Swiss Air

Url: https://www.swiss.com/ch/en

Type reizen: luchtvaartmaatschappij

Logo van Swiss Air

Swiss Air is de nationale luchtvaartmaatschappij van Zwitserland en is onderdeel van Lufthansa Group. Ze bieden vluchten aan naar meer dan 100 bestemmingen in 43 landen vanaf de luchthavens van Zürich en Genève. Enkele voorbeelden van de bestemmingen waar Swiss Air naartoe vliegt zijn Chicago in de Verenigde Staten, Bangkok in Thailand, Johannesburg in Zuid-Afrika, Vancouver in Canada, Rio de Janeiro in Brazilië, Muscat in Oman en Krakau in Polen. De vloot van Swiss Air bestaat uit zo'n 91 vliegtuigen. Je herkent de vliegtuigen van de luchtvaartmaatschappij eenvoudig door de rode achterkant met het witte kruis erin – de vlag van Zwitserland. Voor de rest zijn de vliegtuigen van Swiss Air, buiten het logo om, helemaal wit.

Via de website van Swiss Air kun je eenvoudig vluchten zoeken, vluchttijden kiezen en deze online boeken. Je kunt zowel retourvluchten boeken als enkele reizen en reizen met meerdere bestemmingen. Vervolgens kun je voor vertrek de actuele vluchtstatus inzien op de website en ook de actuele aankomsttijden worden er getoond. Hierbij kun je zowel zoeken op luchthaven, vluchtnummer en vluchtroute.

Online inchecken is ook mogelijk bij Swiss Air. Dit kan via de website of via de Swiss Air app vanaf 23 uur voor vertrek. Bij het online inchecken kun je een stoel selecteren en indien je alleen met handbagage reist, kun je direct door naar de gate bij aankomst op het vliegveld. Dit scheelt je veel tijd op het vliegveld en zo ga je met een gerust hart op vakantie.

Hiernaast vind je op de website van Swiss Air ook enkele actuele, goed geprijsde aanbiedingen van vluchten naar diverse bestemmingen. Verder kun je informatie vinden over enkele bestemmingen waar Swiss Air naartoe vliegt en in welke lounges je terecht kan op het vliegveld. Ook voor autohuur, transfers, excursies en hotelovernachtingen kun je terecht bij Swiss Air. Hierbij werkt de luchtvaartmaatschappij samen met de organisaties Cartrawler, Viator en Hotels.com.

Je kunt Swiss Air bereiken door te bellen naar het Nederlandse of Belgische nummer (Amsterdam en Brussel). Verder kun je ze via Twitter en Facebook bereiken of via het contactformulier op de website.

Ervaringen met Swiss Air

Swiss Air krijgt gemiddeld een 1,0
op basis van 1 ervaring:

1,0 + Ervaring delen
op 7 september 2017 bestemming: Filipijnen / Manila, reisperiode: juli 2016

Heen én terugweg een dag en nacht moeten doorbrengen in de overstap-stad, hierdoor veel kosten gemaakt én het ergste: vakantiedagen gemist ;-)

  • Algemeen 1