Schrijf een ervaring over China Airlines en maak kans op mooie prijzen!

China Airlines

Url: https://www.china-airlines.com/nl/nl

Type reizen: luchtvaartmaatschappij

Logo van China Airlines

China Airlines is de grootste nationale luchtvaartmaatschappij van Taiwan. De luchtvaartmaatschappij is in 1959 opgericht en vliegt momenteel naar 114 bestemmingen in 29 verschillende landen.

China Airlines opereert voornamelijk in Azië, maar heeft ook veel bestemmingen in Amerika. De overige bestemmingen zijn gesitueerd in Europa en Oceanië. Amsterdam is een van deze bestemmingen. In 1983 opende China Airlines de route Taipei - Amsterdam via Dubai. Deze vlucht werd destijds één keer per week uitgevoerd. Tegenwoordig zijn er dagelijks non-stopvluchten van Amsterdam naar Bangkok met Taipei als eindbestemming. Deze vluchten worden gemaakt met een Airbus 340-300. Hierbij wordt gebruik gemaakt van economy- en business class. De hub, ook wel het knooppunt genoemd, van China Airlines is Taipei. Vanuit Taipei vliegt China Airlines naar bestemmingen in China, Filipijnen, Japan, Australië en Nieuw-Zeeland. Ook via Bangkok heeft China Airlines uitstekende verbindingen met bestemmingen in Zuidoost-Azië.

Wie vaak met China Airlines vliegt kan overwegen om deelnemer te worden van het Dynasty Flyer Progam. Dit is het loyaliteitsprogramma van de maatschappij. Deelnemers kunnen 'miles' sparen en gebruik maken van extra diensten zoals het maken van een reservatie door het lidmaatschapskaart nummer door te geven of het kiezen van een eigen zitplaats. Het upgraden van het lidmaatschap is ook mogelijk. Hierbij geldt dat je bij elke upgrade van steeds meer extra diensten gebruik kunt maken.

De Taiwanese luchtvaartmaatschappij maakt sinds 2011 deel uit van Skyteam. Dit is een wereldwijde alliantie van twintig luchtvaartmaatschappijen. Samen hebben ze een zeer uitgebreid netwerk met verbindingen tussen 1.057 bestemmingen. Het doel van Skyteam is om de passagiers van de bijhorende luchtvaartmaatschappijen zo naadloos mogelijk naar de plek van bestemming te brengen.

Wil je op vakantie met China Airlines? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

7,1
op basis van 159 reviews

2 consumenten awards

KLM won in 2017 de Reisgraag award
Lees meer
6,4
op basis van 45 reviews
Lees meer
op 2 november 2017 bestemming: Australië / Sydney, reisperiode: oktober 2015

Eten heel vies
Vieze toiletten in het vliegtuig
Midden in de nacht alle lichten aan

  • Algemeen 4
op 29 oktober 2017 bestemming: Taiwan / Taipei, reisperiode: mei 2017

De service van china airlines nadat we onze terugvlucht gemist hadden was een dikke 10!.
Daarnaast is taipei een geweldige stad.

  • Algemeen 10
op 13 juni 2017 bestemming: Nieuw-Zeeland, reisperiode: mei 2017

Naar New Zealand gevlogen met China Southern Airlines! Geweldige vliegmaatschappijen! Wij hebben met het vliegtuig vanuit Auckland terug moeten keren omdat iemand onwel geworden was en van board moest. Daardoor kwamen wij tijd tekort in Guangzhou om over te stappen naar Beijing. We zijn keurig en netjes begeleid om een nieuwe rechtstreekse vlucht te boeken, werden keurig door grondstewardessen opgevangen en naar een wachtruimte met eten en drinken begeleid. Alleen maar complimenten voor deze maatschappij en opvang. En New Zealand is een waanzinnig mooi en schoon land. Veel te zien en te doen, vriendelijke bevolking. Willen zo terug naar de andere kant van de aardbol. Een belevenis op zich dit mooie land, met prachtige bergen, watervallen, zee, zo'n en sneeuw. Een land voor jong en oud!

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws