Schrijf een ervaring over Qatar Airways en maak kans op mooie prijzen!

Qatar Airways

Url: https://www.qatarairways.com/en-nl/homepage.html

Type reizen: luchtvaartmaatschappij

Logo van Qatar Airways

Qatar Airways is een van de jongste luchtvaartmaatschappijen die vliegt naar alle zes de continenten. De lancering van de organisatie was in het jaar 1997 en inmiddels is ze de snelstgroeiende luchtvaartmaatschappij ter wereld. De organisatie verbindt dagelijks meer dan 160 bestemmingen met elkaar door middel van een vloot van een nieuwe generatie vliegtuigen.

De organisatie zet service voor haar gasten voorop. Ze vinden de ervaring aan boord een erg belangrijk onderdeel van de reis. Door de jaren heen heeft Qatar Airways vele onderscheidingen ontvangen. Zo werd ze in 2011, 2012, 2015 en 2017 verkozen tot Airline of the Year door Skytrax. De luchtvaartmaatschappij heeft op dit moment twaalf verschillende soorten vliegtuigen waaronder drie soorten Boeings en negen soorten Airbusvliegtuigen.

Daarnaast is Qatar Airways aangesloten bij oneworld. Dit is een samenwerkingsverband van dertien toonaangevende luchtvaartmaatschappijen. Deze maatschappijen streven naar een hoge service en verbinden meer dan duizend bestemmingen in 150 landen over de hele wereld met elkaar.

De thuishaven van Qatar Airways is Hamad International Airport in Doha, de hoofdstad van Qatar. Hier biedt de maatschappij ook kinderbegeleiding aan. Zo kunnen kinderen van vijf tot en met vijftien jaar alleen vliegen. Vanuit de maatschappij gaat er dan een toegewijde vertegenwoordiger mee die jouw kind vergezelt op de reis. Als je gebruik wil maken van deze dienst kun je contact opnemen met Qatar Airways. Naast vliegreizen kun je op de site ook hotels boeken en een auto huren.

op 16 januari 2021 bestemming: , reisperiode: december 2020

Omdat ik na het cancelen van mijn vlucht ivm corona en veranderingen nog steeds mujn bijna €300 niet heb terug gekregen. Elke keer weer een ander smoesje. Het is goedgekeurd maar inze afdeling heeft nog niets gehoord van de bank etc. Oplichters!!! Zou zeker nooit meer boeken!

  • Algemeen 1
op 12 juni 2020 bestemming: Indonesië / Jakarta, reisperiode: maart 2020

Door de Coronatijden zeer slechte service, geen begrip, ik wacht nog steeds op een bedrag van 1800, die na 3 maanden opeens niet terug gestort kan worden omdat mijn bank dit niet zou accepteren.. Mijn bank weet van niks... telefonisch slecht bereikbaar, per mail antwoord na weken... en ook geen andere oplossingen, Voucher of weet ik veel... Heb dit jaar veel gevlogen met Qatar, geen ze geen stuiver meer!

  • Algemeen 1
op 12 april 2020 bestemming: Qatar / Doha, reisperiode: april 2020

3 weken geleden refund aangevraagd nog steeds geen reactie. Nederlands kantoor van Qatar Airways is telefonisch niet bereikbaar. Heb in middels al meer dan 10 verzoeken ingediend via verschillende formulieren op hun website maar ik krijg gewoon geen reactie. Heel frustrerend. Mijn advies boek nooit via Qatar Airways!

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws