Schrijf een ervaring over British Airways en maak kans op mooie prijzen!

British Airways

Url: https://www.britishairways.com/en-nl/home

Type reizen: luchtvaartmaatschappij

Logo van British Airways

In 1974 is British Airways gevormd door de fusie met de staatsbedrijven British Overseas Airways Corporation en de British European Airways. Hierdoor kreeg het Verenigd Koninkrijk in feite haar nationale luchtvaartmaatschappij. British Airways is de grootste luchtvaartmaatschappij van het Verenigd Koninkrijk. Via British Airways kan er zowel binnen het Verenigd Koninkrijk, als naar de rest van de wereld gevlogen worden. Vanuit Nederland vertrekken vluchten vanaf Amsterdam Schiphol Airport en en Rotterdam The Hague Airport. Sinds 2010 is Britsh Airways gefuseerd met het Spaanse Iberia. Britsh Airways is sindsdien de op twee na grootste luchtvaartmaatschappij van Europa, op Lufthansa en KLM-Air France na.

Vanaf London Heathrow heeft British Airways een groot aantal directe verbindingen naar de Verenigde Staten en Canada. Het overstappen is efficiënt omdat de luchtvaartmaatschappij hier haar eigen terminal heeft. British Airways werkt samen met American Airlines, waardoor je vluchten van deze vliegtuigmaatschappijen makkelijk kunt combineren.

British Airways is een van de weinige luchtvaartmaatschappijen die vliegt naar alle continenten ter wereld, met uitzondering van Antarctica. Vanuit Londen wordt naar 188 plekken ter wereld gevlogen. In combinatie met haar partners vliegt British Airways naar 600 verschillende bestemmingen. Reizigers hebben op Europese vluchten keuze tot twee klassen. Wanneer er buiten Europa gevlogen wordt kan dit in 4 verschillende klassen om zo iedere reiziger precies datgene te bieden wat er verlangd wordt.

op 26 augustus 2019 bestemming: Nederland / Amsterdam, reisperiode: augustus 2019

Waardeloos! Bij terugkomst in Nederland koffer kwijt. Zijn nu al dagen aan het bellen met BA, maar we worden van het kastje naar de muur gestuurd. Ze gooien telkens de telefoon erop....
Ik wil weten waar mijn koffer is!

  • Algemeen 1
op 20 oktober 2018 bestemming: , reisperiode: oktober 2018

Bot. Lomp. Zeer klantonvriendelijkheid . Vertraging..... easy jet strategie!! Schreeuwen arrogantie

  • Algemeen 1
op 29 juli 2018 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: juli 2018

Heenreis 7 uur vertraging, wel vouchers gekregen voor lunch. Terugreis 3 uur vertraging vervolgens geheel gecanceld. Matje gekregen om vervolgens daarmee in een hal van Heatrow een slaapplek te zoeken. Geen hotel aanbieding. Vervolgens zelf op zoek naar een hotel moeten in de nacht. Eindelijk een gevonden waar de straten vol kots lag. in de nacht een sms bericht dat er de volgende dag alles volgeboekt was. En de dag daarop pas terug konden. Komen we nog thuis? Inmiddels 20 minuten vertraging 🤔

  • Algemeen 1

Meer ervaringen