Schrijf een ervaring over PANGEA Travel en maak kans op mooie prijzen!

PANGEA Travel

Url: https://www.pangeatravel.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van PANGEA Travel
PANGEA Travel won in 2015 de Reisgraag award

In 2003 is PANGEA Travel gestart met het organiseren van maatwerkreizen naar Azië en Afrika. In 2015 ontving de organisatie de Reisgraag Award voor 'beste aanbieder verre reizen'. De reisspecialisten van PANGEA Travel reizen regelmatig naar de aangeboden bestemmingen om nieuwe plekken te ontdekken en accommodaties te inspecteren. De reisorganisatie gaat voor persoonlijke benadering en heeft aandacht voor haar reizigers. Ook zijn ze flexibel en bieden ze kwaliteit. Er wordt aan de slag gegaan met jou wensen door een vast contactpersoon. De reiswensen worden eerst telefonisch doorgenomen om deze vervolgens te bespreken in een persoonlijk gesprek. Als je de reis nog wil aanpassen is dat mogelijk. Je kunt tot je vertrek de gegevens online bekijken en twee weken voor je vertrek ontvang je een uitgebreid pakket met reisinformatie.

Er zijn verschillende reistypen waar je uit kunt kiezen als je met deze reisorganisatie reist. Zo kun je onder andere kiezen voor studiereizen, huwelijksreizen, familiereizen, luxe reizen, rootsreizen en combinatiereizen.

PANGEA Travel is zich bewust van de druk op de natuur door reizen. Daarom probeert ze een bijdrage te leveren aan het milieu door negatieve effecten te verminderen waar mogelijk en reizen met duurzame aspecten aan te bieden om de positieve effecten van toerisme te vergroten. Met duurzaam toerisme blijft reizen in de toekomst mogelijk. Daarnaast is de reisorganisatie aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

op 7 januari 2020 bestemming: Zuid-Afrika / Kaapstad, reisperiode: december 2019

Prima reis; onvergetelijke landschappen, activiteiten en indrukken. Prijs/kwaliteit zeer ok!
Goede voorbereiding en correcte communicatie. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 7 januari 2020 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: september 2019

Volledig volgens onze wensen georganiseerd, zeer volledige documentatie vooraf, professionele en vriendelijke service ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 5 januari 2020 bestemming: India, reisperiode: december 2019

Fantastische reis, hotels prima, ervaren chauffeur, lekker gegeten, veel en afwisselende dingen gezien.
Heidi: ik had niet heel veel verwachtingen maar vond het een ongekende ervaring omdat alles anders is dan thuis.
Wim: eerste keer reizen op deze manier, maar was super, prachtig land, vriendelijke mensen. ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen