Lufthansa

Url: https://www.lufthansa.com/nl/en/Homepage

Type reizen: luchtvaartmaatschappij

Logo van Lufthansa

Lufthansa is de grootste luchtvaartmaatschappij van Duitsland. De belangrijkste luchthavens van Lufthansa zijn de internationale luchthaven van Frankfurt en de internationale luchthaven van München. Het hoofdkantoor van Lufthansa is gevestigd in Keulen. Lufthansa is een van de oprichters van Star Alliance, een van 's werelds grootste samenwerkingsverbanden tussen luchtvaartmaatschappijen.

Het handelsmerk van Lufthansa is de witte, vliegende kraanvogel in een witte cirkel met een blauwe achtergrond. Het kleurenpalet van Lufthansa bestaat uit de kleuren wit en donkerblauw. De vliegtuigen van Lufthansa zijn dan ook wit, met een blauwe staart die is voorzien van het logo. In het witte gedeelte staat Lufthansa geschreven in het blauw.

Lufthansa biedt vier verschillende klassen aan, namelijk Economy Class, Premium Economy Class, Business Class en First Class. Daarbovenop bieden zijn ook nog Private Jets, waarmee je precies kunt vliegen zoals je wilt. Aan boord wordt eten, drinken, entertainment en inflight shopping aangeboden. Bovendien is er internet aan boord op sommige vliegtuigen. Op de website kun je bovendien een plattegrond van de stoelen van de verschillende vliegtuigen vinden.

Op de website van Lufthansa vind je eenvoudig vluchten, multi-stop vluchten en leuke aanbiedingen. Verder is het mogelijk om je boeking online in te zien, je boeking te wijzigen, stoelen te reserveren, in te checken, je vluchtstatus in te zien en je bagage te regelen. Bovendien vind je er alle informatie die je nodig hebt om met een gerust hart op reis te gaan. Heb je nog inspiratie nodig voor een bestemming? Op de website van Lufthansa vind je leuke tips en inspiratie voor je volgende reis.

Je kunt Lufthansa telefonisch en per e-mail bereiken. Daarnaast kun je de reisorganisatie volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Ook verspreiden zij leuke aanbiedingen via de nieuwsbrief.

Ervaringen met Lufthansa

Lufthansa krijgt gemiddeld een 0,0
op basis van 0 ervaringen:

0,0 + Ervaring delen