Schrijf een ervaring over Malaysia Airlines en maak kans op mooie prijzen!

Malaysia Airlines

Url: https://www.malaysiaairlines.com/my/en.html

Type reizen: luchtvaartmaatschappij

Logo van Malaysia Airlines

Malaysia Airlines is in 1971 opgericht om vluchten in Maleisië uit te voeren voor Malaysian Singapore Airlines. De thuisbasis van Malaysia Airlines Berhad is Kuala Lumpur National Airport. In 2015 heeft een reorganisatie plaatsgevonden, omdat de maatschappij met grote verliezen kampt door de grote concurrentie en twee vliegtuigincidenten. Onder de nieuwe naam Malaysia Airlines Berhad (MAB) gaat de vliegtuigmaatschappij zich vooral op regionale vluchten richten. Vanuit Amsterdam kan er nog gevlogen worden naar Kuala Lumpur en Bangkok. Ruim 40.000 passagiers met de luchtvaartmaatschappij naar meer dan 50 verschillende bestemmingen in Maleisië, Azië, Noord-Amerika, Australië en het Midden-Oosten.

Malaysia Airlines werkt met economy en business class. Het is echter ook mogelijk om het vliegticket te upgraden met de MH-upgrade. Hierbij kun je zelf bepalen hoeveel je wilt betalen. Wanneer je vliegt met business class kan je genieten van heerlijke maaltijden die tijdens de vlucht geserveerd worden. Deze gerechten zijn tot stand gekomen in samenwerking met de vrouw van de Maleisische kroonpris, Tengku Puan Pahang. Het is daarnaast voor alle vluchten ook mogelijk om met je telefoon in te checken.

De Maleisische luchtvaartmaatschappij is onderdeel van oneworld. Deze alliantie van samenwerkende luchtvaartmaatschappijen met een uitgebreid netwerk aan verbindingen brengt reizigers naar 900 bestemmingen. Goede aansluitingen tussen vluchten staan centraal om de reiziger een zo goed mogelijke ervaring te bieden.

op 10 maart 2017 bestemming: MaleisiŽ / sandakan, reisperiode: juni 2017

We hebben twee vliegtickets geboekt voor een ochtendvlucht in juni. Nu heeft de maatschappij deze vlucht geannuleerd en verplaatst naar een middagvlucht. Dit kan voor ons echter niet aangezien we een excursie hebben geboekt die in de ochtend begint. Daarom contact opgenomen met maleisie airlines om de vlucht te annuleren. We krijgen echter geen refund en zijn dus het geld van tickets gewoon kwijt! zeer slechte klantenservice! Absoluut geen aanrader dus.
Naar meerdere malen telefonisch en via de mail contact gehad te hebben kwamen ze met de oplossing om ons een kortingsbon te geven voor een volgende vlucht. Deze bon kunnen wij alleen in Kuala Lumpur zelf op komen halen. Hier hebben we dus helemaal niks aan!

Aangezien we nog 1 vlucht moeten boeken voor onze vakantie kwamen we met de oplossing dat we de vlucht kunnen omruilen. Hier echter geen reactie op gekregen wat erg frustrerend is. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 22 april 2016 bestemming: MaleisiŽ / borneo, reisperiode: januari 2016

Goede luchtvaartmaatschappij die weet wat service is. Het kosteloos omboeken van een reis, welke luchtvaartmaatschappij doet dat nog en zonder problemen. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 22 april 2016 bestemming: MaleisiŽ / borno, reisperiode: januari 2016

Zeer goede ervaring met deze luchtvaartmaatschappij, wat zonde dat ze zoveel pech hebben gehad. Deze luchtvaartmaatschappij weet wat service is. Kosteloos omboeken van reis welke luchtvaartmaatschappij doet dat. ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws