Schrijf een ervaring over Belvilla en maak kans op mooie prijzen!

Belvilla

Url: https://www.belvilla.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Belvilla
Belvilla won in 2014 de Reisgraag award

Belvilla is opgericht in 1980. Met bijna 40 jaar kennis en ervaring is Belvilla uitgegroeid tot een ware specialist in het online verhuren van vakantiehuizen. Het ruime aanbod bestaat uit ongeveer 20.000 vakantiehuizen in zo'n 20 landen binnen Europa en op de Caribbean. De huizen zijn zeer verschillend van elkaar, waardoor er voor iedereen een vakantiehuis te vinden is. Zo zijn er kleine chalets in de bergen, luxe villa's met een zwembad, authentieke landhuizen, mooie boerderijen of stadsappartementen. Ook op het gebied van bestemmingen is er voldoende keuze. De vakantiehuizen staan voornamelijk in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal.

De kenmerken van de omgeving komen vaak terug in de huizen van Belvilla. De huizen staan op mooie locaties, zoals aan de kust, in de bergen of in het stadscentrum. In alle omgevingen is wel wat te doen. Je bevindt je altijd in de buurt van de lokale bevolking waardoor je de sfeer van de omgeving proeft. Verder zijn de huizen sfeervol ingericht waardoor je het echte vakantiegevoel ervaart. De vakantiehuizen worden van te voren persoonlijk beoordeeld en voldoen aan strikte criteria. Hierdoor kan de kwaliteit van de vakantiehuizen gegarandeerd worden en kun je van een onvergetelijke vakantie genieten.

Belvilla is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Zo kun je met een gerust hart een huisje boeken bij de organisatie. Het hoofdkantoor van Belvilla is gelegen in Eindhoven. Hier kunnen de medewerkers je helpen bij het boeken van een huisje of het beantwoorden van je vragen.

Belvilla vindt het erg belangrijk dat je een goede vakantie ervaring hebt. Mocht je een minder fijne ervaring hebben gehad, dan hoort Belvilla dit heel graag.

Villa Expert
8,9
op basis van 14 reviews
Lees meer
Comfortvilla
8,8
op basis van 28 reviews
Lees meer
Novasol
8,2
op basis van 2384 reviews

3 consumenten awards

Novasol won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
op 13 november 2019 bestemming: , reisperiode: december 2019

Tijdens het boeken via de site werd op de een of andere manier de verkeerde week weergegeven met als resultaat dat ik ook de verkeerde week boekte en betaalde. Ondanks dat ik binnen 2 (!!!) minuten belde om aan te geven dat er wat fout was gegaan en ik deze week niet wilde moest ik toch 10% kosten betalen (!!!!). ABSOLUUT ZEER KLANT ONVRIENDELIJK!!

  • Algemeen 1
op 1 november 2019 bestemming: Frankrijk / Marseillan, reisperiode: oktober 2019

Huis gehuurd met 5 slaapkamers, bij aankomst ontvangen door een gastvrouw die geen woord engels sprak, flitsrondleiding gehad waarna ze niet wist hoe snel ze ervandoor moest gaan. De 5e slaapkamer was gebarricadeerd met een kast, deze bedden waren dus ook niet opgemaakt en beddengoed niet te vinden, zelf aangeschaft want die kamer hadden we wel nodig. De keuken was niet schoon en de oven ronduit ranzig. Keukenlinnen zat bij de prijs in wat bestond uit 1 gebruikt vaatdoekje en 1 droogdoek voor de hele week met 7 personen. Etensresten van de vorige bewoners nog aanwezig. Een pan wat ging scheuren waardoor er een gevaarlijke situatie tijdens het koken ontstond, buitenverlichting wat het niet doet, pleisterwerk in de badkamer wat los laat, lekkende kranen. Ze adverteren met een 4 sterren accomodatie maar het komt niet eens in de buurt. Het nummer van de gastvrouw die je krijgt, wordt niet opgenomen, voicemails wordt niet op gereageerd. Ronduit slecht...nooit weer!!

  • Algemeen 5
op 26 oktober 2019 bestemming: Duitsland / DAHLEM/KRONENBURG, reisperiode: november 2019

Belvilla misleidt de klant. Zij geeft aan dat lokaal nog toeristen belasting moet worden afgerekend (indicatief 3 euro pppn). Bij de locatie geinformeerd; de toeristenbelasting bedaagt 1 euro pppn. echter er wordt 3 euro 'lokale lasten' gerekend. Klacht wordt afgedaan met ' dit is toch zoals vermeld, alleen de omschrijving is anders'.

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen