Schrijf een ervaring over Belvilla en maak kans op mooie prijzen!

Belvilla

Url: https://www.belvilla.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Belvilla
Belvilla won in 2014 de Reisgraag award

Belvilla is opgericht in 1980. Met bijna 40 jaar kennis en ervaring is Belvilla uitgegroeid tot een ware specialist in het online verhuren van vakantiehuizen. Het ruime aanbod bestaat uit ongeveer 20.000 vakantiehuizen in zo'n 20 landen binnen Europa en op de Caribbean. De huizen zijn zeer verschillend van elkaar, waardoor er voor iedereen een vakantiehuis te vinden is. Zo zijn er kleine chalets in de bergen, luxe villa's met een zwembad, authentieke landhuizen, mooie boerderijen of stadsappartementen. Ook op het gebied van bestemmingen is er voldoende keuze. De vakantiehuizen staan voornamelijk in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal.

De kenmerken van de omgeving komen vaak terug in de huizen van Belvilla. De huizen staan op mooie locaties, zoals aan de kust, in de bergen of in het stadscentrum. In alle omgevingen is wel wat te doen. Je bevindt je altijd in de buurt van de lokale bevolking waardoor je de sfeer van de omgeving proeft. Verder zijn de huizen sfeervol ingericht waardoor je het echte vakantiegevoel ervaart. De vakantiehuizen worden van te voren persoonlijk beoordeeld en voldoen aan strikte criteria. Hierdoor kan de kwaliteit van de vakantiehuizen gegarandeerd worden en kun je van een onvergetelijke vakantie genieten.

Belvilla is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Zo kun je met een gerust hart een huisje boeken bij de organisatie. Het hoofdkantoor van Belvilla is gelegen in Eindhoven. Hier kunnen de medewerkers je helpen bij het boeken van een huisje of het beantwoorden van je vragen.

Belvilla is onderdeel van the Belvilla family/@Leisure Group. Vakantiehuisspecialisten die onderdeel uitmaken van de @Leisure Group zijn Belvilla, Ardennes Relais, Casamundo, Eurorelais, Topic Travel, VillaXL en Aan Zee.

op 5 juli 2020 bestemming: Duitsland / St Georgen, reisperiode: juli 2020

Wij hadden een verblijf geboekt in St Georgen in Duitsland. Wegens opname in het ziekenhuis hebben wij het verblijf geannuleerd de week voor het vertrek.Telefonisch was Belvilla (Natuurhuisje.be) niet te bereiken en op onze mail werd geantwoord dat het wegens de coronacrisis niet mogelijk was om te antwoorden(binnen de 8 dagen). Belvilla heeft het zelfs nagelaten om de eigenaar in te lichten over de annulatie; dit hebben wijzelf uit beleefdheid gedaan.Onze centen zijn we natuurlijk kwijt, maar waar zijn ze naartoe en is de eigenaar betaald? Nu krijgen we de vraag van partner Natuurhuisje een beoordeling te schrijven over ons verblijf waar we nooit geweest zijn! Is er dan geen communicatie tussen de partners van éénzelfde bedrijf? Onze reactie op de website Belvilla klantenservice was na enkele minuten verwijderd, waarom?
Voor ons is het duidelijk: geen Belvilla meer!! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 4 juli 2020 bestemming: Frankrijk / Olonzac, reisperiode: april 2020

Vakantie geannuleerd omwille van COVID-19, zouden een voucher geven voor de betaalde waarde (+€50), dit komt niet in orde, zijn NIET telefonisch bereikbaar, antwoorden (ondertussen na 2 maanden met de nodige reminders) NIET op mails. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 3 juli 2020 bestemming: België / Maria-Aalter, reisperiode: juni 2020

Wegens COVID19 werd onze buitenlandse reis geannuleerd en gingen we op zoek naar een vakantiebestemming in eigen land. Onze "dichtst-bij-huis" vakantie ooit brachten we door in "het mooiste" vakantiehuis ooit. Gewoonweg een huis om "U" tegen te zeggen.Heerlijk , kraaknet huis met een prachtig interieur op een mooie locatie ! ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen