Schrijf een ervaring over Vueling en maak kans op mooie prijzen!

Vueling

Url: http://www.vueling.com/nl

Type reizen: luchtvaartmaatschappij

Logo van Vueling

De Spaanse prijsvechter Vueling vindt haar oorsprong in Barcelona en bestaat sinds 2004. De maatschappij probeert de reiziger met veel gemak te bedienen, zonder extra kosten in rekening te brengen. Vueling streeft erna om het boeken van vluchten makkelijk en snel te maken, zonder nodeloze, ingewikkelde bijkomstigheden. Efficiëntie is de basis en alles kan altijd beter met minder middelen.

Het eerste witte Vueling vliegtuig met de kenmerkende grijze neus en gele motoren steeg op in juli 2004 in Barcelona met Ibiza als eindbestemming. Een jaar later stonden al zes landen te boek als eindbestemming, verdeeld over 26 routes. Vueling was de eerste Spaanse luchtvaartmaatschappij die haar vluchten aanbood via de telefoon. Tegenwoordig kan via de app snel en gemakkelijk een vlucht geboekt worden. Via deze app kunnen ook allerlei andere gegevens rondom de vluchten gecheckt worden, zo kan bijvoorbeeld het vliegtuig in de gaten worden gehouden om zo vertragingen te voorspellen. Ook kunnen vluchten via de app gratis omgezet worden naar vluchten op dezelfde dag.

Sinds Vueling een tweede hub heeft in Rome, biedt de luchtvaartmaatschappij meer dan 100 bestemmingen aan verdeeld over Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Al deze bijzondere bestemmingen zijn via Vueling te bereiken vanaf de vier bekende Nederlandse luchthavens: Schiphol, Eindhoven, Maastricht en Rotterdam.

op 10 februari 2019 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: februari 2019

Alles prima in orde. Beide vluchten op tijd, zelfs sneller dan gepland. Modern, schoon toestel. Vriendelijk personeel. Engels was niet vlekkeloos maar prima te verstaan. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 7 februari 2019 bestemming: Oostenrijk / Wenen, reisperiode: januari 2019

In eerste instantie 1 uur vertraging, daarna nog een uur extra, maar plotsklaps is de vlucht geannuleerd, zonder opgave van reden.
Er werden op korte termijn geen alternatieven geboden, dus weer huiswaarts gekeerd. weekendje Wenen naar de .....
maar erger nog geen vergoeding te krijgen omdat men zogenaamd vanwege extreem weer moesten annuleren. terwijl dit de enige vlucht was op die dag die vanwege slecht weer niet vloog. Er zouden zijwinden zijn, maar volgens KNMI was er niks aan de hand.
Schandalige afhandeling. zo kan iedere maatschappij rijk worden over de rug van anderen.
Zo te lezen aan andere reviews staat deze maatschappij erom bekent. Probeer Vueling te omzeilen, beter iets meer betalen dan een vakantie of weekendje verknalt ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 6 februari 2019 bestemming: Spanje / Valencia, reisperiode: november 2018

Nooit meer Vueling!
Ze laten je gewoon staan ( 7 pers ) bij 2 min te laat. Geen service en onaardig personeel. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws