Onur Air

Url: https://www.onurair.com/en/default.aspx

Type reizen: luchtvaartmaatschappij

Logo van Onur Air

Onur Air is een Turkse luchtvaartmaatschappij, gevestigd in Istanbul. De maatschappij werd opgericht in 1992 en is pionier in de particuliere luchtvaartindustrie. De thuishaven is de luchthaven Istanbul Atatürk. Met Onur Air kan gevlogen worden vanaf Turkije, Duitsland, Irak, Kazachstan, Zwitserland en Oekraïne. Bij de luchtvaartmaatschappij is het tevens mogelijk om een pakketreis te boeken. Hierbij zijn hotel en vlucht inbegrepen.

De missie van Onur Air is om het pioniersbedrijf in de Turkse luchtvaartsector te zijn, waarbij kwaliteit, vliegveiligheid en training voorop staat. Het bedrijf streeft naar het verbreken van nieuwe gronden in de luchtvaartsector. Het doel is om veilig en betrouwbaar te zijn en vluchten aan te bieden die op tijd vliegen en redelijk geprijsd zijn. De nadruk ligt op servicekwaliteit en klanttevredenheid voor de reizigers die kiezen voor Onur Air.

Het is mogelijk om lid te worden van Onur Extra, dit kun je doen via de website of via het belcentrum. Bij Onur Extra worden reizigers beloond met punten voor vluchten die ze maken met de luchtvaartmaatschappij. Deze punten kunnen reizigers vervolgens besteden op vluchten die ze nog gaan maken met de maatschappij. Er zijn nog een aantal extra voordelen van de lidmaatschap. Zo kun je sneller reserveren, een zitplaats kiezen en een ticket kopen voor vrienden of familie.

Ervaringen met Onur Air

Onur Air krijgt gemiddeld een 0,0
op basis van 0 ervaringen:

0,0 + Ervaring delen