Schrijf een ervaring over Belvilla en maak kans op mooie prijzen!

Belvilla

Url: https://www.belvilla.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Belvilla
Belvilla won in 2014 de Reisgraag award

Belvilla is in 1980 opgericht. De organisatie is specialist in het online verhuren van ongeveer 20.000 vakantiehuizen in zo'n 20 landen binnen Europa en op de Caribbean. De huizen verschillen allemaal van elkaar. Zo zijn er kleine chalets in de bergen, luxe villa's met een zwembad, authentieke landhuizen, mooie boerderijen of stadsappartementen. Je vindt er altijd wel iets wat bij je past in een van de vele bestemmingen zoals Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal.

De huizen van Belvilla hebben allemaal de typische sfeer van de omgeving. In alle omgevingen is wel wat de doen. Je zit in de buurt bij de lokale bevolking waardoor de sfeer van de omgeving extra sterk is. Verder zijn de huizen zelf erg sfeervol ingericht waardoor je het echte vakantiegevoel ervaart. De huizen zijn vooraf grondig geïnspecteerd door de medewerkers. Je kunt er dus vanuit gaan dat je in een huis komt van goede kwaliteit.

Belvilla is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Zo kun je met een gerust hart een huisje boeken bij de organisatie.

Het hoofdkantoor van Belvilla is gelegen in Eindhoven. Hier kunnen de medewerkers je helpen bij het boeken van een huisje of het beantwoorden van je vragen.

op 29 oktober 2018 bestemming: Spanje / Cologne, reisperiode: september 2018

Na aankomst op zaterdag een behoorlijke rioollucht in het huis. Zondag direct om 10 uur de beheerder gebeld. Ook op maandag, dinsdag en woensdag op het kantoor geweest. Op woensdag ( in overleg met de beheerder ) een mail aan Belvilla gestuurd. De beheerder heft drie maar iemand gestuurd maar kregen het niet opgelost. Al met al de hell week in de strondlucht gezeten. Na VIJF weten reageerde Belvilla op mijn mail! Zij stellen dat ik niet volgens hun regels heb gereageerd. Derhalve Ä 75,00 tegemoetkoming op een huis wat ons ruim Ä 1.270,00 heeft gekost. Zij weerleggen elke keer mijn feiten en komen met standaard antwoorden en willen nergens op in gaan. Ik word niet zerieus genomen. Onprofessioneel. Ik hoop dat ze dit ook lezen en alsnog zich bedenken. Voor mij even geen Belvilla meer. ... Lees meer

  • Algemeen 4
op 22 oktober 2018 bestemming: Nederland / Hoge hexel, reisperiode: oktober 2018

We kwamen bij natuurhuisje (stacaravan) aan. Erg veel rommel op het parkje. Zijn nog aan het bouwen. Afvalbakken tjokvol en in het zicht als je parkje op rijdt. Niet echt rustgevend.
Vwb het huisje. Alles was niet netjes afgewerkt, losse plinten, deuren die klemden, kapje plafondlamp en rookmelder was er af, pannen waren oud, vies en stuk, vaatwasser was niet bijgevuld met glansspoelmiddel en zout en het apparaat maakte veel lawaai. De matrassen zagen er smerig uit, zat geen extra hoes over matras, beschermhoes. Hottub niet gebruikt want die was erg klein en stonk. Ook was het vreemd dat de hond van de eigenaar losliep en regelmatig onze rust kwam verstoren. Niet iedereen houdt van honden. Ook hing er een automatische geurspray in de woonkamer die om het half uur herrie maakte. Waarom dat ding er hing... waarschijnlijk om vieze lucht te maskeren want al met al was het huisje niet erg schoon. Keukenkastjes voelden klef aan. Was blij om na 4 nachten naar huis te gaan. ... Lees meer

  • Algemeen 6
op 22 oktober 2018 bestemming: Nederland / Uitdam, reisperiode: oktober 2018

Via Belvilla een weekend weg geboekt naar EuroParcs Poort van Amsterdam in Uitdam. Kort van te voren ontving ik e-mails van Europarcs dat het volledige bedrag niet betaald was en er na 20:00 uur niet meer ingecheckt kon worden Ik was verbaasd, ik had geboekt bij Belvilla en ontving e-mails van Europarcs. Na telefonisch contact met Europarcs bleek dat zij veel problemen hadden met klanten die via Belvilla boeken. Er komen namelijk veel bijkomende kosten bij die in kleine letters genoemd staan. De kosten lopen nogal op. Mijn advies is om NIET via Belvilla te boeken. Kies een organisatie die vōōraf helder is en duidelijk aangeeft welke kosten er sowieso betaald moeten worden. Europarcs wijst naar Belvilla, dit vind ik overigens zwak. Uiteindelijk beslissen zij dat ze samenwerken en ben je als klant de dupe van onduidelijke informatie en onvriendelijke e-mails. ... Lees meer

  • Algemeen 5

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen