Schrijf een ervaring over Belvilla en maak kans op mooie prijzen!

Belvilla

Url: https://www.belvilla.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Belvilla
Belvilla won in 2014 de Reisgraag award

Belvilla is opgericht in 1980. Met bijna 40 jaar kennis en ervaring is Belvilla uitgegroeid tot een ware specialist in het online verhuren van vakantiehuizen. Het ruime aanbod bestaat uit ongeveer 20.000 vakantiehuizen in zo'n 20 landen binnen Europa en op de Caribbean. De huizen zijn zeer verschillend van elkaar, waardoor er voor iedereen een vakantiehuis te vinden is. Zo zijn er kleine chalets in de bergen, luxe villa's met een zwembad, authentieke landhuizen, mooie boerderijen of stadsappartementen. Ook op het gebied van bestemmingen is er voldoende keuze. De vakantiehuizen staan voornamelijk in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal.

De kenmerken van de omgeving komen vaak terug in de huizen van Belvilla. De huizen staan op mooie locaties, zoals aan de kust, in de bergen of in het stadscentrum. In alle omgevingen is wel wat te doen. Je bevindt je altijd in de buurt van de lokale bevolking waardoor je de sfeer van de omgeving proeft. Verder zijn de huizen sfeervol ingericht waardoor je het echte vakantiegevoel ervaart. De vakantiehuizen worden van te voren persoonlijk beoordeeld en voldoen aan strikte criteria. Hierdoor kan de kwaliteit van de vakantiehuizen gegarandeerd worden en kun je van een onvergetelijke vakantie genieten.

Belvilla is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Zo kun je met een gerust hart een huisje boeken bij de organisatie. Het hoofdkantoor van Belvilla is gelegen in Eindhoven. Hier kunnen de medewerkers je helpen bij het boeken van een huisje of het beantwoorden van je vragen.

Belvilla vindt het erg belangrijk dat je een goede vakantie ervaring hebt. Mocht je een minder fijne ervaring hebben gehad, dan hoort Belvilla dit heel graag. Je kunt altijd contact met hen opnemen via de volgende contactgegevens:
E-mail: service@leisure-group.eu
Telefoon: +31 088 2021212

op 12 juni 2019 bestemming: Spanje / Murcia, reisperiode: juni 2019

Echt ***. Onbeschoft en mails met caps lock aan, nemen geen verantwoordelijkheid voor schade en smerige huisjes. ... Lees meer

  • Algemeen 3
op 7 juni 2019 bestemming: BelgiŽ / Marche-en-Famenne - Rue de Hťdree 62 - vakantiehuis Les Cenelles, reisperiode: juli 2019

BELVILLA zijn OPLICHTERS
BELVILLA is een malafide bedrijf dat een bewuste strategie voert om annulatiekosten te innen bij zijn klanten en van de eigenaars van het vakantiehuis geen enkele inspraak toelaat.
We hebben met 5 gezinnen een vakantiewoning geboekt in januari waarbij het eerste voorschot keurig betaald werd. Vervolgens worden er 2 herinneringsmails verstuurd die automatisch gegeneerd worden en dus in een spambox terechtkomen. De eerste mail wordt verstuurd 1 week vůůr de vervaldag op een vrijdagavond. De 2e mail wordt een week later op de vervaldag zelf verstuurd eveneens 's avonds. Op de vervaldag wordt nog tijdig het bedrag van Ä 3.627,18 betaalt en neem een printscreen van de betaling die eveneens naar info@belvilla.be verstuurd wordt om toe te lichten dat we betaald hebben op 31/5/19. Mails naar info@belvilla.be worden echter nooit gelezen en als onbestaand beschouwd. Groot was dan ook onze verbazing dat we op maandagavond 3/6/19 een mail kregen dat onze reis geannuleerd was. Medewerkers van de helpdesk die je dan toch na bijna 1 uur wachten aan de telefoon krijgt weigeren om elke vorm van constructieve samenwerking te realiseren en hebben duidelijke doelstelling om tot een formele annulatie te komen. Annulatiekosten vormen namelijk een belangrijke bron van inkomsten. Na een slopend initiatief van onbeantwoorde mails en telefonisch contact waarbij de persoon je helemaal niet kan/wenst verder te helpen was onze enige mogelijkheid ons zelfde verlof opnieuw te boeken voor een periode van 5 dagen ipv 7 dagen. Dat we daarbij nog annulatiekosten dienen te betalen voor onze eerste boeking is oplichting zonder enige vorm van schroom! Gezien er op 4/6/19 intussen een andere reservatie binnengekomen was voor enkel het weekend konden we dus enkel nog reserveren voor de weekdagen. Op 7/6/19 mochten we de contactgegevens van de eigenaar ontvangen bij wie we vernemen dat Belvilla hen ertoe verplicht om een reisgezelschap te ontvangen die voor slechts 1 weekend terwijl wij onze reis ingekort zien. Let dat er dus een betaling en mails waren naar Belvilla voordat de andere partij ons vakantiewoning reserveerde voor de weekenddag. Belvilla had dus perfect de tijd om deze reservering te annuleren. Intussen heeft de eigenaar van de vakantiewoning eveneens gereageerd dat hij niet akkoord is met deze praktijk (heeft nu 2 schoonmaakploegen, dubbel verloop van vakantiegangers,...).
De eigenaar heeft intussen reeds bevestigd dat ze heel regelmatig geconfronteerd worden met annulaties door Belvilla terwijl dit bij Ardenne Etappe nooit voorkomt.
Belvilla hun malafide truc bestaat dus uit :
- klanten lokken door 5% korting te geven tov de concurrentie zoals Ardenne Etappe (via lidmaatschap Natuurpunt,... )
- 2 betaalherinneringen versturen die automatisch gegeneerd worden waarvan ze heel bewust weten dat de kans groot is dat deze niet zullen gelezen worden en de reis automatisch geannuleerd kan worden.
- heel hoge annulatiekosten aanrekenen
- eigenaars van de vakantiewoning geen enkele vorm van inspraak geven mbt tot verloop van de boeking/annulatie/afhandelen van waarborg
- een schimmige internationale zetelstructuur opzetten met hoofdplaats in Zwitserland en voor de overige landen is er enkel een postbusadres waarmee je kan corresponderen
- een helpdesk waar je een 1 uur aan de wachtlijn kan hangen voor een medewerker die enkel kan vertellen dat hij niets voor jou kan doen.
- een accountingdienst waar je totaal geen contact kan mee krijgen maar wel de beslissingen neemt voor annulatievergoedingen of fout gelopen reserveringen of betalingen. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 7 juni 2019 bestemming: BelgiŽ / Ardennen, Les Cenelles, reisperiode: juli 2019

De reis ging nog niet door maar bij deze willen we waarschuwen voor het bedrijf Belvilla. Ze doen er alles aan om een annulatie te kunnen bewerkstelligen zodat ze een aardig bedrag kunnen opstrijken.
Wij (via Kris) boekten een reis, we betaalden echter een dag te laat daar we in het buitenland zaten. Er staat duidelijk vermeld dat wanneer je dit tegenkomt je best via mail kan verwittigen wat we dan ook deden. Vermoedelijk doen ze er dan alles aan om zo snel mogelijk te vewittigen dat je een annulatie dient te betalen. We hebben dan ook de eigenaar van de woning verwittigd, deze was ook niet tevreden met de gang van zaken en wist ons te vertellen dat via belvilla haar woning heel dikwijls weer geannuleerd wordt. Van de annulatiepremie die belvilla telkens weer opstrijkt ziet ze echter niets. Aanbeveling: Boek via een andere site (vb. ardenne etappe) dezelfde woning en je komt deze problemen niet tegen. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen