Schrijf een ervaring over Transavia en maak kans op mooie prijzen!

Transavia

Url: https://www.transavia.com/nl-NL/home/

Type reizen: luchtvaartmaatschappij

Logo van Transavia
Transavia won in 2018 de Reisgraag award

Transavia is opgericht in 1965. De luchtvaartmaatschappij maakt onderdeel uit van de KLM-groep en opereert vanaf Schiphol, Rotterdam, Eindhoven, Maastricht, Groningen en heeft een Franse tak die vanaf Parijs-Orly vliegt. In de winter worden er ook vluchten verzorgd tussen luchthavens in het Alpengebied en in België en Duitsland. De kracht van Transavia zit in de combinatie van scherpe prijzen en oprechte aandacht naar de klanten.

Transavia biedt een groot aantal bestemmingen aan die worden aangepast aan de behoefte van de klanten en per seizoen kan worden gewijzigd. Zo biedt Transavia in de winter een aantal wintersportbestemmingen aan en in de zomer kun je meer vluchten naar het Middellandse Zeegebied boeken.

Transavia biedt een uitgebreid pakket aan diensten aan. Zo kunnen passagiers online een stoel reserveren, een auto huren, een hotel boeken of een verzekering afsluiten. Daarnaast verzorgt de vliegmaatschappij ad hoc vluchten voor bijvoorbeeld bedrijven, sportorganisaties en (overheids)instellingen en verhuurt de maatschappij vliegtuigen aan andere luchtvaartmaatschappijen.

Het bezoekadres van Transavia is te vinden op Schiphol. Er werken zo'n 1.800 medewerkers bij de organisatie. Dit doen zij in het hoofdkantoor, bij de hangaar en aan boord van de vliegtuigen. Al deze medewerkers proberen ervoor te zorgen dat je de vakantie zo goed mogelijk kunt beginnen.

op 2 februari 2018 bestemming: Portugal / Lissabon, reisperiode: januari 2018

Op de terugvlucht naar Amsterdam stelde de stewardessen en zelfs de piloot mijn zusje gerust, omdat zij erg bang is om te vliegen. Ook tijdens de vlucht checkten ze of alles goed met haar ging. Daarnaast verplaatsten ze iemand die op tijd de trein moest halen, en zetten ze stelletjes die niet naast elkaar zaten, maar dit wel wilden, naast elkaar. Allemaal kleine dingen, die weinig moeite kosten, maar ze namen het wel, echt top!

  • Algemeen 10
op 2 februari 2018 bestemming: Egypte / Marsa Alam, reisperiode: januari 2018

Vertrek uit Egypte, opgehaald 16.00 uur vanaf hotel.
aankomst vliegveld waar we buiten in de rij stonden, 4keer(vier) volledige check van handbagage en daardoor de 2 uur nodig hadden om te boarden.
In het vliegtuig eindelijk wat eten dachten we ook al stelt dat normaal al helemaal niets voor. Toen de trolley eindelijk bij ons was en ik vertelde dat ik diabetes heb en daardoor graag iets stevigs (sandwiches) wilde eten kreeg ik te horen dat er niets meer was ...maar deze slimme serveerster wilde me wel wat stroopwafels verkopen !! tja verder kon ze niets doen en zeker niet bedenken.
Een vlucht die tijdens etenstijd ,5.5 uur, vliegt zonder te eten aan board..je verzint het niet. Tja waar is de tijd gebleven dat een stewardess charmant en vooral slim moest zijn.

  • Algemeen 2
op 24 januari 2018 bestemming: Portugal / Madeira, reisperiode: december 2017

Zeer tevreden maar die nieuwe broodjes.....

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen