Schrijf een ervaring over Belvilla en maak kans op mooie prijzen!

Belvilla

Url: https://www.belvilla.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Belvilla
Belvilla won in 2014 de Reisgraag award

Belvilla is opgericht in 1980. Met bijna 40 jaar kennis en ervaring is Belvilla uitgegroeid tot een ware specialist in het online verhuren van vakantiehuizen. Het ruime aanbod bestaat uit ongeveer 20.000 vakantiehuizen in zo'n 20 landen binnen Europa en op de Caribbean. De huizen zijn zeer verschillend van elkaar, waardoor er voor iedereen een vakantiehuis te vinden is. Zo zijn er kleine chalets in de bergen, luxe villa's met een zwembad, authentieke landhuizen, mooie boerderijen of stadsappartementen. Ook op het gebied van bestemmingen is er voldoende keuze. De vakantiehuizen staan voornamelijk in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal.

De kenmerken van de omgeving komen vaak terug in de huizen van Belvilla. De huizen staan op mooie locaties, zoals aan de kust, in de bergen of in het stadscentrum. In alle omgevingen is wel wat te doen. Je bevindt je altijd in de buurt van de lokale bevolking waardoor je de sfeer van de omgeving proeft. Verder zijn de huizen sfeervol ingericht waardoor je het echte vakantiegevoel ervaart. De vakantiehuizen worden van te voren persoonlijk beoordeeld en voldoen aan strikte criteria. Hierdoor kan de kwaliteit van de vakantiehuizen gegarandeerd worden en kun je van een onvergetelijke vakantie genieten.

Belvilla is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Zo kun je met een gerust hart een huisje boeken bij de organisatie. Het hoofdkantoor van Belvilla is gelegen in Eindhoven. Hier kunnen de medewerkers je helpen bij het boeken van een huisje of het beantwoorden van je vragen.

Belvilla is onderdeel van the Belvilla family/@Leisure Group. Vakantiehuisspecialisten die onderdeel uitmaken van de @Leisure Group zijn Belvilla, Ardennes Relais, Casamundo, Eurorelais, Topic Travel, VillaXL en Aan Zee.

op 25 januari 2021 bestemming: Nederland / Cadzand, reisperiode: januari 2020

Pas op met Belvilla!!!!!
Betaal pas op het allerlaatste moment. Want als je betaald is het einde service!!
Ik betaalde 2 dagen te vroeg, zie een foutje in de datum en moet vervolgens Ä 250,- omboekboete betalen!!!! Schande!
Had ik maar niet betaald, dan had het niets gekost!!! DAT ZIJN TOCH SCHANDALIGE PRAKTIJKEN!
Dus nogmaals. Pas op met boeken via Belvilla! ... Lees meer

  • Algemeen 3
op 23 januari 2021 bestemming: Frankrijk, reisperiode: januari 2019

Zijn nu meer dan 1jaar bezig om geld terug te krijgen na een anulering . Tel. Nooit te berijken. Mailtjes met onzin antwoorden geen antwoord. En beloftes die ze niet nakomen! Post adres nog niet gevonden. Reset iedereen af iets met belvilla te ondernemen. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 20 januari 2021 bestemming: BelgiŽ / Durbuy, reisperiode: februari 2020

Onze contactpersoon was heel onduidelijk, schreef een email die een 5-jarige nog beter had kunnen schrijven. Er waren opeens bijkomende kosten die niet vermeld waren. Het annuleren koste ons het hele reisbedrag terwijl we nog geen twee dagen na de boeking hadden geannuleerd. Welke kosten zouden ze dan wel allemaal al niet gemaakt hebben die bij elkaar Ä600 kosten?? Het vinden van de annuleringsvoorwaarden is al een hele zoektocht op zich en heel onduidelijk. Ga hier nooit meer iets reserveren. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen