Schrijf een ervaring over Emirates Airline en maak kans op mooie prijzen!

Emirates Airline

Url: https://www.emirates.com/

Type reizen: luchtvaartmaatschappij

Logo van Emirates Airline

Emirates is de nationale luchtvaartmaatschappij van Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. Het is de grootste in het Midden-Oosten en maakt zo'n 3.600 vluchten per week. De afgelopen 30 jaar is de maatschappij sterk gegroeid en vliegt nu naar meer dan 140 bestemmingen over de hele wereld. Emirates vliegt twee keer per dag direct van Dubai naar Schiphol Amsterdam. De grote vloot bestaat uit ongeveer 230 vliegtuigen, welke naar verwachting in de toekomst nog veel meer zal uitbreiden. Emirates SkyCargo is de vrachtmaatschappij van Emirates.

Naast Economy Class heeft Emirates natuurlijk ook First Class en Business Class stoelen. Deze laatste twee staan er bekend om erg luxe te zijn. Zo heeft de Airbus A380-800 een eigen bar in de Business Class. Verder heeft Emirates een van de grootste cateringfaciliteiten in de vliegtuigen en kun je gebruikmaken van persoonlijke in-flight entertainment, waarmee je muziek kunt luisteren en films kunt kijken op je eigen tv-scherm. Ook hebben de nieuwere vliegtuigen gratis WiFi aan boord. Je kunt bij Emirates altijd 24 tot 2 uur voorafgaand aan je vlucht online inchecken.

Op de website kun je eenvoudig zoeken naar vluchten. Daarnaast werkt Emirates samen met Booking.com en CarTrawler, waardoor je er ook hotels en huurauto's kunt boeken. Verder kun je gemakkelijk jouw gemaakte boeking inzien en een actuele vluchtstatus opvragen aan de hand van een vluchtnummer. Als je contact op wilt nemen met Emirates kun je naar de maatschappij bellen. De maatschappij heeft op de website verschillende Nederlandse en Belgische telefoonnummers voor vluchten, hotels, autohuur en excursies. Op Schiphol zit een Emirates ticketbalie.

op 25 mei 2018 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: mei 2018

Slechte service
Personeel was erg slecht we zaten achter in het vliegtuig zowel heen als terug.
Als ze al eindelijk bij ons kwamen was er geen keuze meer wat betreft eten.
Ook het drinken was zo goed als op je kon nog kiezen tussen 2 soorten drankjes de rest was op zeiden ze terwijl een ronde later het er wel weer was.
Als je daar iets van zei kreeg je een opmerking van jammer dan.
Was eerste en laatste keer dat wij met ze gevlogen hebben.
Geef ons maar KLM ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 4 april 2018 bestemming: Thailand / Phuket, reisperiode: februari 2018

Goed bedrijf vriendelijk personeel veel fijner als klm dat nu op Ryanair begint te lijken. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 4 april 2018 bestemming: Thailand / Dubai, reisperiode: februari 2018

Echt een geweldig bedrijf , vriendelijk personeel wij vliegen meestal met KLM maar vonden dat helaas tegenvallen de laatste jaren dus probeerde we een keer wat anders en daar hebben we geen spijt van. Wij vlogen van Amsterdam - Dubai een weekend later Dubai - Bangkok en 3 week later Phuket - Dubai Dubai - Amsterdam in de Economy class wie heel veel beenruimte heeft. Dubai is trouwens ook zeker een aanrader voor een paar dagen. ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen