Schrijf een ervaring over Brussels Airlines en maak kans op mooie prijzen!

Brussels Airlines

Url: https://www.brusselsairlines.com/

Type reizen: luchtvaartmaatschappij

Logo van Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en bestaat sinds 2002. De luchtvaartmaatschappij is sinds 2008 een partnerschap aangegaan met Lufthansa. Brussels Airlines heeft het grootste aanbod van voordelige vluchten van en naar Brussel. Brussels Airport is dan ook haar thuisbasis. Brussels Airlines heeft 50 toestellen die vliegen naar 90 Europese en Afrikaanse bestemmingen, 3 bestemmingen in Noord-Amerika en 1 in Indië. De toestellen waarmee lange afstandsvluchten gevlogen worden beschikken over een Business Class en Economy Class.

Brussels Airlines zet zich in om een persoonlijke luchtvaartmaatschappij te zijn waarbij ze mensen samenbrengen en van reizen een plezier maakt. In de steeds veranderende omgeving past Brussels Airlines zich snel en efficiënt aan. Hierbij staat het rekening houden met wensen en behoeften van reizigers centraal. De luchtvaartmaatschappij werkt met verschillende soorten reisformules waardoor er voor iedere passagier een passend aanbod aan vluchten is. De luchtvaartmaatschappij werkt samen met verschillende verhuurbedrijven, zodat een huurauto gemakkelijk geregeld kan worden. Voor groepen en studenten gelden er speciale aanbiedingen.

In maart 2017 kondigde Brussels Airlines samen met de Thomas Cook Group aan dat de samenwerking verder zal worden uitgebreid. Concreet betekent dit dat alle slots, al het vliegend personeel en 2 vliegtuigen van Thomas Cook Airlines België worden overgedragen naar Brussels Airlines. Een zelfde soort samenwerking heeft de luchtvaartmaatschappij ook al met Club Med.

Op de website van Brussels Airlines vind je ook alle nuttige informatie over incheckmogelijkheden, speciale assistentie, vluchtupgrades en bagagemogelijkheden. Bovendien is Brussels Airlines actief op social media en zijn medewerkers telefonisch en per mail bereikbaar.

op 3 december 2019 bestemming: Griekenland / Rhodos, reisperiode: oktober 2019

Zo enorme spijt van onze keuze voor Brussels Airlines. We zouden met onze kids en hun opa en oma naar Rhodos gaan. Brussels Airlines annuleerde echter 3 weken vooraf zonder enige overmacht onze retourvlucht. Puur uit financieel gewin. Onze heenvlucht (met een andere airline) werd daardoor waardeloos. En nu weigert men die kosten (570,-) te vergoeden. Nog nooit meegemaakt bij andere airlines. Zo oneerlijk. Zo kan je echt niet met je klanten omgaan! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 10 juli 2019 bestemming: Verenigde Staten / Washington D.C., reisperiode: mei 2018

Ik had extra beenruimte geboekt maar toen ik aan kwam in het vliegtuig waren mijn plaatsen door een stewardess vergeven aan andere mensen.
Zonder dat er nog naar ons geluisterd werd werden we geparkeerd op stoelen zonder extra beenruimte .
Los van het ongemak dat ik heb ervaren, want er is natuurlijk een reden dat ik extra beenruimte boek, heb ik nu twee maanden later nog steeds geen refund ontvangen van het teveel betaalde bedrag.
Heel jammer, was geen plus ervaring! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 25 december 2018 bestemming: Egypte / Marsa alat, reisperiode: november 2018

Bij t inchecken was de bagageband plat oftewel kapot. Tijdens de vlucht werd ons medegedeeld dat er maar 33 koffers mee waren van de ca 220. Er werd ons een link verteld waar we een claim konden indienen. Bij aankomst vliegveld formulier ingevuld. Daarna met een bus naar onze boot. We zouden 6 dagen snorkelen en zwemmen met dolfijnen. De koffers waar onze snorkelmaskers wetsuit en badkleding inzat kwamen na 3 dagen. De helft van onze vakantie.
Medewerkster klantenservice zegt het was overmacht en kunnen niets vergoeden. Achteraf hoorden we dat het bagagepersoneel staakte, dat was niet de 1e keer die week. Voor ons nooit geen Brussel airlines meer ... Lees meer

  • Algemeen 2

Meer ervaringen

Nieuws