Schrijf een ervaring over Transavia en maak kans op mooie prijzen!

Transavia

Url: https://www.transavia.com/nl-NL/home/

Type reizen: luchtvaartmaatschappij

Logo van Transavia
Transavia won in 2018 de Reisgraag award

Transavia is een budgetluchtvaartmaatschappij die opgericht is in 1965. De eerste vlucht met deze maatschappij vertrok in 1966 vanuit Nederland. Transavia vliegt naar meer dan honderd bestemmingen in Europa. De vliegtuigmaatschappij vliegt ook naar bestemmingen in Noord-Afrika en Azië. Transavia heeft zes thuishavens in de landen Frankrijk en Nederland. Daarnaast vliegt de maatschappij vanuit Italië, Portugal en Spanje. Transavia is een onderdeel van AIR FRANCE KLM Groep. Omdat ze onderdeel zijn van deze organisatie behoort Transavia tot de grootste luchtvaartgroep van Europa. De vloot van de luchtvaartmaatschappij bestaat uit twee verschillende soorten vliegtuigen. De organisatie heeft namelijk 8 Boeing 737-700 en 65 Boeing 737-800 vliegtuigen.

Op de website onder het kopje 'Mijn Transavia' kun je ruimbagage boeken, een stoel reserveren, je vliegticket omboeken en medische services melden. Daarnaast is het mogelijk om online in te checken vanaf dertig tot vier uur voor vertrek. Naast vliegtickets kun je bij Transavia ook een hotel boeken, een auto huren en een transfer of taxi regelen. Maar ook parkeerplaatsen en zakenreizen zijn te boeken bij Transavia.

Het bezoekadres van de maatschappij is te vinden op Schiphol. Hier kun je terecht voor al je vragen. Via Facebook, Instagram en Twitter kun je op de hoogte blijven van deze maatschappij.

KLM
6,2
op basis van 231 reviews

2 consumenten awards

KLM won in 2017 de Reisgraag award
Lees meer
op 31 maart 2020 bestemming: België, reisperiode: april 2020

Transavia ging vanaf april 2020 vliegen vanuit Brussel. Wij boekten een ticket richting Alicante. Heen en terug voor de paasvakantie. Wij kregen melding dat deze vlucht door Corona is geannuleerd, wat uitermate normaal is. Enkel geven zij ook mee dat ze niet voor maart 2021 gaan vliegen op Brussel. Wij krijgen dus een voucher waar wij als Belgen niets mee zijn?! Bij mijn opmerking om mij het geld terug te storten waar ik recht op heb mits zij ook de voorwaarden van mijn ticket wijzigen weigeren zij dit. Netjes!

  • Algemeen 1
op 24 maart 2020 bestemming: Spanje, reisperiode: januari 2019

Tot nu toe waren wij zeer tevreden van Transavia wat betreft bemanning en wijze van werken. Wij kregen nu bericht van Belgische familie die in de huidige situatie vast zaten op Lanzarote. Ze kregen vericht dat hun vlucht werd geannuleerd en lieten hen zonder nieuws of bericht gewoon in de steek. Een voorval om in de toekomst zeker te onthouden.

  • Algemeen 1
op 23 maart 2020 bestemming: Nederland / Amsterdam, reisperiode: januari 2020

Veel respect voor deze maatschappij, ze hebben vele mensen gered uit de lockdown zones. Top personeel super service en ben jullie dankbaar voor eeuwig en dat meen ik uit de bodem van mijn hart😘😘😘

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen