Schrijf een ervaring over Belvilla en maak kans op mooie prijzen!

Belvilla

Url: https://www.belvilla.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Belvilla
Belvilla won in 2014 de Reisgraag award

Belvilla is opgericht in 1980. Met bijna 40 jaar kennis en ervaring is Belvilla uitgegroeid tot een ware specialist in het online verhuren van vakantiehuizen. Het ruime aanbod bestaat uit ongeveer 20.000 vakantiehuizen in zo'n 20 landen binnen Europa en op de Caribbean. De huizen zijn zeer verschillend van elkaar, waardoor er voor iedereen een vakantiehuis te vinden is. Zo zijn er kleine chalets in de bergen, luxe villa's met een zwembad, authentieke landhuizen, mooie boerderijen of stadsappartementen. Ook op het gebied van bestemmingen is er voldoende keuze. De vakantiehuizen staan voornamelijk in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal.

De kenmerken van de omgeving komen vaak terug in de huizen van Belvilla. De huizen staan op mooie locaties, zoals aan de kust, in de bergen of in het stadscentrum. In alle omgevingen is wel wat te doen. Je bevindt je altijd in de buurt van de lokale bevolking waardoor je de sfeer van de omgeving proeft. Verder zijn de huizen sfeervol ingericht waardoor je het echte vakantiegevoel ervaart. De vakantiehuizen worden van te voren persoonlijk beoordeeld en voldoen aan strikte criteria. Hierdoor kan de kwaliteit van de vakantiehuizen gegarandeerd worden en kun je van een onvergetelijke vakantie genieten.

Belvilla is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Zo kun je met een gerust hart een huisje boeken bij de organisatie. Het hoofdkantoor van Belvilla is gelegen in Eindhoven. Hier kunnen de medewerkers je helpen bij het boeken van een huisje of het beantwoorden van je vragen.

Belvilla vindt het erg belangrijk dat je een goede vakantie ervaring hebt. Mocht je een minder fijne ervaring hebben gehad, dan hoort Belvilla dit heel graag. Je kunt altijd contact met hen opnemen via de volgende contactgegevens:
E-mail: service@leisure-group.eu
Telefoon: +31 088 2021212

op 22 augustus 2019 bestemming: Nederland / Diessen, reisperiode: januari 2019

Het vakantie huisje oeps word mooier aangeprijst dan het in werkelijk is de prijs is veel te hoog voor de kwaliteit die geleverd word ... Lees meer

  • Algemeen 4
op 13 augustus 2019 bestemming: Nederland / Limburg, reisperiode: augustus 2019

DE KLANTENSERVICE VAN DEZE MAATSCHAPPIJ IS RONDUIT SCHANDALIG, je kan geen contact met ze opnemen via de telefoon want ze zijn altijd druk bezet, als je mailt moet je uren wachten voor een antwoord. Je betaling is uitgevoerd maar helaas voor mij mag ik niet eens naar mijn vakantiehuisje. Ik heb 5 dagen lang moeten wachten voor een rekeningnummer te ontvangen van het bedrijf, daarna stort ik het geld en krijg ik toch mijn reservatie geannuleerd met als mededeling dat het mijn fout is. Daarna krijg ik het vakantiehuisje toch toegediend maar moet ik nog geld betalen omdat ik niet op tijd heb betaald (5dagen tijd nodig om mij het rekeningnummer te geven). Daarna heb ik het verschil nog betaald en de dag erna krijg ik een mailtje dat het toch maar geannuleerd is. Nu zit ik hier zonder vakantiehuisje in mijn verlengd weekend. 0 voor klantenservice, 0 medeleven, 0 respect.

Ik raad jullie zeker af om hier een boeking te plaatsen! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 9 augustus 2019 bestemming: Frankrijk / Pleubian, reisperiode: juli 2019

Alles perfect maar dan ook perfect on orde! ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen