Schrijf een ervaring over PANGEA Travel en maak kans op mooie prijzen!

PANGEA Travel

Url: https://www.pangeatravel.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van PANGEA Travel
PANGEA Travel won in 2015 de Reisgraag award

PANGEA Travel is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in het organiseren van individuele maatwerk reizen naar Afrika en Azië. In 2015 ontvingen zij de Reisgraag-award voor ‘beste aanbieder verre reizen’. De klantenreacties bij ons zijn zeer positief en zeker de moeite waard om door te lezen. De reisadviseurs van PANGEA Travel zijn zeer enthousiaste reizigers die hun adviezen en reiservaringen maar al te graag met je delen.

De reisorganisatie werd opgericht in 2003 en beschikt over veel ervaring in het verzorgen van individuele maatwerk reizen zoals bijvoorbeeld huwelijksreizen, familiereizen, studiereizen, lustrumreizen of combinatiereizen. De reisadviseurs luisteren goed naar de reiswensen en voorzien je van leuke verrassende ideeën. Dit kan op basis van de voorbeeldreizen die op de website staan maar ook geheel naar eigen wens. De reisadviseurs zijn behulpzaam en zetten jouw wensen om in de meest prachtige reizen. Bij PANGEA Travel kun je terecht voor nuttige adviezen voor een indrukwekkende en comfortabele reis. Samen met de reiziger wordt een uitgebalanceerd programma op maat gemaakt.

Persoonlijke aandacht is erg belangrijk, maar ook op het gebied van duurzaam toerisme probeert PANGEA bij te dragen. Zo wordt de reiziger geattendeerd op duurzame reismogelijkheden. Daarnaast is flexibiliteit en kwaliteit bij PANGEA van grote waarde. Iedere klant heeft zijn eigen vaste contactpersoon, die persoonlijke reiservaring heeft in het betreffende land.

Het kantoor van PANGEA Travel is gevestigd in Arnhem. Als je eens van gedachten wilt wisselen over je reisplannen, neem dan gerust contact op met een van de reisadviseurs. De reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds zodat je met een gerust hart de vakantie kunt boeken.

op 9 mei 2018 bestemming: Japan / Rondreis, reisperiode: april 2018

Mooi reisprogramma. Goede documentatie. Alleen spijtig van probleem met verzending reisdocumenten. ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 6 mei 2018 bestemming: Sri Lanka / diversen, reisperiode: februari 2018

We hebben met onze familie van 6 personen een geweldige privť rondreis met chauffeur door Sri Lanka gemaakt. Perfect georganiseerd door Pangea Travel. Mede door de prima chauffeur en de goede combinatie van natuur en cultuur is het voor ons een onvergetelijke reis geworden. ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 1 mei 2018 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: april 2018

Pangea travel denkt met de klant mee. Ze luisteren oprecht naar de wensen van de klant en zetten dit om in een heel mooi reisvoorstel. Bedankt Pangea Travel! ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen