Schrijf een ervaring over PANGEA Travel en maak kans op mooie prijzen!

PANGEA Travel

Url: https://www.pangeatravel.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van PANGEA Travel
PANGEA Travel won in 2015 de Reisgraag award

In 2003 is PANGEA Travel gestart met het organiseren van maatwerkreizen naar Azië en Afrika. In 2015 ontving de organisatie de Reisgraag Award voor 'beste aanbieder verre reizen'. De reisspecialisten van PANGEA Travel reizen regelmatig naar de aangeboden bestemmingen om nieuwe plekken te ontdekken en accommodaties te inspecteren. De reisorganisatie gaat voor persoonlijke benadering en heeft aandacht voor haar reizigers. Ook zijn ze flexibel en bieden ze kwaliteit. Er wordt aan de slag gegaan met jou wensen door een vast contactpersoon. De reiswensen worden eerst telefonisch doorgenomen om deze vervolgens te bespreken in een persoonlijk gesprek. Als je de reis nog wil aanpassen is dat mogelijk. Je kunt tot je vertrek de gegevens online bekijken en twee weken voor je vertrek ontvang je een uitgebreid pakket met reisinformatie.

Er zijn verschillende reistypen waar je uit kunt kiezen als je met deze reisorganisatie reist. Zo kun je onder andere kiezen voor studiereizen, huwelijksreizen, familiereizen, luxe reizen, rootsreizen en combinatiereizen.

PANGEA Travel is zich bewust van de druk op de natuur door reizen. Daarom probeert ze een bijdrage te leveren aan het milieu door negatieve effecten te verminderen waar mogelijk en reizen met duurzame aspecten aan te bieden om de positieve effecten van toerisme te vergroten. Met duurzaam toerisme blijft reizen in de toekomst mogelijk. Daarnaast is de reisorganisatie aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

op 19 juli 2019 bestemming: Thailand / 4 plaatsen, reisperiode: juli 2019

Alles was top! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 20 mei 2019 bestemming: IndonesiŽ / Java, reisperiode: april 2019

We zouden ook een 10 kunnen geven maar dan sluit je iedere verbetering uit. Wij hebben geen min puntje kunnen ontdekken tijdens onze reis. Natuurlijk hoor je tijdens de reis van andere toeristen over nog andere mooie plaatsen maar wij hebben met onze keuze een hele goede indruk gekregen van Java en Bali. Het was onze eerste ervaring met IndonesiŽ en zijn door deze reis enthousiast gemaakt om deze kant nog eens op te gaan. Mede ook door fantastisch goede chauffeurs en Nederlands sprekende gidsen was dit een fijne aanvulling op het programma. De mensen zijn heel vriendelijk en willen de toeristen "in de watten leggen". ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 16 mei 2019 bestemming: Cambodja / rondreis, reisperiode: april 2018

Pangea heeft de reis prima voorbereid ( is voor ons ook op zoek gegaan naar plaatsen waar in april toch nog de nodige vogels te zien waren) en is ingegaan op onze persoonlijke wensen, de uitvoering was ook perfect. Mooie reis met goede enthousiaste gidsen, hotels die erg mooi gelegen waren. Ook super geregeld waren de altijd aanwezige gekoelde flesjes water, erg welkom bij de hoge temperaturen!! Kortom: Pangea ( Daniel) en Lolei travel heel erg bedankt dat we optimaal hebben kunnen genieten van een rondreis door Cambodja doordat jullie alles keurig voor ons hebben verzorgd!! Super bedankt namens de Aarts Birding groep: Jan en Gerrie, Corrie en Rene, Kees en Annet , Albert en Myriam. ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen