Schrijf een ervaring over Icelandair en maak kans op mooie prijzen!

Icelandair

Url: https://www.icelandair.nl/

Type reizen: luchtvaartmaatschappij

Logo van Icelandair

Icelandair is de grootste luchtvaartmaatschappij van IJsland en heeft al meer dan 80 jaar ervaring in de luchtvaart. Icelandair biedt voordelige vluchten en arrangementen naar IJsland, maar je kunt vanuit Reykjavik ook doorvliegen naar de Verenigde Staten en/of Canada. De geografische ligging van IJsland, halverwege tussen Amerika en Europa, vormt de basis van het unieke routenetwerk. Het stelt de maatschappij in staat de markt van en naar IJsland en tussen Europa en Noord-Amerika met hoge frequentie te bedienen.

De vloot van Icelandair bestaat uit meerdere Boeings 757, 767 en 737. Vanuit Amsterdam vlieg je naar IJsland en daarvandaan door naar New York JFK, New York Newark, Boston, Minneapolis, Seattle, Washington, Orlando, Denver en Anchorage Portland in de Verenigde Staten. Of naar Halifax, Toronto, Edmonton en Vancouver in Canada.

Icelandair staat bekend om de betrouwbare vluchten en de uitzonderlijke service. Ook draagt Icelandair het milieu een warm hart toe. De gedachte hierachter is dat de organisatie de ongerepte natuur van haar thuisland IJsland prachtig en uniek vindt en dat deze behouden moet worden. Het overkoepelende doel van het milieubeleid van Icelandair is het minimaliseren van de totale impact van Icelandair op het milieu en voor het opstellen van duurzame praktijken door het optimaliseren van het gebruik van de middelen die tot haar beschikking staan.

Wanneer je vragen hebt of een reservering wil doen dan kun je op werkdagen telefonisch contact opnemen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Het Nederlandse kantoor van Icelandair vind je aan de Vijzelstraat 68 in Amsterdam.

op 23 augustus 2020 bestemming: IJsland, reisperiode: maart 2020

Voor 11 personen tickets gekocht.
Reis was helaas geannuleerd wegen Corona, begrijpelijk.
Niet begrijpelijk is dat ik nu al 5 MAANDEN !! op mijn beloofde refund wacht. Telefoon wordt niet opgenomen en e-mails niet beantwoord ! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 14 oktober 2019 bestemming: Verenigde Staten / San Francisco, reisperiode: augustus 2019

Op vlucht Amsterdam San Francisco bleef bagage achter in IJsland. Bagage 10 dagen later otvangen. Veel kosten moeten maken voor aanschaf noodzakelijke spullen. Veel tijd hieraan besteed in vakantie.. Afhandeling claim duurt inmiddels 2 maanden. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 21 augustus 2019 bestemming: IJsland / Reykjavík, reisperiode: augustus 2019

Samen met een vriendin naar IJsland gegaan om deel te nemen aan een mountainbike challenge. 248 euro extra betaald voor het vervoer naar van de fietsen. Deze hebben wij echter tot op heden niet meer terug gezien. Icelandair verwijst naar de verlader en vice versa. Telefonisch niet tot nauwelijks bereikbaar, mail wordt niet beantwoord en je moet het, na het invullen van de verplichte formulieren, verder maar zelf uitzoeken. Niemand die je op de hoogte houdt en niemand die zich verantwoordelijk voelt voor wat er gebeurd is. Vakantie verpest en fietsen met een totale waarde van 12.500 euro onvindbaar.
Onvoorstelbare hoe je met een grote mate van desinteresse behandeld wordt, absoluut geen verantwoordelijkheidsgevoel en moeilijk bereikbaar als je info wilt hebben. Kortom, eens en nooit meer met Icelandair!!!! ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws