Schrijf een ervaring over Belvilla en maak kans op mooie prijzen!

Belvilla

Url: https://www.belvilla.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Belvilla
Belvilla won in 2014 de Reisgraag award

Belvilla is opgericht in 1980. Met bijna 40 jaar kennis en ervaring is Belvilla uitgegroeid tot een ware specialist in het online verhuren van vakantiehuizen. Het ruime aanbod bestaat uit ongeveer 20.000 vakantiehuizen in zo'n 20 landen binnen Europa en op de Caribbean. De huizen zijn zeer verschillend van elkaar, waardoor er voor iedereen een vakantiehuis te vinden is. Zo zijn er kleine chalets in de bergen, luxe villa's met een zwembad, authentieke landhuizen, mooie boerderijen of stadsappartementen. Ook op het gebied van bestemmingen is er voldoende keuze. De vakantiehuizen staan voornamelijk in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal.

De kenmerken van de omgeving komen vaak terug in de huizen van Belvilla. De huizen staan op mooie locaties, zoals aan de kust, in de bergen of in het stadscentrum. In alle omgevingen is wel wat te doen. Je bevindt je altijd in de buurt van de lokale bevolking waardoor je de sfeer van de omgeving proeft. Verder zijn de huizen sfeervol ingericht waardoor je het echte vakantiegevoel ervaart. De vakantiehuizen worden van te voren persoonlijk beoordeeld en voldoen aan strikte criteria. Hierdoor kan de kwaliteit van de vakantiehuizen gegarandeerd worden en kun je van een onvergetelijke vakantie genieten.

Belvilla is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Zo kun je met een gerust hart een huisje boeken bij de organisatie. Het hoofdkantoor van Belvilla is gelegen in Eindhoven. Hier kunnen de medewerkers je helpen bij het boeken van een huisje of het beantwoorden van je vragen.

Belvilla is onderdeel van the Belvilla family/@Leisure Group. Vakantiehuisspecialisten die onderdeel uitmaken van de @Leisure Group zijn Belvilla, Ardennes Relais, Casamundo, Eurorelais, Topic Travel, VillaXL en Aan Zee.

op 28 september 2020 bestemming: BelgiŽ / Stoumont, reisperiode: oktober 2019

Deze zomer al veel gedoe gehad met slechte bereikbaarheid voor boeking zomervakantie en telefonisch drama met verkeerde info en ein-de-loos wachten aan de telefoon maar heb ook nog voor 9 oktober weekend weg staan. Vanwege Corona en 14 dagen carantaine bij aankomst moet ons weekend geannuleerd worden. Had zelf al een huis in NL gevonden en voorlopig in optie gezet. Bel ik met klantenservice; Kan ik niet annuleren want zij vinden dat het kan, en ze kunnen, als overheid bij advies blijft, pas 3 dagen van te voren kosteloos omboeken. En ja misschien veranderd het aankomende week wel
Dat reizen wel weer mag. ( majoor! Onder welke steen zit je dan om te denken dat het tussen nu en 14 dagen verbetert!!)Ik had alle voorwaarden nagekeken, we stoppen het geld gewoon terug in een andere boeking maar dat willen ze niet doen. De optie willen ze niet vasthouden dan moet ik die ook maar eerst betalen! Al 16(!!!) een tevreden klant maar dit jaar slaat werkelijk alles. Sinds ze vorig jaar overgenomen zijn is het te gek voor woorden!! Ik vertel velen dit verhaal en raad iedereen afgebroken via belvilla!!! Ik ben echt witheet!! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 28 september 2020 bestemming: BelgiŽ, reisperiode: oktober 2020

Eens, maar NOOIT meer, geldwolven zijn ze bij BELVILLA
Tja, waar moet ik beginnen. Wij steunen bedrijven graag in corona-tijd, zij hebben het moeilijk genoeg, zou je denken. Nou, Belvilla gooit graag haar eigen ruiten in, die hebben die hele crisis daar niet voor nodig. Wij hadden geboekt voor BelgiŽ. Aangezien na een aantal weken Zuid-Holland voor BelgiŽ op ROOD ging, mogen wij, zeker STRAFRECHTELIJK gezien, BelgiŽ niet in. Maar volgens BELVILLA is er niks aan de hand, we kunnen gewoon naar ons adres en dus mogen we niet annuleren. Nee hoor, zeggen ze, je kunt je adres gewoon bereiken, dus wij voldoen aan de voorwaarden. Dat je dan vervolgens TWEE WEKEN in quarantaine moet in BelgiŽ, dat vergeten ze bij BELVILLA voor het gemak even. Zolang ze bij BEVILLA maar het geld kunnen binnenharken, maakt het hen niet uit of mensen tevreden zijn.

Nou, dachten we, dan verzetten we toch gewoon? Maar daar heeft BELVILLA ůůk wat op verzonnen: het mag wel, maar dat kost je 179 euro. Niet dat zij zelf daar veel werk aan hebben, hoor, nee, want dat mag je allemaal zelf regelen via mijnBelvilla. Oja, en let goed op de kosten, want wanneer je op reserveren drukt, dan komen er achteraf ineens nog wat extra kosten bij.

Wanneer je mailt met uitleg, krijg je een gestandaardiseerd mailtje terug, met, jaja, nog aanbiedingen voor Oostenrijk waar je WEL gratis mag annuleren ivm corona. Dus je krijgt nog even een trap na.

Bellen dan...ze gooien je gewoon van de lijn.

GA ZO DOOR, BELVILLA, MET JE EIGEN BEDRIJF OM ZEEP HELPEN.

Hoe anders is onze ervaring bij MOLECATEN park. Daar mag je gratis annuleren, verzetten en weet je wat? ZE REGELEN HET NOG VOOR JE OOK!

Voor ons, en al onze vrienden en familie (want ja, zo'n verhaaltje gaat snel) NOOIT MEER BELVILLA!

BEDANKT, Belvilla, voor een treurige en verdrietige dochter, die haar verjaardagsuitje in duigen ziet vallen. Jullie hebben je geld, hoor! HEEL GOED GEDAAN! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 27 september 2020 bestemming: BelgiŽ / Knokke, reisperiode: september 2020

Mooie villa op foto. Totaal niet afgesloten voor de honden zoals beloofd. Heel slechte bedden . Tv scherm de grootte van een oud computerscherm. De zogezegde home cinema in de kelder muf en slechte zetels. Keukenservies hoop over kloten. Alle schuiven vies en vuil . Duidelijk wordt dit huis nooit gecontroleerd voor de volgende huurder. Dit doe ik nooit meer. 2000Ä armer voor een week en voor een kot . En Belle Villa NIET TE BEREIKEN. NICE ... Lees meer

  • Algemeen 3

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen