Schrijf een ervaring over Emirates Airline en maak kans op mooie prijzen!

Emirates Airline

Url: https://www.emirates.com/

Type reizen: luchtvaartmaatschappij

Logo van Emirates Airline

Emirates is de nationale luchtvaartmaatschappij van Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. Het is de grootste in het Midden-Oosten en maakt zo'n 3.600 vluchten per week. De afgelopen 30 jaar is de maatschappij sterk gegroeid en vliegt nu naar meer dan 140 bestemmingen over de hele wereld. Emirates vliegt twee keer per dag direct van Dubai naar Schiphol Amsterdam. De grote vloot bestaat uit ongeveer 230 vliegtuigen, welke naar verwachting in de toekomst nog veel meer zal uitbreiden. Emirates SkyCargo is de vrachtmaatschappij van Emirates.

Naast Economy Class heeft Emirates natuurlijk ook First Class en Business Class stoelen. Deze laatste twee staan er bekend om erg luxe te zijn. Zo heeft de Airbus A380-800 een eigen bar in de Business Class. Verder heeft Emirates een van de grootste cateringfaciliteiten in de vliegtuigen en kun je gebruikmaken van persoonlijke in-flight entertainment, waarmee je muziek kunt luisteren en films kunt kijken op je eigen tv-scherm. Ook hebben de nieuwere vliegtuigen gratis WiFi aan boord. Je kunt bij Emirates altijd 24 tot 2 uur voorafgaand aan je vlucht online inchecken.

Op de website kun je eenvoudig zoeken naar vluchten. Daarnaast werkt Emirates samen met Booking.com en CarTrawler, waardoor je er ook hotels en huurauto's kunt boeken. Verder kun je gemakkelijk jouw gemaakte boeking inzien en een actuele vluchtstatus opvragen aan de hand van een vluchtnummer. Als je contact op wilt nemen met Emirates kun je naar de maatschappij bellen. De maatschappij heeft op de website verschillende Nederlandse en Belgische telefoonnummers voor vluchten, hotels, autohuur en excursies. Op Schiphol zit een Emirates ticketbalie.

op 4 april 2018 bestemming: Thailand / Phuket, reisperiode: februari 2018

Goed bedrijf vriendelijk personeel veel fijner als klm dat nu op Ryanair begint te lijken. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 4 april 2018 bestemming: Thailand / Dubai, reisperiode: februari 2018

Echt een geweldig bedrijf , vriendelijk personeel wij vliegen meestal met KLM maar vonden dat helaas tegenvallen de laatste jaren dus probeerde we een keer wat anders en daar hebben we geen spijt van. Wij vlogen van Amsterdam - Dubai een weekend later Dubai - Bangkok en 3 week later Phuket - Dubai Dubai - Amsterdam in de Economy class wie heel veel beenruimte heeft. Dubai is trouwens ook zeker een aanrader voor een paar dagen. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 5 maart 2018 bestemming: Nederland / Amsterdam, reisperiode: augustus 2017

Slecht ervaring vanwege de service. Mevrouw met groot moedervlek op haar gezicht ( dat kan je niet missen of vergissen wie jou de weg wijst) ze verwees mij naar de verkeerd gate vervolgens heb ik mijn vlucht gemist en ze schreef op mijn ticket waar ik heen moest. Dat had ik alles bewijs, liet zien aan supervisor, ze waren gewoon aan liegen en moest gewoon wacht op een ander supervisor, die ook weg ging, en ook niet terug komt heb lang uren staan wachten op de manager. zegt van nee wordt niet vergoed terwijl een van hun college hun fout was, ik ken niet eens Dubai. Waarom ik daar was alleen om over te stappen. Was zo blij om mijn tussen stop daar te boeken.
Nadat was ik verplante om nieuw ticket te kopen via hun. Ik stond in de rij een opeens een van hun medewerkers schreeuwt tegen een ouder vrouw dat ze op haar beurt moet wachten terwijl ze zat aan het kletsen met haar collega. Ongelofelijk.
Ik ben zelf niet gewent dat zulk mensen bestaan, geen manieren, het kan wel je moeder zijn. Heb gelijk mijn vlucht maatschappij verandert. Ben ook gelijk naar (D) KLM gegaan, was alles spoel gegaan.

Tip. Bril meenemen de scherm in gaten houden ! :) ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen