Schrijf een ervaring over PANGEA Travel en maak kans op mooie prijzen!

PANGEA Travel

Url: https://www.pangeatravel.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van PANGEA Travel
PANGEA Travel won in 2015 de Reisgraag award

PANGEA Travel is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in het organiseren van individuele maatwerk reizen naar Afrika en Azië. In 2015 ontvingen zij de Reisgraag-award voor ‘beste aanbieder verre reizen’. De klantenreacties bij ons zijn zeer positief en zeker de moeite waard om door te lezen. De reisadviseurs van PANGEA Travel zijn zeer enthousiaste reizigers die hun adviezen en reiservaringen maar al te graag met je delen.

De reisorganisatie werd opgericht in 2003 en beschikt over veel ervaring in het verzorgen van individuele maatwerk reizen zoals bijvoorbeeld huwelijksreizen, familiereizen, studiereizen, lustrumreizen of combinatiereizen. De reisadviseurs luisteren goed naar de reiswensen en voorzien je van leuke verrassende ideeën. Dit kan op basis van de voorbeeldreizen die op de website staan maar ook geheel naar eigen wens. De reisadviseurs zijn behulpzaam en zetten jouw wensen om in de meest prachtige reizen. Bij PANGEA Travel kun je terecht voor nuttige adviezen voor een indrukwekkende en comfortabele reis. Samen met de reiziger wordt een uitgebalanceerd programma op maat gemaakt.

Persoonlijke aandacht is erg belangrijk, maar ook op het gebied van duurzaam toerisme probeert PANGEA bij te dragen. Zo wordt de reiziger geattendeerd op duurzame reismogelijkheden. Daarnaast is flexibiliteit en kwaliteit bij PANGEA van grote waarde. Iedere klant heeft zijn eigen vaste contactpersoon, die persoonlijke reiservaring heeft in het betreffende land.

Het kantoor van PANGEA Travel is gevestigd in Arnhem. Als je eens van gedachten wilt wisselen over je reisplannen, neem dan gerust contact op met een van de reisadviseurs. De reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds zodat je met een gerust hart de vakantie kunt boeken.

op 18 juli 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: juni 2018

In een woord: ge-wel-dig! Alles wat goed geregeld kan worden aan een reis was hier goed geregeld. Hotels, chauffeurs, gidsen, het reizen met auto en vliegtuig. De persoonlijke touch en (na) zorg via Daniel. Super. Ook op het moment dat er een, door onszelf ontstaan en over het hoofd gezien misverstand, probleem leek te ontstaan met een extra overnachting en aanpassing van het arrangement, stond Daniel onmiddellijk voor ons klaar en regelde alles tot in de finesses. Nogmaals hartelijk dank voor een fantastische ervaring. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 9 juli 2018 bestemming: MaleisiŽ, reisperiode: juni 2018

Wij zijn op huwelijksreis geweest naar MaleisiŽ en dit was allemaal perfect geregeld. We verbleven in luxe hotels en resorts waardoor we een echt honeymoon gevoel kregen.
Het contact met Pangea was persoonlijk, na online wat informatie te hebben opgevraagd werd ik gebeld. Ook ontving ik een verjaardagskaartje en we kregen een kaart voor de bruiloft welke persoonlijk waren ondertekend. Dit zijn net van die extra dingetjes die je bij een hoop andere reisbureaus niet krijgt en die ik wel erg kan waarderen.
De reis zelf was helemaal compleet en we hebben nergens over na hoeven denken (iets wat heel fijn is na het plannen van een bruiloft :))
Ik zou Pangea zeker aanraden aan andere reizigers! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 28 juni 2018 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: mei 2018

Jullie hadden alles tot in de puntjes geregeld naar onze wensen.
Ook met de prive chauffeurs die jullie geregeld hadden liep alles vlekkeloos, iedereen was netjes op tijd en ook nog zeer vrindelijke mensen. ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen