Schrijf een ervaring over Transavia en maak kans op mooie prijzen!

Transavia

Url: https://www.transavia.com/nl-NL/home/

Type reizen: luchtvaartmaatschappij

Logo van Transavia
Transavia won in 2018 de Reisgraag award

Transavia is opgericht in 1965. De luchtvaartmaatschappij maakt onderdeel uit van de KLM-groep en opereert vanaf Schiphol, Rotterdam, Eindhoven, Maastricht, Groningen en heeft een Franse tak die vanaf Parijs-Orly vliegt. In de winter worden er ook vluchten verzorgd tussen luchthavens in het Alpengebied en in België en Duitsland. De kracht van Transavia zit in de combinatie van scherpe prijzen en oprechte aandacht naar de klanten.

Transavia biedt een groot aantal bestemmingen aan die worden aangepast aan de behoefte van de klanten en per seizoen kan worden gewijzigd. Zo biedt Transavia in de winter een aantal wintersportbestemmingen aan en in de zomer kun je meer vluchten naar het Middellandse Zeegebied boeken.

Transavia biedt een uitgebreid pakket aan diensten aan. Zo kunnen passagiers online een stoel reserveren, een auto huren, een hotel boeken of een verzekering afsluiten. Daarnaast verzorgt de vliegmaatschappij ad hoc vluchten voor bijvoorbeeld bedrijven, sportorganisaties en (overheids)instellingen en verhuurt de maatschappij vliegtuigen aan andere luchtvaartmaatschappijen.

Het bezoekadres van Transavia is te vinden op Schiphol. Er werken zo'n 1.800 medewerkers bij de organisatie. Dit doen zij in het hoofdkantoor, bij de hangaar en aan boord van de vliegtuigen. Al deze medewerkers proberen ervoor te zorgen dat je de vakantie zo goed mogelijk kunt beginnen.

op 13 mei 2018 bestemming: Nederland / Schiphol, reisperiode: mei 2018

Heenreis met Small Planet naar Fuerteventura. Prima reis, stoel gekregen met extra beenruimte ivm lengte. Terugreis met Transavia. Ik kon niet naast mijn partner orden geplaatst. Gezinnen met opaīs en omaīs wel. Setllen die na ons kwamen ook. Onvriendelijk te woord gestaan.

  • Algemeen 4
op 10 mei 2018 bestemming: Spanje / Barcelona, reisperiode: juni 2015

Top goede maatschappij,geweldige reis gehad stewardessen zijn
erg behulpzaam.dikke pluim

  • Algemeen 9
op 7 mei 2018 bestemming: ItaliŽ / Napels, reisperiode: april 2018

De boarding ging niet efficiŽnt, er was maar ťťn iemand die iedereen checkte. Beenruimte was krap, maar voldoende om de 2,5 uur lange vlucht uit te houden. Transavia probeerde aan boord allerlei producten te verkopen; erg irritant. Het eten en drinken smaakten heerlijk. Vliegtuigpersoneel zag er verzorgd uit, waren vriendelijk en hadden zeker tijd voor een praatje. Het opstijgen en de landing gingen niet soepel, blijkbaar onervaren piloot. Voor een kleine binnenlandse kan dit er net mee door.

  • Algemeen 6

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen