Schrijf een ervaring over Vueling en maak kans op mooie prijzen!

Vueling

Url: https://www.vueling.com/nl

Type reizen: luchtvaartmaatschappij

Logo van Vueling

De Spaanse prijsvechter Vueling vindt haar oorsprong in Barcelona en bestaat sinds 2004. De maatschappij probeert de reiziger met veel gemak te bedienen, zonder extra kosten in rekening te brengen. Vueling streeft erna om het boeken van vluchten makkelijk en snel te maken, zonder nodeloze, ingewikkelde bijkomstigheden. Efficiëntie is de basis en alles kan altijd beter met minder middelen.

Het eerste witte Vueling vliegtuig met de kenmerkende grijze neus en gele motoren steeg op in juli 2004 in Barcelona met Ibiza als eindbestemming. Een jaar later stonden al zes landen te boek als eindbestemming, verdeeld over 26 routes. Vueling was de eerste Spaanse luchtvaartmaatschappij die haar vluchten aanbood via de telefoon. Tegenwoordig kan via de app snel en gemakkelijk een vlucht geboekt worden. Via deze app kunnen ook allerlei andere gegevens rondom de vluchten gecheckt worden, zo kan bijvoorbeeld het vliegtuig in de gaten worden gehouden om zo vertragingen te voorspellen. Ook kunnen vluchten via de app gratis omgezet worden naar vluchten op dezelfde dag.

Sinds Vueling een tweede hub heeft in Rome, biedt de luchtvaartmaatschappij meer dan 100 bestemmingen aan verdeeld over Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Al deze bijzondere bestemmingen zijn via Vueling te bereiken vanaf de vier bekende Nederlandse luchthavens: Schiphol, Eindhoven, Maastricht en Rotterdam.

KLM
6,1
op basis van 234 reviews

2 consumenten awards

KLM won in 2017 de Reisgraag award
Lees meer
op 24 mei 2020 bestemming: Spanje / Valencia, reisperiode: juni 2020

Belachelijke maatschappij met de aller slechtste klantvriendelijkheid ooit. Verschrikkelijke ervaring! Nooit met deze maatschappij vliegen!

  • Algemeen 1
op 24 mei 2020 bestemming: Spanje / Barcelona, reisperiode: maart 2020

Omdat ik nooit gevlogen heb, mn vluchten zijn geannuleerd en ik geen voucher kan gebruiken omdat mijn account is geblokkeerd!

  • Algemeen 1
op 24 mei 2020 bestemming: Portugal / Lissabon, reisperiode: maart 2020

2mnd bezig met vueling om mijn geld terug te krijgen. ik krijg een mail met een telf.nr
al 2 mnd bezig met vueling om mijn geld terug te krijgen.ik zou een mail krijgen met een telf.nr naar waar ik moet bellen.tot op heden niets gehoord.

  • Algemeen 2

Meer ervaringen

Nieuws