Schrijf een ervaring over Qatar Airways en maak kans op mooie prijzen!

Qatar Airways

Url: https://www.qatarairways.com/en-nl/homepage.html

Type reizen: luchtvaartmaatschappij

Logo van Qatar Airways

Qatar Airways is een van de jongste luchtvaartmaatschappijen die vliegt naar alle zes de continenten. De lancering van de organisatie was in het jaar 1997 en inmiddels is ze de snelstgroeiende luchtvaartmaatschappij ter wereld. De organisatie verbindt dagelijks meer dan 160 bestemmingen met elkaar door middel van een vloot van een nieuwe generatie vliegtuigen.

De organisatie zet service voor haar gasten voorop. Ze vinden de ervaring aan boord een erg belangrijk onderdeel van de reis. Door de jaren heen heeft Qatar Airways vele onderscheidingen ontvangen. Zo werd ze in 2011, 2012, 2015 en 2017 verkozen tot Airline of the Year door Skytrax. De luchtvaartmaatschappij heeft op dit moment twaalf verschillende soorten vliegtuigen waaronder drie soorten Boeings en negen soorten Airbusvliegtuigen.

Daarnaast is Qatar Airways aangesloten bij oneworld. Dit is een samenwerkingsverband van dertien toonaangevende luchtvaartmaatschappijen. Deze maatschappijen streven naar een hoge service en verbinden meer dan duizend bestemmingen in 150 landen over de hele wereld met elkaar.

De thuishaven van Qatar Airways is Hamad International Airport in Doha, de hoofdstad van Qatar. Hier biedt de maatschappij ook kinderbegeleiding aan. Zo kunnen kinderen van vijf tot en met vijftien jaar alleen vliegen. Vanuit de maatschappij gaat er dan een toegewijde vertegenwoordiger mee die jouw kind vergezelt op de reis. Als je gebruik wil maken van deze dienst kun je contact opnemen met Qatar Airways. Naast vliegreizen kun je op de site ook hotels boeken en een auto huren.

KLM
6,2
op basis van 227 reviews

2 consumenten awards

KLM won in 2017 de Reisgraag award
Lees meer
op 17 februari 2020 bestemming: Sri Lanka / Colombo, reisperiode: januari 2020

Aardig en goed personeel, genoeg beenruimte, 2 maaltijden, genoeg te drinken.Kortom KLASSE.

  • Algemeen 9
op 11 januari 2020 bestemming: Sri Lanka / Colombo, reisperiode: december 2019

Gevlogen met Qatar van Amsterdam Naar Colombo via Doha. Weinig beenruimte, stoelen bij het raam erg krap en hoofd bijna tegen plafond. Heel weinig eten, slechts twee kleine maaltijden op een vlucht van 6 uur, drinken wordt amper aangeboden, Business class ziet er niet fraai uit, zou dat ook nooit boeken. Het is een soort hokje waar je nog niet eens je benen kunt strekken of echt kan slapen. Voor mij niet voor herhaling vatbaar, toch maar Emirates de volgende keer.

  • Algemeen 3
op 11 januari 2020 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: januari 2019

Nou als dit de beste airline van de wereld is dan ben ik superman.Ik heb ze al 2x een email gestuurd de eerste al een aantal dagen geleden en nog steeds geen antwoord.Wou vragen of me vlucht boven Iran of Irak vliegt.Vandaag heb ik ze al weet ik hoeveel keren proberen te bellen niemand neemt op.Ik bel naar de kantoor op Bangkok airport die 24/7 open zou zijn.Eerste en laatste keer.De bakker om de hoek heeft nog betere klantenservice echt belachelijk.

  • Algemeen 6

Meer ervaringen

Nieuws