helpt mensen al twintig jaar om van hun vliegangst af te komen. Door middel van virtual reality en oefeningen in een stilstaand vliegtuig werk je toe naar je doel om te vliegen.

op 26 juli 2020 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: juli 2019

Reis moet nog beginnen maar tui fly laat nu al zien niet betrouwbaar te zijn. Onze heen vlucht is verzet van Dusseldorf naar Keulen maar de retour vlucht is blijven staan op Dusseldorf, niet echt handig. Op de terug vlucht naar Keulen is nog plek maar Tui fly is niet bereikbaar, niet via mail, niet via webpage en telefoonnummer dat je moet bellen binnen 7 dagen geeft alleen een bericht en verbreekt daarna direct de verbinding. 5 andere nummers geprobeerd allemaal verbreken direct de verbinding. TUI Nederland kan niets doen, weet zelfs niet hoe ze te benaderen, op Dusseldorf Airport is de balie sinds een half jaar gesloten en Tui reisburo op datzelfde vliegveld geeft ook geen gehoor evenals de ticket handling. Werkelijk niets wijst erop dat dit bedrijf serieus met klanten omgaat, sterker nog het lijkt wel dat ze niet eens bestaan. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 17 juli 2020 bestemming: Spanje / Mallorca, reisperiode: januari 2020

Wat een drama was de terugvlucht. Eerst heel lang in de rij moeten staan om in te mogen checken omdat alles te gelijk ging. Stap je in het vliegtuig heb je een stewardess die zo ontzettend onbeleefd en onbeschoft is. Je als vuil behandeld echt niet normaal heen met Ryanair top geregeld maar terug. Belachelijk dit!!!!! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 4 juli 2020 bestemming: Dominicaanse Republiek / Santo Domingo, reisperiode: juni 2020

Tot een reis is het nog niet eens gekomen. Afgelopen week weer geprobeerd Tui Fly te bereiken. Na meer dan een uur in de wacht bij de klantenservice maar weer opgehangen. En dan ook nog eens flink extra kosten per minuut rekenen dat je voor niks in de wacht staat. Waarschijnlijk de Belgische Tui service with a smile... ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen