Schrijf een ervaring over United Airlines en maak kans op mooie prijzen!

United Airlines

Url: https://www.united.com/

Type reizen: luchtvaartmaatschappij

Logo van United Airlines

United Airlines is een van de grootste luchtvaartmaatschappijen van de Verenigde Staten en is opgericht in 1926. De luchtvaartmaatschappij vliegt wereldwijd naar 339 bestemmingen en maakt sinds het jaar 2016 gebruik van biobrandstof. Samen met United Express voert United Airlines ongeveer 4.600 vluchten per dag uit naar meer dan 350 luchthavens op vijf continenten. United Airlines was tevens de eerste vliegtuigmaatschappij die in 1948 naar alle vijftig staten van de Verenigde Staten vloog. Vanaf maart 2019 is de vijfde non-stopvlucht van United Airlines gelanceerd. United Airlines vliegt vanaf Amsterdam non-stop naar New York, Houston, Chicago en Washington.

Naast vliegreizen kun je bij de luchtvaartmaatschappij ook hotels boeken en auto’s reserveren zodat je reis meteen compleet is. Tijdens de vluchten van de maatschappij kun je genieten van gratis livetelevisie en films bij alle vluchten met DIRECTV. Zo blijf je up-to-date met het nieuws, kun je populaire shows terugkijken en je favoriete sportteam aanmoedigen.

United Airlines werkt met het Verenigd MileagePlus-programma. Bij dit programma kun je sparen voor miles als je lid bent van het Plus-programma. Deze miles kun je vervolgens gebruiken in restaurants, winkels, voor reizen en meer. De luchtvaartmaatschappij weet tevens dat comfort een essentieel onderdeel is van de reis. Daarom voegt United Airlines meer premium zitplaatsen toe aan haar vliegtuigen zodat haar reizigers het comfort hebben van onder andere extra ruimte.

op 28 maart 2020 bestemming: Belize / San Pedro, reisperiode: maart 2020

United Ailines heeft me zo maar laten staan in Belize! Ze hadden de legale en morele plicht om mij naar huis te brengen! Ik heb 2 dagen staan bedelen bij de incheckbalie om ik mee mocht! Huilen hielp niet! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 9 maart 2020 bestemming: Verenigde Staten / New York, reisperiode: maart 2020

Ik ben 73 jaar en er word vanuit UA niet geadviseerd om naar New York Amerika te vliegen,ik zou vertrekken 31 maart maar wil mijn vlucht cancelen word niet geaccepteerd.
Schandalig ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 9 juli 2019 bestemming: Verenigde Staten / San Francisco, reisperiode: mei 2019

Als je bijna 12 uur vertraging heb en je aansluitende vlucht mist daar door dus een dag later aankomt en united je gewoon aan je lot overlaat op vliegveld houston geen drinken geen eten geen hotel en tot op slot geen vergoeding uitkeert dan is het voor mij dus nooit geen united meer ... Lees meer

  • Algemeen 3

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen