Schrijf een ervaring over Adam Voyages en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Adam Voyages

Pagina 1 van 16 met 159 resultaten

op 13 september 2017 bestemming: Turkije / Bodrum, reisperiode: september 2017

Wat hebben wij genoten van een week op de Floris. Met 8 vrienden hadden wij de boot voor onszelf, al bijna een jaar geleden hadden we dit vastgelegd en dus lange voorpret.
En die voorpret was een heerlijk begin van een fantastische week.
Ten eerste de bemanning, Mehmet de kapitein, Kadir, de kok en Moustafa, van alle markten thuis. Kadir & Moustafa nog maar 19 en 16 jaar jong maar oh zo gedreven en bescheiden. We hebben met bewondering gekeken naar en genoten van hun enthousiasme. Ze zijn zo'n perfecte aanvulling op Mehmet. Geen dag hebben we hetzelfde gegeten, zelfs de eitjes bij het ontbijt waren iedere ochtend anders bereid. Mehmet is een topper, bescheiden en zal zich nooit aan je opdringen, maar in de loop van de week werd het contact intenser en hebben we mooie gesprekken gehad.
De hut was schoon, ruimer dan wat ik verwacht had, lekkere handdoeken, best wel redelijke kastruimte, en een 2 persoonsbed meteen 1 persoonsbed erboven wat wij als extra aflegruimte gebruikten.
Het zeilen was super, het bezoek aan een echte Turkse markt ook erg leuk en de prachtige baaien waar we lunchten, sliepen , snorkelden en zwommen waren puur .
Voor we naar bed gingen ging meestal ff de airco aan zodat we in een redelijk koele hut konden gaan slapen, later werd het wel warm maar toch te doen. Oh ja, zelfs de witte wijn en rosé zijn, helemaal voor Turkse begrippen, lekker!

Ja....voor ons echt een topweek en zeker voor herhaling vatbaar!!

  • Algemeen 10
op 11 september 2017 bestemming: Turkije / Bodrum, reisperiode: september 2017

Alles aan deze werk was perfect! De boot zó mooi en de bemanning allemaal zo vriendelijk. Het eten elke dag weer een feestje. Weer hebben echt van begin tot eind genoten.

  • Algemeen 10
op 11 september 2017 bestemming: Turkije / Bodrum, reisperiode: september 2017

Zijn met 4 bevriende stellen de eerste week van September een week op de boot Floris geweest. Van A tot Z perfect verzorgt. Zeer vriendelijke bemanning, prachtig mooi schip, ontdekkingsreis en met zeer veel zorg bereid eten, prachtige omgeving om helemaal tot rust te komen. Heeft ieders verwachting overschreden en ons doen besluiten in 2018 zo'n week opnieuw te doen.
Een cijfer 10 omdat vanaf ophalen van vliegveld tot wegbrengen de service top verzorgt was. Duidelijk een zeer ervaren team die een groep mensen een week kan laten genieten.

  • Algemeen 10
op 4 september 2017 bestemming: Turkije / Bodrum, reisperiode: augustus 2017

Voordat ik weg ging, had ik al vele reviews gelezen op de site van ADAM Voyages en zag dat het cijfer 10 overheerste. Dat beloofde wat. Nou ik kan zeggen dat het aan alle verwachtingen voldeed. Alle ingrediënten waren aanwezig. Een prima transfer en ontvangst, een enthousiaste bemanning, een prachtig schip, zon, zee, rust, zeilen én zalig eten!
Het was helemaal top en daarom een verdiende 10! Voor mij de eerste ervaring van reizen met een groep en voor herhaling vatbaar. Bedankt voor het bezorgen van een prachtige reis!

  • Algemeen 10




op 4 september 2017 bestemming: Turkije / Bodrum, reisperiode: augustus 2017

Mijn 2e keer met Adam voyages. Opnieuw een heerlijk ontspannen week aan boord van de Floris. Zon, zee, zwemmen, elke dag zeilen, lekker gevarieerd eten, goede vriendelijke crew, prima hut met douche en toilet, mogelijkheden voor uitstapjes. Een weekje op de Floris is een echte aanrader als je echt wilt ontspannen en jezelf in de watten wilt laten leggen.

  • Algemeen 9
op 21 augustus 2017 bestemming: Turkije / Bodrum, reisperiode: augustus 2017

Pure verwennerij: Mooie boot, met super vriendelijke bemanning, heerlijk eten en prachtige (zeil)tochten. ik geef een 9 omdat ik een hut voor mij alleen had. Als ik deze had moeten delen was t een 8 geweest. :-)

  • Algemeen 9
op 14 augustus 2017 bestemming: Turkije / Bodrum, reisperiode: augustus 2017

Zeer goed georganiseerd. Wederom heerlijk genoten van het zeilen.
De bemanning is zeer prettig. De barbecue was bvb overheerlijk.
Ik heb elke nacht geslapen op het dek!
Voor de 2e keer dus weer erg genoten.
Een aanrader voor iedereen die van zeilen houdt!

  • Algemeen 9
op 13 augustus 2017 bestemming: Turkije / Bodrum, reisperiode: augustus 2017

Heerlijke zeilreis, superbemanning, lekker eten, veel gezwommen. Een echte aanrader!!

  • Algemeen 8
op 27 juli 2017 bestemming: Turkije / Bodrum, reisperiode: juni 2017

Wat een prachtige zeilvakantie langs de Turkse kust op de Floris! Alles is perfect geregeld. De crew doet enorm hun best om je in de watten te leggen. Absoluut voor herhaling vatbaar. Het was nog beter dan in gehoopt had. Adam Voyages en crew, bedankt voor deze onvergetelijke week xx

  • Algemeen 8
op 16 juli 2017 bestemming: Turkije / Bodrum, reisperiode: juli 2017

Super relaxed. Alles goed georganiseerd. Vriendelijke en behulpzame bemanning die echt met je mee denkt.

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende