Schrijf een ervaring over Vueling en maak kans op mooie prijzen!

Vueling

Url: https://www.vueling.com/nl

Type reizen: luchtvaartmaatschappij

Logo van Vueling

De Spaanse prijsvechter Vueling vindt haar oorsprong in Barcelona en bestaat sinds 2004. De maatschappij probeert de reiziger met veel gemak te bedienen, zonder extra kosten in rekening te brengen. Vueling streeft erna om het boeken van vluchten makkelijk en snel te maken, zonder nodeloze, ingewikkelde bijkomstigheden. Efficiëntie is de basis en alles kan altijd beter met minder middelen.

Het eerste witte Vueling vliegtuig met de kenmerkende grijze neus en gele motoren steeg op in juli 2004 in Barcelona met Ibiza als eindbestemming. Een jaar later stonden al zes landen te boek als eindbestemming, verdeeld over 26 routes. Vueling was de eerste Spaanse luchtvaartmaatschappij die haar vluchten aanbood via de telefoon. Tegenwoordig kan via de app snel en gemakkelijk een vlucht geboekt worden. Via deze app kunnen ook allerlei andere gegevens rondom de vluchten gecheckt worden, zo kan bijvoorbeeld het vliegtuig in de gaten worden gehouden om zo vertragingen te voorspellen. Ook kunnen vluchten via de app gratis omgezet worden naar vluchten op dezelfde dag.

Sinds Vueling een tweede hub heeft in Rome, biedt de luchtvaartmaatschappij meer dan 100 bestemmingen aan verdeeld over Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Al deze bijzondere bestemmingen zijn via Vueling te bereiken vanaf de vier bekende Nederlandse luchthavens: Schiphol, Eindhoven, Maastricht en Rotterdam.

op 5 oktober 2020 bestemming: Spanje / Alicante, reisperiode: maart 2020

Mijn vlucht werd gecanseld , tot op heden na 10tallen foontjes naar een betaalnummer waar de lijn telkens automatisch afbreekt mails en noem maar op, heb ik nog steeds mijn centen niet terug gekregen. maar als je belt voor een nieuwe boeking krijg je wel onmiddelijk iemand aan de lijn. Vuelings een dikke 0 hopeloos bedrijf waar niemand je te woord staat voor problemen, wel voor een nieuwe boeking

  • Algemeen 1
op 2 oktober 2020 bestemming: Spanje / Alicante, reisperiode: september 2020

Vliegreis naar Alicante geboekt begin Februari 2020. Door code oranje niet naar Alicante. Zou eerst niks terugontvangen. Brief geschreven naar hoofdkantoor Vueling. Geen recht op een refund werd er vermeld. Maar door bemiddeling van reisbureau ineens bericht een flightcredit van het complete bedrag dat wij betaald hebben. Hebben goede ervaring met het vliegen van Vueling, charmante crew en de vliegtijden zijn super. Prima overdag heen en terug. Geen idioot vroege vluchten of laat in de avond, super!

  • Algemeen 10
op 21 september 2020 bestemming: Spanje, reisperiode: augustus 2020

Na anderhalve maand nog steeds mijn beloofde geld niet terug!

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws