Schrijf een ervaring over Belvilla en maak kans op mooie prijzen!

Belvilla

Url: https://www.belvilla.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Belvilla
Belvilla won in 2014 de Reisgraag award

Belvilla is opgericht in 1980. Met bijna 40 jaar kennis en ervaring is Belvilla uitgegroeid tot een ware specialist in het online verhuren van vakantiehuizen. Het ruime aanbod bestaat uit ongeveer 20.000 vakantiehuizen in zo'n 20 landen binnen Europa en op de Caribbean. De huizen zijn zeer verschillend van elkaar, waardoor er voor iedereen een vakantiehuis te vinden is. Zo zijn er kleine chalets in de bergen, luxe villa's met een zwembad, authentieke landhuizen, mooie boerderijen of stadsappartementen. Ook op het gebied van bestemmingen is er voldoende keuze. De vakantiehuizen staan voornamelijk in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal.

De kenmerken van de omgeving komen vaak terug in de huizen van Belvilla. De huizen staan op mooie locaties, zoals aan de kust, in de bergen of in het stadscentrum. In alle omgevingen is wel wat te doen. Je bevindt je altijd in de buurt van de lokale bevolking waardoor je de sfeer van de omgeving proeft. Verder zijn de huizen sfeervol ingericht waardoor je het echte vakantiegevoel ervaart. De vakantiehuizen worden van te voren persoonlijk beoordeeld en voldoen aan strikte criteria. Hierdoor kan de kwaliteit van de vakantiehuizen gegarandeerd worden en kun je van een onvergetelijke vakantie genieten.

Belvilla is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Zo kun je met een gerust hart een huisje boeken bij de organisatie. Het hoofdkantoor van Belvilla is gelegen in Eindhoven. Hier kunnen de medewerkers je helpen bij het boeken van een huisje of het beantwoorden van je vragen.

Belvilla vindt het erg belangrijk dat je een goede vakantie ervaring hebt. Mocht je een minder fijne ervaring hebben gehad, dan hoort Belvilla dit heel graag.

op 18 februari 2020 bestemming: Nederland / Heel, reisperiode: februari 2020

Omdat het voor mijn verhaal nog niet van toepassing is. Wel wil ik toch even mijn ongenoegen meedelen over een boeking bij Belvilla Vakantiewoningen. Ik kreeg tijdens mijn boeking altijd een foutmelding, waarvoor ik dus contact heb opgenomen met Belvilla. Tot daar hebben ze me netjes verder geholpen.
Ik kreeg binnen de 10 min de bevestiging van mijn boeking. Ik merk dat er een foute code (van de villa) vermeld wordt, dus ik stuur de mail met de bevestiging onmiddellijk terug met de vraag of ze even de code willen nakijken. Beleefd en vriendelijk.
Hier heb ik een vrij onbeleefde mail op terug gekregen. Ze hadden dit nagevraagd bij hun collega en deze persoon had blijkbaar 3x bevestiging gevraagd aan mij... Niet dus. Ik had toen meermaals gevraagd of het de juiste villa was die geboekt is waarop ik bevestiging kreeg van hen.
Op deze mail heb ik dan ook verontwaardigd gereageerd met een kopie van wat de code inhoudt met informatie van wat op hun site te vinden is en dat dit niet overeenstemt met de gevraagde boeking . Hier heb ik de opmerking aan toegevoegd dat ik het niet leuk vind dat een grote firma als Belvilla hun 'fout' zo bij de klant neerlegt.
Waarna, weer na lang wachten, een antwoord komt dat ze het jammer vinden dat ik overweeg van mijn boeking te annuleren. "Maar, je hebt geen annuleringsverzekering, dus daar is dan wel Ä 261,38 aan verbonden."
Mijn vraag was gewoon om de code even te bekijken en eventueel aan te passen. Ik was helemaal niet aan het overwegen om te annuleren.
Sorry, maar ik vind dit heel grof. Graag wil ik wil dit toch met jullie delen, zodat iedereen bij een boeking bij deze 'vriendelijke'(?) firma goed oplet wat er gebeurt.
Voor mij is dit de laatste boeking die ik geplaatst heb bij Belvilla.
Hopelijk valt mijn vakantie beter mee dan de boeking ;-) ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 8 februari 2020 bestemming: Duitsland / Medebach, reisperiode: januari 2020

1 dag van tevoren door Belvilla gebeld dat Natuurhuisje niet door kon gaan. Waterleiding was geknapt en de eigenaar kon het niet fixen voor de volgende dag. Wij familie 5 volwassenen waren in paniek onze vakantie familiefeestje in de buurt van Winterberg kon niet doorgaan. Het aanbod was huis 50 km ten oosten van Winterberg. Later nog een huis 50 km ten westen. Wat een blamage. Winterberg was helemaal vol vla Belvilla. Daarna zelf iets geboekt in Winterberg was binnen 5 min. Geregeld. Het antwoord was dan hebben we niet goed gekeken. Ga hier niet boeken wat een slechte organisatie. Telefonisch slecht bereikbaar en klantonvriendelijk. Men zei dat gaat u toch andere datum dan is er plaats genoeg. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 6 februari 2020 bestemming: Nederland, reisperiode: januari 2019

Vroegboek kortingen zijn niet altijd de laagste prijs!. Wij hebben een vakantie geboekt met vroegboek korting maar 3 weken later is het ruim 600.00 euro goedkoper!!! Voel me beet genomen😞😬 ... Lees meer

  • Algemeen 4

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen