Schrijf een ervaring over Adam Voyages en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Adam Voyages

Pagina 1 van 17 met 170 resultaten

op 26 oktober 2017 bestemming: Turkije / Bodrum, reisperiode: september 2017

Prachtige boot, mooie baaien, fantastisch eten en hele vriendelijke bemanning. Was een topvakantie

 • Algemeen 9
op 23 oktober 2017 bestemming: Turkije / Bodrum, reisperiode: oktober 2017

Als je opzoek bent naar even helemaal niks met een zonnetje dan is dit een aanrader. Uiteraard is het handig als je enigszins houdt van zeilen / water... Volledig verzorgd van transfer tot aan eten en drinken aan boord. Het schip is mooi verzorgd, schoon, fijne crew en de mensen op mijn reisje waren ronduit top. Het weer viel me ook reuze mee. Eigenlijk een hele week mooi weer, in de avond werd het iets frisser. Zelfs dolfijnen gespot! Heerlijk ontspannen weer terug en 6 boeken gelezen. Ik zou Adam Voyages zeker aanbevelen.

 • Algemeen 9
op 10 oktober 2017 bestemming: Turkije / Bodrum, reisperiode: oktober 2017

Geweldige sfeer, fijne bemanning en dito medepassagiers. Heerlijke eten en sublieme service. Het gevoel dat je thuis komt.

 • Algemeen 9
op 9 oktober 2017 bestemming: Turkije / Bodrum, reisperiode: oktober 2017

Omdat ik vind dat de volledige bemaning er als aan heeft gedaan om mijn vakantie te doen slagen

 • Algemeen 10
op 6 oktober 2017 bestemming: Turkije / Bodrum, reisperiode: juli 2017

Wat een fantastische reis had ik op de Floris, deze reis stond al jaren op mijn wensenlijst en heeft mijn verwachtingen méér dan waar gemaakt!!
Fantastisch eten, heerlijk bijna elke dag zeilen, zeer behulpzame bemanning en prachtige omgeving. Het was zo heerlijk niets te hoeven doen, te zwemmen voor je ontbijt en te luieren in de zon...
Voor herhaling vatbaar!!

 • Algemeen 10
op 4 oktober 2017 bestemming: Turkije / Bodrum, reisperiode: september 2017

Het was een heerlijke vakantie, goed verzorgd, bemanning vriendelijk, behulpzaam en heel attent. De kok was fantastisch en kon rekening houden met mijn dieet (glutenvrij). Heel knap! Echter ik vind dat ik weinig informatie over Turkye en omgeving meekreeg. Ook had ik gehoopt vaker een plaatsje te bezoeken en/of een wandeling kunnen maken aan wal.

 • Algemeen 8
op 2 oktober 2017 bestemming: Turkije / Bodrum, reisperiode: september 2017

Schitterende zeilboot, ruime hutten, ontzettend vriendelijk personeel, elke dag heerlijk vers en gevarieerd eten. In een woord een heerlijke vakantie gehad!

 • Algemeen 10
op 1 oktober 2017 bestemming: Turkije / Bodrum, reisperiode: september 2017

Voor mij was dit de vierde keer dat ik mee ging op de Floris en het is iedere keer weer een feestje. Zoveel lieve mensen ontmoet, die allen het woord respect hoog in het vaandel hebben staan. De kapitein die ons door de woelige baren heeft gevaren, want we hadden afgelopen week echt veel wind gehad. Zodra het ook maar even kon werden de zeilen gehesen. En petje af voor de mannen (jongens) in de keuken. Overheerlijk gegeten. Volgend jaar ga ik weer een week mee!

 • Algemeen 9
op 25 september 2017 bestemming: Turkije / Bodrum, reisperiode: september 2017

Van tevoren was de reis al goed geregeld met duidelijke info via de mail. Eenmaal aan boord was alles geweldig! Echt een superteam, onder leiding van kapitein Mehmet. We mochten zelf bepalen of we naar stadjes of juist stille baaien wilden varen, en Mehmet voelde goed aan wat er paste bij onze groep. Kadir was de hele dag bezig in de keuken, en maakte 3x per dag de meest lekkere, gevarieerde maaltijden. Zelf de eitjes bij het ontbijt kregen we elke dag op een andere manier geserveerd. Het schip is schitterend en goed onderhouden, en heerlijk ruim. Je kunt gezellig bij elkaar zitten, maar ook de rust opzoeken als je daar behoefte aan hebt.
Ik heb geen enkel puntje van kritiek, alles was perfect en we komen zeker terug!

 • Algemeen 10
op 24 september 2017 bestemming: Turkije / Bodrum, reisperiode: september 2017

Omdat het een perfecte zeilvakantie was. Alles klopte en was uitermate goed verzorgd: het schip van binnen en van buiten in zeer goede staat en uitermate luxe. Het eten was elke dag ( ontbijt, lunch en diner) met veel zorg vers klaargemaakt en heel erg lekker.
Bemanning proffesioneel en gastvrij. Alles kon! Ik beveel deze vakantie van harte aan. Transfers van en naar vliegveld keurig geregeld. Dit alles voor een zeer nette prijs. Ik was met 6 vriendinnen en wij gaan dit absoluut nog een keer doen

 • Algemeen 10
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Volgende