Schrijf een ervaring over Emirates Airline en maak kans op mooie prijzen!

Emirates Airline

Url: https://www.emirates.com/

Type reizen: luchtvaartmaatschappij

Logo van Emirates Airline

Emirates is de nationale luchtvaartmaatschappij van Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. Het is de grootste in het Midden-Oosten en maakt zo'n 3.600 vluchten per week. De afgelopen 30 jaar is de maatschappij sterk gegroeid en vliegt nu naar meer dan 140 bestemmingen over de hele wereld. Emirates vliegt twee keer per dag direct van Dubai naar Schiphol Amsterdam. De grote vloot bestaat uit ongeveer 230 vliegtuigen, welke naar verwachting in de toekomst nog veel meer zal uitbreiden. Emirates SkyCargo is de vrachtmaatschappij van Emirates.

Naast Economy Class heeft Emirates natuurlijk ook First Class en Business Class stoelen. Deze laatste twee staan er bekend om erg luxe te zijn. Zo heeft de Airbus A380-800 een eigen bar in de Business Class. Verder heeft Emirates een van de grootste cateringfaciliteiten in de vliegtuigen en kun je gebruikmaken van persoonlijke in-flight entertainment, waarmee je muziek kunt luisteren en films kunt kijken op je eigen tv-scherm. Ook hebben de nieuwere vliegtuigen gratis WiFi aan boord. Je kunt bij Emirates altijd 24 tot 2 uur voorafgaand aan je vlucht online inchecken.

Op de website kun je eenvoudig zoeken naar vluchten. Daarnaast werkt Emirates samen met Booking.com en CarTrawler, waardoor je er ook hotels en huurauto's kunt boeken. Verder kun je gemakkelijk jouw gemaakte boeking inzien en een actuele vluchtstatus opvragen aan de hand van een vluchtnummer. Als je contact op wilt nemen met Emirates kun je naar de maatschappij bellen. De maatschappij heeft op de website verschillende Nederlandse en Belgische telefoonnummers voor vluchten, hotels, autohuur en excursies. Op Schiphol zit een Emirates ticketbalie.

op 9 januari 2018 bestemming: Nederland / Amsterdam, reisperiode: december 2017

Super onvriendelijke mensen bij Emirates. Wij probeerden iets te wijzigen in ons ticket. Je kunt alleen bellen met een Engels sprekende service team in Manchester die niet behulpzaam zijn.
Emirates was vroeger een Airline met een hoog service niveau, dat is nu afgegleden naar low-cost airline.
Volgende x weer gewoon KLM! ... Lees meer

  • Algemeen 3
op 25 december 2017 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: december 2017

Wij zitten al een dag vast op het vliegveld van Dubai met een paar duizend gestrande reizigers van Emirates. Geen hotels en geen oplossing. Achteraf wist Emirates vooraf al dat wij in Dubai zouden stranden toen wij met de a 380 uit Amsterdam vertrokken. Het is beschamend hoe de Passagiers behandeld worden. Niemand word geholpen en van het kastje naar de muur geschoven. Dat er iets fout gaat kan gebeuren maar dat het niet opgelost is onbegrijpelijk. Op het moment van schrijven nog geen slaapplek. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 28 november 2017 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: september 2016

Wij vliegen eigenlijk altijd met KLM maar deze keer wilde we eens Emirates proberen omdat de verhalen over Emirates erg lovend waren! We vlogen met de A380 eerst naar Dubai en daar een overstap voor de vlucht naar Bali.ons 1e punt is ; Bij vertrek vanuit AMS duurde het zeker anderhalf uur na take off voordat we een drankje kregen aangeboden, De KLM doet dit vrijwel direct na take off! Wij vonden dat best vervelend en natuurlijk kan je bellen en vragen maar toch..
Punt 2 is de overstap in Dubai; bij het inchecken in AMS hadden ze eigenlijk MOETEN vermelden dat je bij de overstap in Dubai zeker rekening moet houden met de tijd ivm de enorme afstand die je moet afleggen tussen de Gates...dit heeft serieus een uur geduurd om van de ene gate bij de andere te komen,we hebben ons suf gerend om op tijd de aansluiting te halen omdat we geen
Benul hadden dat het zo,n enorme afstand (oa ook nog met n stukje met een soort Railway)was..gelukkig gehaald! Okay je hebt iets meer beenruimte dan hij KLM maar qua service aan boord vind ik absoluut niet dat Emirates ďexcellentĒis! ... Lees meer

  • Algemeen 7

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen