Schrijf een ervaring over Vueling en maak kans op mooie prijzen!

Vueling

Url: https://www.vueling.com/nl

Type reizen: luchtvaartmaatschappij

Logo van Vueling

De Spaanse prijsvechter Vueling vindt haar oorsprong in Barcelona en bestaat sinds 2004. De maatschappij probeert de reiziger met veel gemak te bedienen, zonder extra kosten in rekening te brengen. Vueling streeft erna om het boeken van vluchten makkelijk en snel te maken, zonder nodeloze, ingewikkelde bijkomstigheden. Efficiëntie is de basis en alles kan altijd beter met minder middelen.

Het eerste witte Vueling vliegtuig met de kenmerkende grijze neus en gele motoren steeg op in juli 2004 in Barcelona met Ibiza als eindbestemming. Een jaar later stonden al zes landen te boek als eindbestemming, verdeeld over 26 routes. Vueling was de eerste Spaanse luchtvaartmaatschappij die haar vluchten aanbood via de telefoon. Tegenwoordig kan via de app snel en gemakkelijk een vlucht geboekt worden. Via deze app kunnen ook allerlei andere gegevens rondom de vluchten gecheckt worden, zo kan bijvoorbeeld het vliegtuig in de gaten worden gehouden om zo vertragingen te voorspellen. Ook kunnen vluchten via de app gratis omgezet worden naar vluchten op dezelfde dag.

Sinds Vueling een tweede hub heeft in Rome, biedt de luchtvaartmaatschappij meer dan 100 bestemmingen aan verdeeld over Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Al deze bijzondere bestemmingen zijn via Vueling te bereiken vanaf de vier bekende Nederlandse luchthavens: Schiphol, Eindhoven, Maastricht en Rotterdam.

op 3 april 2019 bestemming: Nederland / Amsterdam, reisperiode: maart 2019

Van Alicante naar Amsterdam ik had wat slechte reviews gelezen dus was voorbereid maar moet zeggen het was een prettige reis, een nieuw vliegtuig en de bemanning was zeer vriendelijk geen enkel probleem om volgende keer weer te reizen met Vueling ... Lees meer

  • Algemeen 7
op 28 maart 2019 bestemming: Spanje / Barcelona, reisperiode: maart 2019

Waardelize mastschappij. Inmiddels 1 uur vertragibg zonder opgave van reden ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 26 maart 2019 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: maart 2018

Wat een ontzettend slechte maatschappij. 1 keer mee gevlogen en nooit meer. heen weg 2 uur vertraging (zonder reden?) op de terugweg 2 uur en 45 minuten vertraging (slechte weersomstandigheden) vluchten voor en na ons naar Amsterdam konden wel vertrekken. Volgende keer lekker KLM. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws