Schrijf een ervaring over Icelandair en maak kans op mooie prijzen!

Icelandair

Url: https://www.icelandair.nl/

Type reizen: luchtvaartmaatschappij

Logo van Icelandair

Icelandair is de grootste luchtvaartmaatschappij van IJsland en heeft al meer dan 80 jaar ervaring in de luchtvaart. Icelandair biedt voordelige vluchten en arrangementen naar IJsland, maar je kunt vanuit Reykjavik ook doorvliegen naar de Verenigde Staten en/of Canada. De geografische ligging van IJsland, halverwege tussen Amerika en Europa, vormt de basis van het unieke routenetwerk. Het stelt de maatschappij in staat de markt van en naar IJsland en tussen Europa en Noord-Amerika met hoge frequentie te bedienen.

De vloot van Icelandair bestaat uit meerdere Boeings 757, 767 en 737. Vanuit Amsterdam vlieg je naar IJsland en daarvandaan door naar New York JFK, New York Newark, Boston, Minneapolis, Seattle, Washington, Orlando, Denver en Anchorage Portland in de Verenigde Staten. Of naar Halifax, Toronto, Edmonton en Vancouver in Canada.

Icelandair staat bekend om de betrouwbare vluchten en de uitzonderlijke service. Ook draagt Icelandair het milieu een warm hart toe. De gedachte hierachter is dat de organisatie de ongerepte natuur van haar thuisland IJsland prachtig en uniek vindt en dat deze behouden moet worden. Het overkoepelende doel van het milieubeleid van Icelandair is het minimaliseren van de totale impact van Icelandair op het milieu en voor het opstellen van duurzame praktijken door het optimaliseren van het gebruik van de middelen die tot haar beschikking staan.

Wanneer je vragen hebt of een reservering wil doen dan kun je op werkdagen telefonisch contact opnemen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Het Nederlandse kantoor van Icelandair vind je aan de Vijzelstraat 68 in Amsterdam.

op 18 augustus 2018 bestemming: Verenigde Staten / Minneapolis, reisperiode: september 2018

Wij gaan in September voor de zoveelste keer op vakantie naar Minnesota omdat onze dochter ,kleinkinderen en schoonzoon daar wonen.
Wij vliegen al jaren met Icelandair en vinden het heerlijk om een tussenstop in Reykjavik te hebben om de benen even te strekken,op de heen en terugvlucht anderhalf uur tussenstop,zalig.
wij hebben van al de keren dat we met Icelandair gevlogen hebben nog nooit vertraging o.d. gehad.
We kijken er nu al naar uit om in september weer Amsterdam,Reijkjavik,Minneapolis te vliegen.
prijs-kwaliteit een dikke 10 ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 25 april 2018 bestemming: IJsland / Keflavik, reisperiode: februari 2018

Hele slechte bereikbaarheid bij klachtenafhandeling, slechte service op het vliegveld (er werd geen drinken uitgedeeld of iets te eten het was vanaf 16.00 tot 21.30 zonder eten en drinken, slecht voor heel veel mensen met diabetus bv of andere zaken, bij vertraging van de bagage( geen communicatie met de passagiers over hoe het zou gaan lopen 3 uur staan wachten op niets,slechte afhandeling van de bagage nabrengen 4 dagen later, telefonisch niet goed bereikbaar, mailen en formulier versturen lukt niet omdat de website in onderhoud is staat niet aangegeven. Nu een nieuwe website ook nu is het klachtenformulier niet te versturen geeft een error aan, dan maar weer aan de telefoon en na 40 minuten wachten wordt het contact zomaar verbroken ik was bijna aan de beurt!!!Waardelooooooooooos!!Dus nu maar in de pen naar een consumentenbond want dit kan echt niet. Wij hebben extra kosten gemaakt en je krijgt gewoon geen contact met icelandair heel heel slordig en onattent. ... Lees meer

  • Algemeen 2
op 29 oktober 2017 bestemming: IJsland / Reykjavík, reisperiode: oktober 2017

Geen vertraging, super vriendelijk en behulpzaam personeel. Geweldige vakantie gehad in een prachtig land. Zeker voor herhaling vatbaar. ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws