Schrijf een ervaring over Qatar Airways en maak kans op mooie prijzen!

Qatar Airways

Url: http://www.qatarairways.com/

Type reizen: luchtvaartmaatschappij

Logo van Qatar Airways

Qatar Airways is de nationale Luchtvaartmaatschappij van Qatar en is in een relatief korte tijd uitgegroeid tot een grote luchtvaartmaatschappij met meer dan 100 bestemmingen over de hele wereld. In 2011 zijn ze zelfs door het prestigieuze Skytrax uitgeroepen tot 'luchtvaartmaatschappij van het jaar', hiermee hebben ze definitief het vertrouwen van de reiziger gewonnen.

De onderneming werd in 1993 op initiatief van de koninklijke familie van Qatar opgericht en startte een jaar later met een geleende Boeing 767 van Kuwait Airways. In het begin had de koninklijke familie van Qatar alle aandelen in handen maar vanaf 1997 werd dit verlaagd naar 50%. Op 27 maart 1997 kreeg Qatar Airways haar eerste Airbus A300-600 en op 1 februari 1999 kreeg de luchtvaartmaatschappij haar eerste Airbus A320. Inmiddels beschikt de luchtvaartmaatschappij over 5 verschillende soorten vliegtuigen.

Qatar Airways is op 30 oktober 2013 toegetreden tot de luchtvaartalliantie Oneworld. De thuishaven van Qatar Airways is Hamad International Airport in Doha, de hoofdstad van Qatar. Op de website van Qatar Airways kun je eveneens hotels en tours boeken en een auto huren. Ook is er de mogelijkheid online in te checken, je vluchtstatus te controleren en je tijdschema te bekijken. Quatar Airways heeft een speciaal programma opgezet voor haar jongste reizigers. Ook hierover kun je alles vinden op de website.

op 2 augustus 2017 bestemming: Zuid-Afrika / Kaapstad, reisperiode: juli 2017

De service is zwaar onder de maat niet oplossingsgericht en de balie medewerksters zijn onfatsoenlijk.... Lees meer

  • Algemeen 1
op 29 juli 2017 bestemming: Zuid-Afrika / Kaapstad, reisperiode: juli 2017

Geen medewerking bij ontbreken gemeente stempel. Gemeente wilde doormailen naar baliemedewerkerster qutar. Zij nam geen genoegen mee. Hierdoor tickets kwijtgeraakt. Totale onbegrip en zo weg gestuurd bij de incheckbalie op vliegveld Brussel door Qatar airways.... Lees meer

  • Algemeen 1
op 5 maart 2017 bestemming: Qatar / Doha, reisperiode: januari 2017

Gewoon netjes, veel ruimte in economy class, goede service... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws